Branković i porodica u Avazu

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

homo_sapiens

Post by homo_sapiens »

Joj kako mi se gadi ovaj mali Branković! Na svako čitanje ili pomen imena njegovog počne mi se grčiti drob, preplavi me crvenilo od bijesa. Što ne mogu ništa više učiniti od samog „lajanja“, jer je trenutno neuštiv, nedodirljiv, i on i sva njegova klika koja ga podržava i ima zajedničku korist od silnih korupcija i malverzacija, laži i obmana naroda.
Ali, on je samo izvršna vlast, još veća odgovornost je na zakonodavnoj, na Parlamentarcima, koji su se uljuljali u svojim parlamentarnim stolicama, i nemoguće ih je promijeniti do slijedećih izbora, kad će ih narod ponovi izabrati.
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

in33sa wrote: Covjek je uspio sto njegovi prethodnici nisu, dva puta povecati cijene kruha u samo par mjeseci, .......
:oops: Pa sta ce, jadan on, ..... pozvao je udruzenja mlinsko-pekarske industrije da se dogovore i razmotre procenat povecanja cijena svojih proizvoda, .... ali .... ne slusaju ga, ... mozda je izgubiJo autotitet, ... :oops:
Umjetnik a

Post by Umjetnik a »

chu, lijepo se izvini dami

a što se tiče teme
sad Branković nama baca šuplju, on porodični čovjek, radi u interesu naroda, ovo ono

jedom sam čuo da on ponekad sa svojim sinom pogleda forume i vidi šta se sve dešava, šta građani misle o vladi...
zato možete reći šta hoćete
Hendrix

Post by Hendrix »

Evo baš kontam s djevojkom za vikend da skoknemo do Švicarske , nije nam mrsko , ili možda Londona na kaficu , samo da hoće vrijeme lijepo bit i da u međuvremenu nabavim para i auto i diplomatski pasoš. :lol:

Čuj nije im mrsko do Slovenije otići , probaj otići do povratničkog naselja u RS malo Nedžade o inžinjeru naš pa tamo meditiraj. :x
Umjetnik a

Post by Umjetnik a »

chuchumbamayumbe wrote:
Umjetnik a wrote:chu, lijepo se izvini dami

a što se tiče teme
sad Branković nama baca šuplju, on porodični čovjek, radi u interesu naroda, ovo ono

jedom sam čuo da on ponekad sa svojim sinom pogleda forume i vidi šta se sve dešava, šta građani misle o vladi...
Jopet se izvinjavam ba!
A sto se tice premijera Smjeska, eto, ako ovo cita, samo da ga pitam kako moze onako da laze ljude u lice i jos da se smjeska? I da ga jos pitam, odakle ti looova frajeru, odakle ti looova?
je si li slušao (ne znam voliš li takvu vrstu muzike) onu pjesmu od
Ede Maajke - Pokradi Lovu
chuchumbamayumbe

Post by chuchumbamayumbe »

Umjetnik a wrote:
chuchumbamayumbe wrote:
Umjetnik a wrote:chu, lijepo se izvini dami

a što se tiče teme

Jopet se izvinjavam ba!
A sto se tice premijera Smjeska, eto, ako ovo cita, samo da ga pitam kako moze onako da laze ljude u lice i jos da se smjeska? I da ga jos pitam, odakle ti looova frajeru, odakle ti looova?
je si li slušao (ne znam voliš li takvu vrstu muzike) onu pjesmu od
Ede Maajke - Pokradi Lovu
NeJmam vremena za muziku, ne mogu doci na red od djetetovih Teletabisa, a ne dira mi zika u autu, tako da sam hendikepiran sto se tice muzike, dibidus!
Ipak, mogu pretpostaviti o cemu se radi u doticnom djelu velemajstora Ede.
Ereinion

Post by Ereinion »

Znam da treba na onu temu drugu, ali većina muške populacije u BiH su homoseksualci, kako ga dobro primamo od boddhisatve Brankovica i ostalih što ga meditirajući zabijaju. *ebi nas Brankoviću, molim te :x :x :x
dr.iver

Post by dr.iver »

Gadi mi se avaz zadnje vrijeme toliko da to nije normalno.
Juce tri stranice prostora cetniku nikolicu, danas mozemo reci bosnjacka varijanta budaletine i kriminalca - brankovic, trebaju jos staviti hasana cengica kao skromnog muslimana, postenjacinu i show bi bio na mjestu.
koliko samo demagogije i placenog prostora za marketing, mozda 5 stranica je nezavisno-stranice gdje prenose vijesti i tekstove iz drugih medija...
callmethebreeeze

Post by callmethebreeeze »

rekao sam da necu slova napisati do ponedeljka, ali ne mogu da se suzdrim kad procitah kako ova hulja voli da "meditira".

