ako se ide do neke granice..semiranje moze doprinijeti da se osjecas sretan i da u vezi bolje napredujes
ako ti je veza losa...semiranje ce ti donijeti neku novu ljubav
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
profi25 wrote:sta fali da ljudi malo osvjeze svoj ljubavni zivot![]()
ako se ide do neke granice..semiranje moze doprinijeti da se osjecas sretan i da u vezi bolje napredujes![]()
![]()
ako ti je veza losa...semiranje ce ti donijeti neku novu ljubav![]()
active wrote:sta fali malo razbit monotoniju
ne opravdavam to, al... ono jbg desi se... ::D![]()
![]()
Zena nije cipela da je nosis dok ne kupis novu. Zena je nesto sto ili volis i cuvas ili ostavis i ne osvrces se.profi25 wrote:sta fali da ljudi malo osvjeze svoj ljubavni zivot![]()
ako se ide do neke granice..semiranje moze doprinijeti da se osjecas sretan i da u vezi bolje napredujes![]()
![]()
naraFskimIRCerka wrote:Zena nije cipela da je nosis dok ne kupis novu. Zena je nesto sto ili volis i cuvas ili ostavis i ne osvrces se.profi25 wrote:sta fali da ljudi malo osvjeze svoj ljubavni zivot![]()
![]()
Svi vi koji pricate tako dobijate nervne slomove na bilo kakav znak da vam partner ima neku shemu.
Nego, anais, hoS mi pomocDa ti posaljem 2 stranice ya prevod, moram sutra predat, valja mi cijelu noc radit...
shemiti, sheviti, biraj sta hoces, moj si tipanais_nin wrote:naraFskisamo ces se poslije morat shemit sa mnom
![]()
![]()
ne shevi nam se u shemu.zoom66 wrote:manje priche, visshe radamIRCerka wrote:shemiti, sheviti, biraj sta hoces, moj si tipanais_nin wrote:naraFskisamo ces se poslije morat shemit sa mnom
![]()
![]()
mIRCerka wrote:shemiti, sheviti, biraj sta hoces, moj si tipanais_nin wrote:naraFskisamo ces se poslije morat shemit sa mnom
![]()
![]()
Pitanje je da li taj lik stvarno vara svoju djevojku ili samo onako izlazi sa tom "shemom", mozda su raja, onda no frks ali ako se vide iskrice onda je taj frajer kukavica sto nema snage da ostavi dugogdoisnju djevojku a ona jos veca kukavica sto nece sebi da prizna da je momak vise ne voli. Sve se svodi na licemjerje i na idealiziranje veza, ljudi lazu sami sebe jer im vise odgovara status quo nego raskid...._mallena_ wrote:Ni meni nikada ovo nije bilo jasno, isto tako shemiti se sada ima totalno drugaciji kontekst od onoga sto je nekada znacilo....
Slucaj iz stvarnog zivota.....
Momak u ranim 30 tim, ima vezu od 10 godina, ne misli ostaviti svoju djevojku, koju vjerovatno"voli", vjerovatno na samo njemu neki poznati nacin, shemi se (tako se to sad valjda kaze) s djevojkom vec dobru godinu dana, ali bez imalo srama, nocima zajedno u kafanama, sva njegova raja zna (koja je ujedno i raja te djevojke), ma ja mislim da svi to vec znaju....Bar svi oni koji poznaju njih troje
I ko je tu normalan???![]()
![]()