koga briga? desničari će uvijek naći ''pragmatične'' razloge za svoju kvazipolitiku. Zmago je obična ksenofobna fukaretina, gotivio on tita ili ne!!!Almirko wrote:Zmago je obicni slovenski Seselj, u tome nema dvojbe, medjutim nikako mi ne ide u glavu kako gotivi Tita toliko jer s Titom nema nikakve veze niti ista razmisljanja.
Nedjeljom u 2
- kicky
- Vodenjak
Ne zeleci se petljati u vasu diskusiju, hocu samo da postavim jedno pitanjce..._studio54 wrote:Pa mislim da zaslužuješ ban, jer vrijeđaš na jeftin i nemaštovit način. Al nek ti oproste velečasni administratori. Imajući u vidu intelektualnu inferiornost koju iskazuješ nisam ni očekivao ukusnu uvredu.
S obzirom da si priznao da ne znaš ništa o četničkom sinu Zmagi Jelinčiću, kojeg si tako spremno vinuo u nebesa, predlažem ti da se preseliš na neki drugi podforum.
A ududuće nemoj pričati o onome o čemu nemaš pojma. Znam da postoji velika šansa da u tom slučaju ne pričaš ni~o~čemu, al jebiga, takav ti je život:)
Slažem se da su Mate i ekipa zločinci i fašisti, ali puno manji od susjeda s one strane Drine. A tebi se ta vrijednosna skala malo sjebala. I nemoj se uvaljivat u nerealnu kritiku naspram Hrvatske i tamo gdje treba i tamo gdje ne treba. Pretpostavljam da imaš neka osobna negativna iskustva (čim toliko pjeniš na spomen zapadnih susjeda), ali nemoj dozvolit da ti indukcijski pristup pomuti to malo pameti.
Uzdravlje.
Smeta li tebi Zmago ili to smeta sto je nasrnuo na Hrvatsku?
A ono boldirano ti je bas pravo!
Ko u onom vicu kad Mujo veli Sulji kako je Hasu satrao auto i kako je jadan do bolnice umro, a Suljo mu na to: Dobro je prosao, mogao je na mjestu ostati mrtav!
-
_studio54
I jedno i drugo mi smeta.Vodenjak wrote:
Ne zeleci se petljati u vasu diskusiju, hocu samo da postavim jedno pitanjce...![]()
A ono boldirano ti je bas pravo!![]()
Ko u onom vicu kad Mujo veli Sulji kako je Hasu satrao auto i kako je jadan do bolnice umro, a Suljo mu na to: Dobro je prosao, mogao je na mjestu ostati mrtav!
Vic ti je glup (kao i većina viceva, uostalom), a, i pored najbolje volje, ne mogu uočiti logičnu paralelu između poente vica i udjela u zločinima naših lijevih i desnih susjeda.
No, i pored svega, nick ti je lijep i zato te cijenim.
- Vodenjak
Pa bas sam ga zbog njegove gluposti i ispricao da bih ga uporedio sa tvojom pricom o onima koji su bili malo manji fashisti..._studio54 wrote:I jedno i drugo mi smeta.Vodenjak wrote:
Ne zeleci se petljati u vasu diskusiju, hocu samo da postavim jedno pitanjce...![]()
A ono boldirano ti je bas pravo!![]()
Vic ti je glup (kao i većina viceva, uostalom).
I ne maslaj sa onim "i jedno i drugo mi smeta"..., Da je Zmago naskocio na Srbe ili Bosnjake ili Austrijance ili Novozelandjane, ne bi se udostojio ni da ga pomenes!