Image
Comrad

Post by Comrad »

Samo kod nas se moze desiti da ovako nesposoban covjek dodje do ovako vazne pozicije. :roll:
i u USA :D
jefferson

Post by jefferson »

Sinoc sam se vratio nakon mjesec dana odmora u chemeriku!
Ono dosao kuci, auto jedva upalio nakon mjesec, otisao do "nezamjenjivog wal marta," probudio se jutros i kontam otkud opet u ovoj vukojebini, a s rajom svaku noc sjedio zadnje cetiri sedmice, zajebancija itd.
I onda procitam izjave ovog seljaka kako on trkne do slovenije (doduse logicno, on je slovencima svakako prodao pola drzave, a ono pola upravo prodaje, pa mu je valjda draze ostaviti pare u Kranjskoj Gori nego na bjelasnici ili vlasicu), kako on meditira.
Upravo ste mi olaksali jutro sa ovom temom!
Nesto sam bas prije nego sto cu otvoriti SA-X kontao kakva bi to bila drzava da nema "nasih" brankovica ali eto....
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

Post by Bea_Trix »

jefferson wrote:Sinoc sam se vratio nakon mjesec dana odmora u chemeriku!
Ono dosao kuci, auto jedva upalio nakon mjesec, otisao do "nezamjenjivog wal marta," probudio se jutros i kontam otkud opet u ovoj vukojebini, a s rajom svaku noc sjedio zadnje cetiri sedmice, zajebancija itd.
I onda procitam izjave ovog seljaka kako on trkne do slovenije (doduse logicno, on je slovencima svakako prodao pola drzave, a ono pola upravo prodaje, pa mu je valjda draze ostaviti pare u Kranjskoj Gori nego na bjelasnici ili vlasicu), kako on meditira.
Nesto sam bas prije nego sto cu otvoriti SA-X kontao kakva bi to bila drzava da nema "nasih" brankovica ali eto....
nemoj mi reci da u cemerici nemas ekvivalenata brankovicu? :D

pa hajde natrag, kao sto vidis, u nas dernek svaki dan :D
jefferson

Post by jefferson »

Bea_Trix wrote:
jefferson wrote:Sinoc sam se vratio nakon mjesec dana odmora u chemeriku!
nemoj mi reci da u cemerici nemas ekvivalenata brankovicu? :D

pa hajde natrag, kao sto vidis, u nas dernek svaki dan :D
hmmm, nema! Ako mislis na onog idiota, to je vec neka druga liga idiota!
Brankovic i slicni su najnizi oblik sitnog kriminalca koji je dosao do vlasti!
Mislim da si profulala poentu o tome sta sam htio reci!
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

Post by Bea_Trix »

neka je on milion puta sitni kriminalac, on je dosao do vlasti, i on je premijer - sa svim povlasticama. i to nasom krivicom.
meni je i americki bolid dokaz da inteligencija nema veze sa sposobnoscu.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

Post by pici »

Do-Dick Vs. (Vuk)Brankovic :D i s njima u Europu,yes,yes al malo morgen.Koji tipusi su premijeri pa narode,narode i ovce su pametnije.Ako se ne varam,al eno jopet Bicakcic uleti u Elektroprivredu ko clan upravnoga odbora.Zadnja faza planskoga pljackanja drzavne imovine je poceo.

Poskupljenja na sve strane,a ONO se kezi.
Kriminal u procvatu,a ONO se kezi.
Stanovnistvo(velika vecina)na rubu egzistencije,a ONO se kezi.
newone

Post by newone »

nausnica wrote:Fuj.

Lako je njemu to govoriti kad se pravo dobro obezbijedio u životu!!!!!! :x

Vidjela bih šta bi izjavljivao da nema stan, vikendicu i dobru platu - sve te materijalne stvari za koje govori da nisu bitne! Lako je njemu to sad osjecati i govoriti jer je materijalno potkovan pa se može osvrnuti na duhovne i zdravstvene stvari jer mnogi ljudi nemaju taj luksuz da pametuju i spoznavaju prave istinske vrijednosti praznog stomaka i hladne kuce.

