kakva prica?maccarona wrote:brizilutko
o cemu pricas sa svojom zenom i kad?
:D
daj razbij nam ove zidove:D
ja odgovaram na postavljena pitanja. i izvrsavam izrecene naredbe
cuj prica
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
kakva prica?maccarona wrote:brizilutko
cime si zasluzio onda dostupp na netcallmethebreeeze wrote:kakva prica?maccarona wrote:brizilutko
ja odgovaram na postavljena pitanja. i izvrsavam izrecene naredbe![]()
cuj prica![]()
kad fino zamolim svasta dobijemmaccarona wrote:cime si zasluzio onda dostupp na netcallmethebreeeze wrote:kakva prica?maccarona wrote:brizilutko
ja odgovaram na postavljena pitanja. i izvrsavam izrecene naredbe![]()
cuj prica![]()
![]()
opisi![]()
![]()
![]()
pripazena. ne sekiraj se. znaju se prioritetidanas wrote:ma jok, to radimo samo mi udatecallmethebreeeze wrote:jesu sve neudate, tako ko ti, sklone izazivanju![]()
![]()
![]()
bolje ti je idi pazi hanumicu
do i look like someone who is still mastering the art of gravce na tavcecallmethebreeeze wrote:pripazena. ne sekiraj se. znaju se prioritetidanas wrote:ma jok, to radimo samo mi udatecallmethebreeeze wrote:jesu sve neudate, tako ko ti, sklone izazivanju![]()
![]()
![]()
![]()
nego, pazi da ti rucak ne zagori![]()
![]()
ne, na zalost. ali dobices lekciju kad god pozelis. (with a little help from my friendsdanas wrote:do i look like someone who is still mastering the art of gravce na tavcecallmethebreeeze wrote:pripazena. ne sekiraj se. znaju se prioritetidanas wrote: ma jok, to radimo samo mi udate![]()
![]()
nego, pazi da ti rucak ne zagori![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kako ti prijateljice? imas li kakvu zanimljivu pricu iz zivota prijateljica da podjelis s namamaccarona wrote:nicim vas ne molimoda nam olaksate
![]()
pogotovo vi iz svete institucije:D:D
(sad sama sebi licim na pesaka![]()
)
on je smao neshvacencallmethebreeeze wrote:kako ti prijateljice? imas li kakvu zanimljivu pricu iz zivota prijateljica da podjelis s namamaccarona wrote:nicim vas ne molimoda nam olaksate
![]()
pogotovo vi iz svete institucije:D:D
(sad sama sebi licim na pesaka![]()
)
zato tebe nije islo nikako prije 22-emostarac wrote:zenama do negdje 22. godine (bar vecini) je jako bitno koje auto vozi njihov partner, a nakon toga im je mnogo bitnije, koje auto bi mogao da vozi za 10 godina
promasaj DIBIDUSmostarac wrote:zenama do negdje 22. godine (bar vecini) je jako bitno koje auto vozi njihov partner, a nakon toga im je mnogo bitnije, koje auto bi mogao da vozi za 10 godina
ti si van serije i ne racunas seanais_nin wrote:promasaj DIBIDUSmostarac wrote:zenama do negdje 22. godine (bar vecini) je jako bitno koje auto vozi njihov partner, a nakon toga im je mnogo bitnije, koje auto bi mogao da vozi za 10 godina![]()
2 stvari koje su mi bile i sa 15, a i danas 15. godina kasnije![]()
MOZAK i KARAKTER/LICNOSTako to neJma, nish od zaljubljivanja
pa da ne znam kakvu strava spravu voza
danas wrote:zato tebe nije islo nikako prije 22-emostarac wrote:zenama do negdje 22. godine (bar vecini) je jako bitno koje auto vozi njihov partner, a nakon toga im je mnogo bitnije, koje auto bi mogao da vozi za 10 godinaa poslije 22-e je naglo popustilo
ja inace sve tebe slusammostarac wrote:danas wrote:zato tebe nije islo nikako prije 22-emostarac wrote:zenama do negdje 22. godine (bar vecini) je jako bitno koje auto vozi njihov partner, a nakon toga im je mnogo bitnije, koje auto bi mogao da vozi za 10 godinaa poslije 22-e je naglo popustilo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bojim se da tebe nisam zvao "ođe"![]()
![]()
![]()
![]()
jesta to???nexo wrote:Intelekt!aminchev2 wrote:u sta se naj brze zaljubite?
u sharm?
u izgled?
u pricu?
u platu?
hvala unaprijed
jesta lobi nexo???nexo wrote:Ne guraj nos gdje ti nije mjesto! Znas li sta je to?Rambo-Amadeus wrote:jesta to???nexo wrote: Intelekt!