Vaznost datuma, godisnjica i ostalih "proslava" u

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Godisnjice zabavljanja/braka su mi....

nebitne
4
14%
nisu nebitne, ali cesto zaboravim
5
18%
bitno mi je samo da udovoljim partneru
1
4%
bitan datum koji volim obiljeziti
16
57%
bitne samo cetvrtkom
2
7%

Total votes: 28

chinese_water

Post by chinese_water »

ja tek ustao, lom mi je :roll:
nego, nije to bitno, ja i hanuma prestali da brojimo :D:D
ulpinian

Post by ulpinian »

Ja jednom zaboravio... (al' sam jednom :D) i onda sam napravio reminder-e za narednih nekoliko godina... ono... ako bude potrebno za svaki slučaj :D
anais_nin

Post by anais_nin »

chinese_water wrote:ja tek ustao, lom mi je :roll:
nego, nije to bitno, ja i hanuma prestali da brojimo :D:D
godisnjice ili rodjendane? :D
amalka

Post by amalka »

Auu, ja sam pravi freak po tom pitanju. Pamtim mnostvo bitnih ali, nazalost, i mnostvo nebitnih datuma ili informacija. I, naravno, da ne pravim proslavu od svakog datuma ili "obljetnice" :oops: vec samo od onih znacajnih. Kada je mjesec veze, ja kazem, danas je to i to. I tako svaki mjesec :oops: zvucim kao dosadni budilnik :oops: :D Velika stvar su mi rodjendani mojih najblizih, ali ne patim od datuma koji su znacajni masi ljudi, kao npr. Valentinovo, 8. mart i slicno.
Saian

Post by Saian »

danas wrote:jebe me se :)
ni meni to nikad nije islo od glave :D, hebi ga, nit se ja sad nesto posebno naljutim, ako neko meni "vazhan" datum zaboravi ili nesto, posto znam da se i meni desi, tako da je sve fer :D :D :D
danas

Post by danas »

Saian wrote:
danas wrote:jebe me se :)
ni meni to nikad nije islo od glave :D, hebi ga, nit se ja sad nesto posebno naljutim, ako neko meni "vazhan" datum zaboravi ili nesto, posto znam da se i meni desi, tako da je sve fer :D :D :D
jes :)

al lakse je zapamtit kad je +/- 7 dana od recimo :D sopstvenog rodjendana :oops: :D
pitt

Post by pitt »

zato poklon treba da te napomene :D:D
Tesssa

Post by Tesssa »

Ja prosle godine zaboravila svoj rodjendan :D I probudim se ujutro, a mama mi ostavila poklon na stolu.I ja jos kontam:"Vidi sto sam fina kcerka, pa sam zasluzila ove poklone iz cista mira" :lol:
danas

Post by danas »

dinchy84 wrote:Ja prosle godine zaboravila svoj rodjendan :D I probudim se ujutro, a mama mi ostavila poklon na stolu.I ja jos kontam:"Vidi sto sam fina kcerka, pa sam zasluzila ove poklone iz cista mira" :lol:
nekad i ja zaboravim, pogotovo ako je sredina sedmice, ono utorak, cetvrtak :-) :D
ali tu je sms u 4 ujutro da me podsjeti :oops: :lol:
Tesssa

Post by Tesssa »

danas wrote:
dinchy84 wrote:Ja prosle godine zaboravila svoj rodjendan :D I probudim se ujutro, a mama mi ostavila poklon na stolu.I ja jos kontam:"Vidi sto sam fina kcerka, pa sam zasluzila ove poklone iz cista mira" :lol:
nekad i ja zaboravim, pogotovo ako je sredina sedmice, ono utorak, cetvrtak :-) :D
eto tuge, sad skontah! znaci da mene niko nije u ponoc tad nazvao da mi cestita :lol: :lol: :lol: :lol:
pitt

Post by pitt »

danas wrote:
eki u 4 ujutro :D:D Zar ima i takvih pacenika :D:D:D
danas

Post by danas »

pitt wrote:
danas wrote:
eki u 4 ujutro :D:D Zar ima i takvih pacenika :D:D:D
omaklo se, time zone difference :lol: :P
pitt

Post by pitt »

matematika im nije jaca strana :D:D:D i ti se sa svakakvim probisvjetima druzis :D:D:D
lady midnight

