heheh, vidjecu ja sa Chipom, poznaje on sve tavane na toj strani...homo_sapiens wrote:Na Vratnik, u Mahalu pa pitajkomeba wrote:Mozda zeli ostati aMoniman.chuchumbamayumbe wrote:Jos nam sam reci tacnu adresu "tavana"?!
romani Martin Mystere u Sarajevu ?
- chuchumbamayumbe
-
Hendrix
Kad se sjetim , ko mali , roditelji otišli za vikend ja s nanom osto , dali mi para da uzmem šta za pojesti da nana napravi meni , ja otišo kupio hljeb i ostalo na Bleka Stenu , Zagora i Alan Forda i što god je još od stripova bilona trafici potrošio.
Kad su se vratili , belaj , nana ih napala kako su mi dali para samo za hljeb ovo ono
, ali stari me podržavo , on me je i navuko na stripove.
Praktički sam naučio čitati preko stripova , kad se samo sjetim šta sam ih pregledo pa to je ludnica.
Kad su se vratili , belaj , nana ih napala kako su mi dali para samo za hljeb ovo ono
Praktički sam naučio čitati preko stripova , kad se samo sjetim šta sam ih pregledo pa to je ludnica.
- Topla voda
ah ...moracu se i ja zaroviti na tavan...znam da je bilo nekih 7-8 od prvih 10 alan fordova i zlatne serije more.....a i martija, fantoma ,modesti blejz,strip arta,stripoteke...a da sam bezveze podijelio likovima na citanje i nikad nisam nazad dobio ,to je valjda normala