hayat protiv TV Sarajevo
Moderator: anex
-
in33sa
Obratite paznju na TVSA emisije o kantonu, bar 50% priloga je sa Bjelasnice i ovog naseg dijela opcine Trnovo.
A zasto, pa zato sto su nam vec godinama udarni ministri u kantonalnoj vladi dojebanci sa Bjelasnice, Bjelimica, Sabica i ostalih vukojebina "iz okolice" Trnova.
I ovo ne bih ni znao da nemam komsinicu koja je tamo iz Kijeva i zna sve odakle je koje prezime ministarsko, i ona prva im jebe sve po spisku jer su natrpali svoje djepove, pozaposljavali famEliju po ministarstvima, a taj tamo narod koji je ostao muku muci da prezivi.
TVSA ili jahat, isti qrac. Samo sto se jahat finansira samostalno, pa bar nisu nama gradjanima na grbaci.
A zasto, pa zato sto su nam vec godinama udarni ministri u kantonalnoj vladi dojebanci sa Bjelasnice, Bjelimica, Sabica i ostalih vukojebina "iz okolice" Trnova.
I ovo ne bih ni znao da nemam komsinicu koja je tamo iz Kijeva i zna sve odakle je koje prezime ministarsko, i ona prva im jebe sve po spisku jer su natrpali svoje djepove, pozaposljavali famEliju po ministarstvima, a taj tamo narod koji je ostao muku muci da prezivi.
TVSA ili jahat, isti qrac. Samo sto se jahat finansira samostalno, pa bar nisu nama gradjanima na grbaci.
-
StupskaBitanga
cico x wrote:bice alfa najaca tv kuca za 5 godina,zivi bili pa vidjeli !
to što živi na jaslama Avaza ne znači i uspjeh
jedino što može popraviti i regulirati stnje u BH Televizijama je izdavanje nacionalnih dozvola pa da vidimo koje su to TV sa nacionalnim pokrivanjem
a šuška se da se OBN neće prodati RTLu već Fox
informacija sa HR portala
znaci ovdje samo treba uvesti regulaciju
-
ninja-san
Ma ta Kantonalna televizija sluzi za "zbrinjavanje" kadrova koji dobiju nogu na BHT. Pa su tako tamo zavrsili Amir Zukic, Enisa Skenderagic, Mujo Delibegovic, pa evo sad i Zvonko Maric sa FTV.
Uglavnom druga liga za likove koji nemaju mjesta ni prolaza na visim tv razinama. Imaju budzet i dijele dobre plate ali se za upad mora imati politicki beckground uglavnom iz Stranke za BIH ili SDA, koje vladaju u Kantonu.
Uglavnom druga liga za likove koji nemaju mjesta ni prolaza na visim tv razinama. Imaju budzet i dijele dobre plate ali se za upad mora imati politicki beckground uglavnom iz Stranke za BIH ili SDA, koje vladaju u Kantonu.
-
seLL
skojotovski wrote:cuj batko ime??? brankica rudan??? je ko ova Kriva-šija??? oklen njega???StupskaBitanga wrote:pa Almira Huseinoić (nezvanično)
Zvonko Marić, Batko, Brankica Rudan, Onaj što je na hayatu vodio cooking show, Amir Krivošia
ali ruku na srce TVSA ima kvalitetnije voditelj od hayata (arduana, džena, faruk)
Bitango, jedino ime je zvonko maric. to je cinjenica
sve je napisano!!!!Suvisni su komentari!!!!
-
seLL
tako sam i ja cula!!!!svi su otjerani a svi su mi kao neki novinarininja-san wrote:Ma ta Kantonalna televizija sluzi za "zbrinjavanje" kadrova koji dobiju nogu na BHT. Pa su tako tamo zavrsili Amir Zukic, Enisa Skenderagic, Mujo Delibegovic, pa evo sad i Zvonko Maric sa FTV.