Post by lady midnight »

datumi, godishnjice (...chega :? :oops::D:D), rodjendani... nebitna stvar.
na valentinovo sam se uvijek jezhila komercijalnog kicha i "obaveznih" znakova pazhnje... brrrrrrr....:D:D

sjetiti se nekoga ovako, bez nekog posebnog razloga i kalendarskog pritiska, znachi puno vishe, ustvari znachi puno, puno vishe. :oops::D

shto se tiche poklona, njihova se vrijednost valjda ne bi trebala mjeriti komercijalnom protuvrijednoshcu, nego onom lichnom dimenzijom sadrzhanom u njima. ili sam ja mozhda ipak relikt iz nekih boljih, romanticharskih :oops: vremena, kad su dva stiha napisana na kutiji cigareta bila vishe vrijedna od hiljadu skupih parfema i buketa cvijeca :oops: :? :D:D
uff, odoh prije nego sebi totalno shebem imidzh :oops: :D :run:
pitt

Post by pitt »

joj lejdi......vjecni kontras :D:D:D

Sta ima lose u poklanjati paznju za te neke vazne datume ali i redovno i bez ikakva razloga ili povoda :D:D
lady midnight

Post by lady midnight »

pitt wrote:joj lejdi......vjecni kontras :D:D:D

Sta ima lose u poklanjati paznju za te neke vazne datume ali i redovno i bez ikakva razloga ili povoda :D:D
hebi ga, kad sam pisala post, nisam ni chitala komentare niti vidjela anketu :D mislila sam da cu biti u drushtvu vishe istomishljenika :D:D

ma nema nishta loshe u tome ;), naravno, ali meni lichno je ono zapisivanje po kalendarima i tako malchice strano, to je sve :)

a valentivo jesam prezirala, i josh uvijek prezirem, jer mislim da je to samo jeftina banalizacija i komercijalizacija onoga najljepsheg osjecaja kojeg chovjek mozhe osjetiti :oops: :oops:
et' :)
pitt

Post by pitt »

ma tako ti je i sa nekim ostalim praznicima :D:D ukljucujuci i 8 mart :D:D:D:D ovo malo da zakuham :D:D:D
Tesssa

Post by Tesssa »

lady, imas ovdje jednu istomisljenicu :D

Nervira me beskrajno to poklanjanje paznje od datuma do datuma... :roll: A puno je sladje i ljepse kad se nesto pokloni cisto onako :-D A kad kazem "poklon" ne mislim samo na opipljive, materijalne stvari :D
pitt

Post by pitt »

ma da.....ne mora zlato....mogu nekad i dijamanti :D:D
Tesssa

Post by Tesssa »

pitt wrote:ma da.....ne mora zlato....mogu nekad i dijamanti :D:D
kes je ipak najbolji :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

lady midnight wrote:
pitt wrote:joj lejdi......vjecni kontras :D:D:D

hebi ga, kad sam pisala post, nisam ni chitala komentare niti vidjela anketu :D mislila sam da cu biti u drushtvu vishe istomishljenika :D:D

ma nema nishta loshe u tome ;), naravno, ali meni lichno je ono zapisivanje po kalendarima i tako malchice strano, to je sve :)

a valentivo jesam prezirala, i josh uvijek prezirem, jer mislim da je to samo jeftina banalizacija i komercijalizacija onoga najljepsheg osjecaja kojeg chovjek mozhe osjetiti :oops: :oops:
et' :)
meni je 14. februar uvijek bio bitan :oops: :D to sto su cike iz Hallmarka morale izabrati bas taj dan da sebi nabijaju zaradu, nije moj problem :D ja znam sta ja slavim taj dan :D
pitt

Post by pitt »

meni je 14ti onako......al sedam dana poslije mi je zakletva :D:D:D
anais_nin

Post by anais_nin »

pitt wrote:meni je 14ti onako......al sedam dana poslije mi je zakletva :D:D:D
kome se to ti zaklinjes? :D
Saian

Post by Saian »

pitt wrote:

kurte kombajne jes to ti :D :D :D :D
Bumbar

Post by Bumbar »

evo arudana izlaze slucaj prijateljice koja je trazila razvod jer je on zaboravio njen rodjendan...pa vi vidite :D :D

(a sad me izvinite odoh da povratim na arduaninu licimjernost...bijela uska majica sa crnim grudnjakom...uske hlace i marama...)
Post Reply