PA STA HOCES, ON TI JE NABOLJI INZENJER U GRADU A MOZDA I U SIROJ REGIJI!!!
jefferson

Post by jefferson »

Bea_Trix wrote:neka je on milion puta sitni kriminalac, on je dosao do vlasti, i on je premijer - sa svim povlasticama. i to nasom krivicom.
meni je i americki bolid dokaz da inteligencija nema veze sa sposobnoscu.
Upravo tako, narod ga je izabrao i jeste premijer, ali pravi premijer evropske drzave ili u ovom slucaju, dijela drzave, koja hoce u EU mora znati koliko drzava ta zajednica ima i ko predsjedava tom unijom.
On nam je svima rekao da ako pobjedi SDA 2010 da ce on biti Predsjedavajuci Vijeca Ministara, sto moze biti gore i od ovog ublehasa Spirica.
Pa sad na narodu je da sabere 2+2, samo bojim se da nista od tog nema.
E sto se tice amerike, pa u svakoj drzavi bolid moze doci na vlast, ali samo u nasoj mogu bolidi vladati 17 evo vec 18 godina i da ljudi i dalje misle da ce donjeti dobro!
!
newone

Post by newone »

homo_sapiens wrote:Joj kako mi se gadi ovaj mali Branković! Na svako čitanje ili pomen imena njegovog počne mi se grčiti drob, preplavi me crvenilo od bijesa. Što ne mogu ništa više učiniti od samog „lajanja“, jer je trenutno neuštiv, nedodirljiv, i on i sva njegova klika koja ga podržava i ima zajedničku korist od silnih korupcija i malverzacija, laži i obmana naroda.
Ali, on je samo izvršna vlast, još veća odgovornost je na zakonodavnoj, na Parlamentarcima, koji su se uljuljali u svojim parlamentarnim stolicama, i nemoguće ih je promijeniti do slijedećih izbora, kad će ih narod ponovi izabrati.
Pa postoji i institucija prijevremenih izbora. Nikom nije od Boga u demokratiji vlast data da mora da traje od jednih do drugih izbora.
newone

Post by newone »

Comrad wrote:Samo kod nas se moze desiti da ovako nesposoban covjek dodje do ovako vazne pozicije. :roll:
Samo sto u USA politicka budala te moze jahati najvise dva mandata a to je osam godina pa ljudima opet na kraju svane. U Bosni te jase neogranicen broj mandata, a to je vec 15 godina!!!
jasko_ba

Post by jasko_ba »

joj kad ga Pecanin jos vise potjera :D
gotov je
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Falcon wrote:
dr.iver wrote:Gadi mi se avaz zadnje vrijeme toliko da to nije normalno.
Juce tri stranice prostora cetniku nikolicu, danas mozemo reci bosnjacka varijanta budaletine i kriminalca - brankovic, trebaju jos staviti hasana cengica kao skromnog muslimana, postenjacinu i show bi bio na mjestu.
koliko samo demagogije i placenog prostora za marketing, mozda 5 stranica je nezavisno-stranice gdje prenose vijesti i tekstove iz drugih medija...
Iako tema nije Cengic, opet napomena... nekoliko sudova je reklo svoje; covjek je u ocima zakona nevin. Punkt!

Sto se tice Brankovica, Boze nas sacuvaj... ipak, ima covjek i dobrih strana. Recimo, za razliku od proslog premijera da se u njega nekako gledati.
Ma vala, i ne da...

Nisam vjerovao da ce mi nedostajati onaj alkos iz Zenice i Terza :sad:
callmethebreeeze

Post by callmethebreeeze »

newone wrote:
Comrad wrote:Samo kod nas se moze desiti da ovako nesposoban covjek dodje do ovako vazne pozicije. :roll:
Samo sto u USA politicka budala te moze jahati najvise dva mandata a to je osam godina pa ljudima opet na kraju svane. U Bosni te jase neogranicen broj mandata, a to je vec 15 godina!!!
ja ne znam kako je u usa, ali znam kako je u svedskoj. brankovic nikada ne bi mogao ostati na svojoj poziciji nakon svih lopovluka koji se dovode u vezu s njim.
homo_sapiens

Post by homo_sapiens »

_BosanaC wrote: Nisam vjerovao da ce mi nedostajati onaj alkos iz Zenice i Terza :sad:
Oni su "sporogoreći štapin", a ovi su "inicijalne kapisle", i do detonacije mora doći :D
Santos

Post by Santos »

Pa kad je takav sto ga ne smjenite.Ima ona doci ce jos gori.Pa ko valja,nevalja niko.Pa sta da radimo ,ma hajd nek se je zdravo bice bolje.Jest tako je i osta Brankovic i dalje da se smjeska.
Topla voda

Post by Topla voda »

a sincina je ...jel ono event menadjer sarajevo film festivala...vec 3 godine :shock:
a ima 17...kolko sam skonto :-) :D
Post Reply