-
seLL
moram to gledat!!!!madner wrote:dobra luka wrote: pa gdje to ima da od nasih para koje iz budjeta dobiju placamo sve te likove koji su zene i familija od raznih politicara.a imaju tamo i dobrih voditelji,recimo ona skalamerija od trebe dzenita bravic,pa neko se dobro zabebavao kad je nju stavio tamo.ona je nesto najljepse sto covjek moze pozeljeti kad ustane u podne,pa uz kafu gleda nju,a ona sa izrazom lica-mama,jel mi lijepa cibuljica na nosu-e ona jadnica tamo radi vec 3 godine kao mora biti zvjezda,jer je bila na fakultetu toliko ruzna da su na zurnalistici,a generacija smo pa znam,ljudi placali za njenu sliku da imaju raji pokazati.
niko se nije druzio sa njom,koliko je ruzna,a ko je pokupi i poljubi,evo dajem stoju,ako objavi sliku.ali da ostane slika objavljena,da svi vide.
![]()
-
ulpinian
Jest' vala... bjelašnički lobi.. jači nego sandžačkiin33sa wrote:Obratite paznju na TVSA emisije o kantonu, bar 50% priloga je sa Bjelasnice i ovog naseg dijela opcine Trnovo.
btw.. Amir Zukić i Zvonko Marić su iz Trnova
-
StupskaBitanga
misliš na skup vidovitih osoba koje prave humoisticni showhary wrote:Molim da mi ne dirate u omiljenu 99
-
DDR400
hayat je mahalska televizija koja je davno dostigla svoj vrh a taj vrh je kao takav tek do koljena nečega što se zove ozbiljna televizija. kantonalna televizija nikad nije nudila nešto posebno ali bar nije bila seljačka kao hayat. mogao si znati napamet kad koji spot ide ali bar nisi bio prisiljen da gledaš neke zalutale fufice pune sebe i njihove turbo-folk emisije za povraćanje.
mislim da je suvišno i spominjati koliko je ovaj potez očajnog švrakića neprofesionalan i jadan. usput se izvinjavam što u istoj rečenici spominjem njega i profesionalnost. da mi je vidjeti kome će vani prodati karticu kad tvsa obnovi program i izađe na satelit. to njega boli jer zna da nema šansi. i umjesto da prestane terorisati svoje radnike i uposli nekoga ko će uvesti malo reda i ozbiljnosti on se bavi stvarima koje se njega ne tiču. kako je on papak takva mu je i televizija. on je gorio da od te televizije napravi neku sarajevsku a i bog i narod znaju da to veze nema sa sarajevom. seljakluk do bola. ako je hayat=sarajevo ja ću se odmah odreći svega i preseliti se negdje u afriku.
ili šta još govoriti o njima kad na omotima cd-ova koji izlaze iz njihove produkcije nema u tekstu naših karaktera (ć,ž,č,...) a kvalitet zvuka i samih medija je takav da i buvljak varijanta čovjeku postane marka. o dizajnu ne smijem ni govoriti. to kao da se neko dijete malo šalilo s photoshopom. kakav crni hayat ljudi moji. to je sve go papak. nemaju oni kredita da govore o bilo čemu. ionako sve ljudi što je kod njih valjalo završili su po drugim televizijama. oni imaju jedino vrhunski retardirane likove poput ćerimagića i rondića koji nemaju namjeru da idu negdje drugo pošto im se takvo mahalsko okruženje uklapa u njihov (ne)odgoj. neko spomenu hadžifejzovića? on je toliko postao očajan sa svojim "ja mijenjam svijet" stavom da je to za žaljenje. i svaki put drami o tome kako nije siguran da će biti nove sezone. smiješno jarane.
u našoj državi je ftv jedina poštena televizija. njima svaka čast a ostalo sve jedino ima pravo da šuti.
mislim da je suvišno i spominjati koliko je ovaj potez očajnog švrakića neprofesionalan i jadan. usput se izvinjavam što u istoj rečenici spominjem njega i profesionalnost. da mi je vidjeti kome će vani prodati karticu kad tvsa obnovi program i izađe na satelit. to njega boli jer zna da nema šansi. i umjesto da prestane terorisati svoje radnike i uposli nekoga ko će uvesti malo reda i ozbiljnosti on se bavi stvarima koje se njega ne tiču. kako je on papak takva mu je i televizija. on je gorio da od te televizije napravi neku sarajevsku a i bog i narod znaju da to veze nema sa sarajevom. seljakluk do bola. ako je hayat=sarajevo ja ću se odmah odreći svega i preseliti se negdje u afriku.
