romani Martin Mystere u Sarajevu ?

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

chuchumbamayumbe

Post by chuchumbamayumbe »

homo_sapiens wrote:
komeba wrote:
chuchumbamayumbe wrote:Jos nam sam reci tacnu adresu "tavana"?! :)
Mozda zeli ostati aMoniman. :D
Na Vratnik, u Mahalu pa pitaj :D
heheh, vidjecu ja sa Chipom, poznaje on sve tavane na toj strani... :)
pjegica

Post by pjegica »

Ja se previse ne razumjem u stripove, ali znam da na onoj maloj pijaci prekoputa Merkatora jedan momak prodaje samo stripove. Pa probaj tamo naci...
Tesssa

Post by Tesssa »

Ima li iko stare Dylan Dog-ove da se mijenja? :D :D :D
Neelix

Post by Neelix »

imam ja u elektronskom obliku :D haman sve zagore, hrpu alan fordova, imam i Dylan dzukaca dosta, nesto Bleka stene, Keitha (:D) Tellera i Kapetana Mikija... :D
Tesssa

Post by Tesssa »

ma necu to :D , nije mi merak :D
Hendrix

Post by Hendrix »

Kad se sjetim , ko mali , roditelji otišli za vikend ja s nanom osto , dali mi para da uzmem šta za pojesti da nana napravi meni , ja otišo kupio hljeb i ostalo na Bleka Stenu , Zagora i Alan Forda i što god je još od stripova bilona trafici potrošio. :D
Kad su se vratili , belaj , nana ih napala kako su mi dali para samo za hljeb ovo ono :D , ali stari me podržavo , on me je i navuko na stripove.
Praktički sam naučio čitati preko stripova , kad se samo sjetim šta sam ih pregledo pa to je ludnica.
Topla voda

Post by Topla voda »

ah ...moracu se i ja zaroviti na tavan...znam da je bilo nekih 7-8 od prvih 10 alan fordova i zlatne serije more.....a i martija, fantoma ,modesti blejz,strip arta,stripoteke...a da sam bezveze podijelio likovima na citanje i nikad nisam nazad dobio ,to je valjda normala :(
Post Reply