- Suicidal Siberian
kad ga sretnemrashid wrote:PO SE LAMI GA!Suicidal Siberian wrote:Zmago Jelinčić je ekstra lik, sjedio sam par puta sa njim, realan do boli, a da ne govorim o tome da zna ama bas sve...
respect
@kicky
znam ja zasto je on tebi toliki trn u oku...jer je poznata njegova netrpeljivost prema gay populaciji....c.c.c.c....ne moze se on porediti sa nasim balkanskim bolidima, jer on nikome ne prijeti, niti je prijetio...u onom smislu, ubij sve i vrati se sam...al danas je covjeku svaka na mjestu bila, pogotovo kada je EU u pitanju, to jeste da je neokolonizatorska i da ce nas iscijediti...i svidjelo mi se njegovo pojmovanje nacionalizma...kicky smiri se ba malo...sve estrogen šikče iz tebe...
-
_studio54
Nisu oni osobno bili manji fašisti nego su Hrvati u globalu daleko manje štetni po BiH od Srba.Vodenjak wrote:
Pa bas sam ga zbog njegove gluposti i ispricao da bih ga uporedio sa tvojom pricom o onima koji su bili malo manji fashisti...![]()
![]()
I ne maslaj sa onim "i jedno i drugo mi smeta"..., Da je Zmago naskocio na Srbe ili Bosnjake ili Austrijance ili Novozelandjane, ne bi se udostojio ni da ga pomenes!
Da je Zmago napao bošnjačke i hrvatske pitekantrope tek onda bih ga možda i cijenio. Ali ponajviše bih ga cijenio da predstavlja malo veću cvjećku. Onog trenutka kad uvidjeh da njegov intelektualni kalibar ne premašuje granice prosječnog balkanskog ratara, ja stvorih svoj konačan sud.
Btw, Bošnjaci i Hrvati ,jel? Ta dva čopora polupismene rulje mi stavljaš na nejaka pleća? I nakon takve blasfemije očekuješ da se uhvatim s tobom u klupko diskusije i rasprave?
Pozdrav tebi i tvojima.
- osa
Šta se brate pjenite pa svaka zemlja ima svog zmagu i 5-10% biračkog tijela koji za takve glasuju(možda u srbiji njihov zmago dobije zerka više). I on ima pravo na svoje mišljenje a i njegovi glasači na to da glasuju za njega, u svemu se najviše izblamirala hloverka svojim stavom prema stankovićevom gostu, ali to za nju nije ništa čudno.
- kicky
to uopće nema veze s mojim seksualnim opredjeljenjem.! kretenu jedanSuicidal Siberian wrote:kad ga sretnemrashid wrote:PO SE LAMI GA!Suicidal Siberian wrote:Zmago Jelinčić je ekstra lik, sjedio sam par puta sa njim, realan do boli, a da ne govorim o tome da zna ama bas sve...
respect
@kicky
znam ja zasto je on tebi toliki trn u oku...jer je poznata njegova netrpeljivost prema gay populaciji....c.c.c.c....ne moze se on porediti sa nasim balkanskim bolidima, jer on nikome ne prijeti, niti je prijetio...u onom smislu, ubij sve i vrati se sam...al danas je covjeku svaka na mjestu bila, pogotovo kada je EU u pitanju, to jeste da je neokolonizatorska i da ce nas iscijediti...i svidjelo mi se njegovo pojmovanje nacionalizma...kicky smiri se ba malo...sve estrogen šikče iz tebe...
@admin: znam da se ne smije vrijeđat, al ovaj ne zaslužuje ništa manje!!!
- Suicidal Siberian
dapačekicky wrote:to uopće nema veze s mojim seksualnim opredjeljenjem.! kretenu jedanSuicidal Siberian wrote:kad ga sretnemrashid wrote: PO SE LAMI GA!
@kicky
znam ja zasto je on tebi toliki trn u oku...jer je poznata njegova netrpeljivost prema gay populaciji....c.c.c.c....ne moze se on porediti sa nasim balkanskim bolidima, jer on nikome ne prijeti, niti je prijetio...u onom smislu, ubij sve i vrati se sam...al danas je covjeku svaka na mjestu bila, pogotovo kada je EU u pitanju, to jeste da je neokolonizatorska i da ce nas iscijediti...i svidjelo mi se njegovo pojmovanje nacionalizma...kicky smiri se ba malo...sve estrogen šikče iz tebe...![]()
@admin: znam da se ne smije vrijeđat, al ovaj ne zaslužuje ništa manje!!!