ili šta još govoriti o njima kad na omotima cd-ova koji izlaze iz njihove produkcije nema u tekstu naših karaktera (ć,ž,č,...) a kvalitet zvuka i samih medija je takav da i buvljak varijanta čovjeku postane marka. o dizajnu ne smijem ni govoriti. to kao da se neko dijete malo šalilo s photoshopom. kakav crni hayat ljudi moji. to je sve go papak. nemaju oni kredita da govore o bilo čemu. ionako sve ljudi što je kod njih valjalo završili su po drugim televizijama. oni imaju jedino vrhunski retardirane likove poput ćerimagića i rondića koji nemaju namjeru da idu negdje drugo pošto im se takvo mahalsko okruženje uklapa u njihov (ne)odgoj. neko spomenu hadžifejzovića? on je toliko postao očajan sa svojim "ja mijenjam svijet" stavom da je to za žaljenje. i svaki put drami o tome kako nije siguran da će biti nove sezone. smiješno jarane.
u našoj državi je ftv jedina poštena televizija. njima svaka čast a ostalo sve jedino ima pravo da šuti.
-
StupskaBitanga
i sada su ukrali od vogošće bazen i sada na tom bazenu prave TV dom
hehehe sa Baščaršije u Vogošću
hehehe sa Baščaršije u Vogošću
- don vito
U principu se slazem sa seljaklukom koja preovladava na programu hayata. Ali, oni su komercijalna privatna televizija, sto znaci da Svrakic ima pravo da radi sta hoce na svojoj televiziji, da zaposljava koga hoce, pusta priloge koje hoce, podrzava politicku opciju koja mu se svidja itd... Ako svoj posao budu radili kako treba, imat ce gledanost, time i oglasivace, onda i plate za radnike. Obicnom gradjaninu ni iz dzepa ni u dzep, meni se ne svidja Svrakicevo i Hadzifejzovicevo podrzavanje kriminalaca, ali za to postoji lijek koji se zove daljinski upravljac.DDR400 wrote:hayat je mahalska televizija koja je davno dostigla svoj vrh a taj vrh je kao takav tek do koljena nečega što se zove ozbiljna televizija. kantonalna televizija nikad nije nudila nešto posebno ali bar nije bila seljačka kao hayat. mogao si znati napamet kad koji spot ide ali bar nisi bio prisiljen da gledaš neke zalutale fufice pune sebe i njihove turbo-folk emisije za povraćanje.
Sa druge strane, apsolutno je netacno da se Svrakic ovom frkom oko Kantonalne "bavi stvarima koje se njega ne tiču". Potpuno pogresno, parazitima sa Kantonalne treba da se bavi svaki gradjanin Kantona Sarajevo jer ih mi svi finansiramo. Budzet Kantona Sarajevo pune svi gradjani, tako i Svrakic i radnici Hayata i zato imaju pravo da pitaju za sta se daje 6 miliona maraka godisnje. Ide za rashodovane kadrove SBiH i SDA uhljebljene u kantonu i upravnom odboru ove parazitske televizije kojima polupismeni novinari TVSA prave nevidjenu promociju. Neko ko prvi put dodje u Sarajevo vec nakon drugog gledanja onog smijesnog socijalistickog dnevnika u pola sedam naucit ce ko je Safet Keso, ko je Abid Saric, gdje na licu mladez ima Semiha Borovac, kakve naocare nosi Aida Haveric. Televizija koja ce, kada izadje na satelit, sve pomesti...
Toliko im je interesantan program da nemaju skoro nijednog oglasa. Lijek za njih je skidanje sa budzeta pa neka SAMI ZARADE SVOJE VISOKE PLACE (vece nego radnicima FTV koja je daleko najgledanija a od marketinga godisnje zaradi 17 miliona maraka). Ko na narednim izborima za Kanton obeca skidanje TV SA sa budzeta, moze racunati na moj glas. Kada se trzisnoj privredi mogu prilagoditi radnici Klasa, Pivare, Hayata, Avaza, Oslobodjenja, seljaci na pijaci, onda je red da istu "pogodnost" imaju i radnici Kantonalne TV. Pa, ako budu valjali, prezivjet ce, ako ne katanac u bravu ko radnici Zraka i brojnih drugih firmi. Samo ih treba skinuti sa budzeta!!!
-
treger
hm , apsolutno fino receno, sagledano sa svih stranadon vito wrote:U principu se slazem sa seljaklukom koja preovladava na programu hayata. Ali, oni su komercijalna privatna televizija, sto znaci da Svrakic ima pravo da radi sta hoce na svojoj televiziji, da zaposljava koga hoce, pusta priloge koje hoce, podrzava politicku opciju koja mu se svidja itd... Ako svoj posao budu radili kako treba, imat ce gledanost, time i oglasivace, onda i plate za radnike. Obicnom gradjaninu ni iz dzepa ni u dzep, meni se ne svidja Svrakicevo i Hadzifejzovicevo podrzavanje kriminalaca, ali za to postoji lijek koji se zove daljinski upravljac.DDR400 wrote:hayat je mahalska televizija koja je davno dostigla svoj vrh a taj vrh je kao takav tek do koljena nečega što se zove ozbiljna televizija. kantonalna televizija nikad nije nudila nešto posebno ali bar nije bila seljačka kao hayat. mogao si znati napamet kad koji spot ide ali bar nisi bio prisiljen da gledaš neke zalutale fufice pune sebe i njihove turbo-folk emisije za povraćanje.
Sa druge strane, apsolutno je netacno da se Svrakic ovom frkom oko Kantonalne "bavi stvarima koje se njega ne tiču". Potpuno pogresno, parazitima sa Kantonalne treba da se bavi svaki gradjanin Kantona Sarajevo jer ih mi svi finansiramo. Budzet Kantona Sarajevo pune svi gradjani, tako i Svrakic i radnici Hayata i zato imaju pravo da pitaju za sta se daje 6 miliona maraka godisnje. Ide za rashodovane kadrove SBiH i SDA uhljebljene u kantonu i upravnom odboru ove parazitske televizije kojima polupismeni novinari TVSA prave nevidjenu promociju. Neko ko prvi put dodje u Sarajevo vec nakon drugog gledanja onog smijesnog socijalistickog dnevnika u pola sedam naucit ce ko je Safet Keso, ko je Abid Saric, gdje na licu mladez ima Semiha Borovac, kakve naocare nosi Aida Haveric. Televizija koja ce, kada izadje na satelit, sve pomesti...![]()
Toliko im je interesantan program da nemaju skoro nijednog oglasa. Lijek za njih je skidanje sa budzeta pa neka SAMI ZARADE SVOJE VISOKE PLACE (vece nego radnicima FTV koja je daleko najgledanija a od marketinga godisnje zaradi 17 miliona maraka). Ko na narednim izborima za Kanton obeca skidanje TV SA sa budzeta, moze racunati na moj glas. Kada se trzisnoj privredi mogu prilagoditi radnici Klasa, Pivare, Hayata, Avaza, Oslobodjenja, seljaci na pijaci, onda je red da istu "pogodnost" imaju i radnici Kantonalne TV. Pa, ako budu valjali, prezivjet ce, ako ne katanac u bravu ko radnici Zraka i brojnih drugih firmi. Samo ih treba skinuti sa budzeta!!!
gdje su nam ovakvi u medijima
a to sto tvsa radi i sto je na budzetu, slazem se da su pare iz naseg dzepa,
al se najezim i sto ftv uzima lovu od nas takodje da bi gledali iste serije kao i na novoj
grrrrrrrrrrrrr
a trece tvsa ne radi nista sto ne rade politicari
samo ovdje vidite sta ljudi rade, bar se nesto trude u zadnje vrijeme kako Zukic dodje, slazem ze za promovisanje jedne strane na tvsa i svrakicu svaka cast sto ih je prozvao, jer fakat dje tolika lova ode?
a koliko na politicari uzimaju, kolike su njima plate?
ko sve tamo radi?
kaze meni drug prosle sedmice, e dosadio mi ovaj posao
ganjam nes u vladi tj stari ganja jer je on faca ..bla bla bla
i hop od ponedjeljka ovoga on u vladi
a veze
ni faxa nema
tako da je tvsa Zakon!
- don vito
Slazem se. Problem je sto osnovna funkcija TVSA nije edukacija gradjana vec EPP kantonalnim politicarima i uhljebljenje njihove rodbine i prijatelja u rukovodecem i novinarskom kadru. Da nije tako, nekad bi objavili neku kritiku na njihov racun.Međutim, TVSA je javna televizija i cilj joj bi trebao biti da pomaze i edukuje gradjanje.