- mrki62
#36 Re: Nedjeljom u 2
Samo ću ovo komentiratibascelik wrote: Jelincic ostro i otvoreno Katolicku crkvu optuzuje kao najveceg tajkuna u Hrvatskoj i Sloveniji sto ga, opet, cini bitno razlicitim od ostalih nacionalista.
.
Zmago je Slovencima otvorio oči u vezi - ne vjere , već Crkve kao institucije a to u Hrvatskoj nema tko
Svaka Crkva , koja se nalazi bilo gdje = vlast Vatikana .
Dakle, kad je bila denecionalizacija, u Slovenijji se digla hajka oko toga da se to crkvi ne vraća, jer crkva nije Slovenska vlast.
E sad , ko se hoće sjetiti Tuđmana i njegovog potpisa sa Vatikanom - gdje se Hrvatska zavezuje miliončke davati crkvi - pa makar vlastiti narod ne imao šta jesti.
- Suicidal Siberian
Zmago slobodo!!!
Stankovic nije mogao prnuti,jer nije ni u jednom momentu nasjeo na bilo kakvu provokaciju...mrzli slovenci
...k'o špricer 
Stankovic nije mogao prnuti,jer nije ni u jednom momentu nasjeo na bilo kakvu provokaciju...mrzli slovenci
-
_studio54
Nije Zmago Šešelj lights...Zmago je isti kurac kao i Šešelj, samo što mu okolnosti nisu dozvolile da se ostvari do kraja...Zapanjujuće je da takav po-četnik ima simpatizere među žrtvama ideologije koja je njemu jako bliska.
A Hrvatska je 5 svjetlosnih godina ispred Bugarske koja je primljena u tu famoznu EU. Eto, govorim to svjesno rizikujući da me ovdje proglase za velikohrvata. Ma ne samo ispred Bugarske, Hrvatska je u datom trenutku bila po svim kriterijima naprednija i od baltičkih zemalja koje su primljene u EU. Al politika je odigrala svoje.
A Hrvatska je 5 svjetlosnih godina ispred Bugarske koja je primljena u tu famoznu EU. Eto, govorim to svjesno rizikujući da me ovdje proglase za velikohrvata. Ma ne samo ispred Bugarske, Hrvatska je u datom trenutku bila po svim kriterijima naprednija i od baltičkih zemalja koje su primljene u EU. Al politika je odigrala svoje.
-
Šandor
Ako Bošnjaci dobiju državu ona neće biti veća od Crne Gore.JohnnyS wrote:Taman ću se sekirat za nekog tamo pacijenta čija je država ko moj balkon, pa da je sto puta u europskoj uniji... Eto, Hrvatska ne ispunjava kriterije, a Bugarska i Rumunjska jesu? Ma daj... Šešelj lights
-
zemo_online
Hrvatska ne ispunjava kriterije.To je tacno.Kada su Bugarska i Rumunija zavrsile pregovore?Kako su se te 2 zemlje obracunale s korupcijom,a kako se obracunava Hrvatska?Koliko ministara zbog korupcije u Hrvatskoj lezi u zatvoru?Nijedan.JohnnyS wrote:Taman ću se sekirat za nekog tamo pacijenta čija je država ko moj balkon, pa da je sto puta u europskoj uniji... Eto, Hrvatska ne ispunjava kriterije, a Bugarska i Rumunjska jesu? Ma daj... Šešelj lights
Ada je HR ekonomski razvijenija i to je tacno,samo to nije jedini uslov za ulazak u EU.