Lijepo receno, slazem se. Samo opet ima mali problem: Koliko nasih para iz budzeta kantona treba dati za prenose skupstina? Nesto mi se cini da su milioni koji se spominju - prevelika cijena, a nikakva revizija godinama ne ulazi u kantonalnu TV da provjeri poslovanje. Ili, kako bi bilo da kanton raspise tender ko ce prenositi sjednice njihove skupstine ili da neka TV po ugovoru pravi kantonalni EPP dnevnik od 18,30-19,00 sati? Ja mislim da bi poreske obveznike kantona Sarajevo manje kostalo da na nekom takvom tenderu pobijede Hayat, OBN ili cak FTV. Hem bi bilo 10 puta jeftinije, hem bi se signal o "podvizima sarajevskih kantonalnih politicara" dalje cuo.I zato nikad nece moci zaraditi na reklami, jer ko je lud da placa reklamu u pauzi skupstine opstine ili kantona? A bez prenosa istih ne bi znali ko nam o glavi radi.
Od 6 maraka pretplate koje placas, 3 KM ide na BHT, 1,5 KM na RTRS i 1,5 KM na FTV. Znaci, FTV te godisnje kosta 18 maraka, Hayat nista. A ako saberes poreze i namate koje placas, pa tu ubacis 6 miliona maraka u kantonalnom budzetu za TVSA, vidjeces da te paraziti sa kantonalne TV puno puno puno vise kostaju. Sa 6 miliona maraka iz budzeta moze se mnogo toga napraviti... koliko stanova za demobilisane borce, mlade bracne parove... koliko stimulacija za privatnike koji zaposle demobilisane borce ili osobe koje ranije nigdje i nikad nisu radili...I zasto bi javna televizija trebala da maltretira ljude reklamama? FTV bi trebala da isto radi, medjutim oni ce radi para/gledanosti pustati u program sve, i sapunice i narodnjake. Aferim. Radije bi svojih 6 km dao kantonalnoj nego haharima iz JSBH.
- don vito
Jarane, ja ne znam sta podrazumijevas pod sundom, ali nema veceg sunda od Kantonalnog dnevnika. I shvati da nije tog EPP-a kantonalnim politicarima ne bi bilo ni nasih para iz budzeta za TVSA, dzaba "emisija o starim sarajevskim ulicama"To je dobro za tender. Pa neka ljudi balansiraju izmedju para od reklama ili tenderskih. Medjutim sta cemo sa sundom? Ko ne pusta sund automatski gubi gledanost/rentabilnost.
Placas pretplatu javnim emiterima koje zbog toga imaju obaveze. I to obaveze koje su puno puno puno zahtjevnije od prenosa skupstinskih zasjedanja. Javni emiteri moraju signalom pokriti svaki dio drzave, moraju u svakom malom vecem gradu imati informaciono tehnicki centar... Plus osigurati raji zabavne i sportske sadrzaje. To je skupa zabava, a da bi ispunili svoju zadacu moraju imati i reklame. Komercijalne TV poput Hayata ili OBN-a su u jos tezem polozaju da bi prezivjeli. Jedino paraziti sa Kantonalne egzistiraju po principu "radio, ne radio, svira radio". A mi smo se izborili za kapitalisticki sistem gdje se "smije potrositi koliko zaradis", pa ne znam zasto bi jedan kriterij vazio za radnike Zraka i Sarabona a drugi za radnike Kantonalne TV?Od 6 maraka pretplate koje placam, 6 km ide haharima, ne znam ko je gori![]()
Pasha moj, ima nesto sto se zove gledanost televizije. Ako TVSA ima gledanost kao sto je ima, a to je otprilike nivo Studija 99, a pet puta manje od Hayata i 15 puta manje od FTV, sta to znaci? Da VECINA naroda gleda ono sto ti zoves "sund" (mada nam se misljenja razilaze oko znacenja rijeci "sund" na TV). E, sad kljucna stvar: budzet kantona ne pune samo "protivnici sunda" nego i ona VECINA koja zeli "sund" i zato TV Tuzlanskog kantona sa tri puta manjim budzetom ima pet puta vecu gledanost u Tuzli nego TVSA u Sarajevu. Lijepo bi bilo da se za poklonike TVSA i protivnike "sunda" otvori poseban ziro-racun, ali se bojim da na njemu ne bilo bilo puno para. Ja nikome ne branim, cak bi mi bilo drago, da neko svojim parama otvori TV sa nekomercijalnim sadrzajima, bez oglasa, gdje bi radnici imali visoke plate iako ih niko ne gleda... ali brate svojim a NE NASIM PARAMA!!!A TVSA je dosad dobijala, ako se dobro sjecam, oko 2 miliona. Tek sad planiraju da joj dodijele oko 4,5 miliona ja mislim. Hayat kao uporedbu navodi TVTK koja dobija oko 1,5 miliona. Medjutim ova televizija je leglo neukusa i samim tim zaradi dovoljno novca za egzistenciju. Ako neko gleda TVTK moze li reci da li prenose sjednice?
- Topla voda
zar nije zlatar sad direktor?
dobio otkaz zbog onog miniranja na kovacima?
dobio otkaz zbog onog miniranja na kovacima?
-
nikad_izvini
Smeće Hayat,smeće TV SA.
Svrakić nas je "odbranio",Cacu veliča.Zaposlio smeće od čovjeka Senada H.
Ne bi sa njima u trolu ušao.Da se voze trolom.
TV SA je uzela SDA linija.Zlatar i Zukić. O Zlataru se sve zna.O Zukiću se ne zna.Pa da malo pojasnim.
Pobjegao iz Srebrenice,onda hodao po fakultetu u UNIFORMI,tako ga je i završio.Doveden na BHT kao kadrovsko rješenje SDA,tako se i ponašao.Lijepo je što je Špirića jebao,al jel jebo nekoga iz svoje stranke.Nije baš.Niti će.
Kadar koji je doveo na BHT je katastrofa.Bez fakulteta,bez znanja.Duška nije veze imala s njim,bili su odvojene redakcije potpuno.Duška nije vodila IP BHT-a zato što se zove Duška.Zukić je smeće također.
Da se ja pitam,bili bi bačeni krokodilima.Al na žalost,ne pitam se
TV SA je uzela SDA linija.Zlatar i Zukić. O Zlataru se sve zna.O Zukiću se ne zna.Pa da malo pojasnim.
Pobjegao iz Srebrenice,onda hodao po fakultetu u UNIFORMI,tako ga je i završio.Doveden na BHT kao kadrovsko rješenje SDA,tako se i ponašao.Lijepo je što je Špirića jebao,al jel jebo nekoga iz svoje stranke.Nije baš.Niti će.
Kadar koji je doveo na BHT je katastrofa.Bez fakulteta,bez znanja.Duška nije veze imala s njim,bili su odvojene redakcije potpuno.Duška nije vodila IP BHT-a zato što se zove Duška.Zukić je smeće također.
- Topla voda
kontam nesto,imas ti finih informacija i rezona.nikad_izvini wrote:Smeće Hayat,smeće TV SA.
jel ono svrakic bio il neko drugi kad je vikara izaso s one sjednice,u vezi cace?koji je oni lik pozvo da mu se oda pocast?
sto si tolko na senada kivan?nisam neki fan,al ti si bas ogorcen..deder reci sta
-
nikad_izvini
Emin Švrakić,Elvir Švrakić.Nešto nejasno? Elvir brani Emina.Ne vidim razliku.Đubrad obojica.Jedan veliča Cacu(Emin),drugi ga brani kad laže(Elvir) o odbrani grada? Objasnio.Jesam li otkrio toplu vodu?Topla voda wrote:kontam nesto,imas ti finih informacija i rezona.nikad_izvini wrote:Smeće Hayat,smeće TV SA.
jel ono svrakic bio il neko drugi kad je vikara izaso s one sjednice,u vezi cace?koji je oni lik pozvo da mu se oda pocast?
sto si tolko na senada kivan?nisam neki fan,al ti si bas ogorcen..deder reci sta
Švrakići=đubrad.Braniš grad i dobiješ televiziju.Zanimljivo,borci nam lijepo žive.Jel svi žive,žive.Ili ne žive?
Radio sam na TV-u,pa sam ga upoznao.Vidio lik i djelo Senada H.Pre,pare,pare,pare i pare.O fondu ne želim da pričam i relacijama sa Brankovićima.To ćeš morati sam da pročitaš.....
Jesam li potrošio toplu vodu? Ima li još vode u protočnom bojleru?