-
zemo_online
Kako nece.Sjever Crne Gore su Bosnjaci ili Muslimani i kada se to pripoji Bosni ,Crna Gora ce biti za 10% manja,a Bosna veca.Šandor wrote:Ako Bošnjaci dobiju državu ona neće biti veća od Crne Gore.JohnnyS wrote:Taman ću se sekirat za nekog tamo pacijenta čija je država ko moj balkon, pa da je sto puta u europskoj uniji... Eto, Hrvatska ne ispunjava kriterije, a Bugarska i Rumunjska jesu? Ma daj... Šešelj lights
-
Šandor
Prije će Srbi osveštati cio Pelješac nego što ćeš ti zabosti polumjesec i zvijezdu na vrh Zelengore.....a ti otišao do Prokletija.test01 wrote:Kako nece.Sjever Crne Gore su Bosnjaci ili Muslimani i kada se to pripoji Bosni ,Crna Gora ce biti za 10% manja,a Bosna veca.Šandor wrote:Ako Bošnjaci dobiju državu ona neće biti veća od Crne Gore.JohnnyS wrote:Taman ću se sekirat za nekog tamo pacijenta čija je država ko moj balkon, pa da je sto puta u europskoj uniji... Eto, Hrvatska ne ispunjava kriterije, a Bugarska i Rumunjska jesu? Ma daj... Šešelj lights
-
zemo_online
YOUTUBE i ukucaj nedjeljom u dva 2008 ili google video.Šandor wrote:Sad će nedjeljm u 2 za nas ranoranioce. Hajd da vidim i to čudo.
-
zemo_online
Ti pomenu Bosnjacku drzavu,ja samo se nadovezah.Šandor wrote:Prije će Srbi osveštati cio Pelješac nego što ćeš ti zabosti polumjesec i zvijezdu na vrh Zelengore.....a ti otišao do Prokletija.test01 wrote:Kako nece.Sjever Crne Gore su Bosnjaci ili Muslimani i kada se to pripoji Bosni ,Crna Gora ce biti za 10% manja,a Bosna veca.Šandor wrote: Ako Bošnjaci dobiju državu ona neće biti veća od Crne Gore.
- amrica
a hloverka se sjetila veceras da kaze da je bila protiv Zmaginog gostovanja u NU2, a znala je u petak, ali nesto kao isla kod doktora, a isto tako postuje svoje urednike, pa Aco nece snositi sankcije... Srecom, nidje cenzure kod Hrvata.
Zmago je minorac, za razliku od seselja, eno grobar dobio 4 % vise od sebi slicnog. Zmagu pusu mediji, a narocito hrvatski, treba im lik da bi mrzili sve slovence.
Zmago je minorac, za razliku od seselja, eno grobar dobio 4 % vise od sebi slicnog. Zmagu pusu mediji, a narocito hrvatski, treba im lik da bi mrzili sve slovence.
- kicky
evo opet gledam zmagin nastup u NU2, da vidim jesam li nekaj propustil, a vem da nisem! Generalno - čovjek priča budalaštine, iz povijesti uzima one fakte koji govore u korist njegovoj politici (zaboravljajući neke druge) - kao i svaki desničar. Netko se poziva na cara Lazara, neko na Antu Starčevića, a netko na Rapalske i ine ugovore... Što se mene tiče desničarski maskenbal kao i svaki drugi! Jedina greška je ta što se Aca dao isprovocirati što je Zmago obilato iskoristio dajući ozbiljniji ton svojim bulaštinama pa su naše budale eto i povjerovale u to što trkelja.
Jedina pozitivna stvar je u tome da je malo uzbudio Hrvate kojima eto inflacija raste do granica koje podsjećaju na neka druga vremena, ali naravno koga briga za to, važnije je što neka budala preko Mure sere. Hrvati su generalno preotentni i misle da su popili svu pamet svijeta, pa dobro dođe neka dežurna budala da im se postavi kao konkurencija!!!
Jedina pozitivna stvar je u tome da je malo uzbudio Hrvate kojima eto inflacija raste do granica koje podsjećaju na neka druga vremena, ali naravno koga briga za to, važnije je što neka budala preko Mure sere. Hrvati su generalno preotentni i misle da su popili svu pamet svijeta, pa dobro dođe neka dežurna budala da im se postavi kao konkurencija!!!