Čari vozanja po sarajevskim trotoarima

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

saviola

Post by saviola »

mIRCerka wrote:Rotaciju mozes kupiti pored kina radnik u bilo kojem obliku :D:D:D:D

pa ti kupi i postavi na auto :roll:
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

saviola wrote:
mIRCerka wrote:Rotaciju mozes kupiti pored kina radnik u bilo kojem obliku :D:D:D:D

pa ti kupi i postavi na auto :roll:
ja nemam potrebe za tim. Kad idem u grad idem ili tramvajem il taksijem ako kasnim, a bibi mi sluzi kad idem na dobrinju ili van sarajeva. Zivjela sam 25 godina bez bibija, nisam se rodila s njim :D
Faruk
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga

Post by Faruk »

saviola wrote:
Faruk wrote:
cico x wrote:Image
u mojoj ulici voze kroz zabranu jer im je bliže do kladionice
onda se parkiraju na trotoar i ostave golfa da radi da im ne bude zima kad se vrate iz kladionice
stoka prava

policija moze parkirati u zabrani, jer im sluzbena vozila uvijek trebaju biti na oku. mogu naravno parkirati i pred kladionicama, jer im je u opisu poslova da obilaze iste.
ti kad budes imao rotaciju na svom vozilu i ti parkiraj u zabrani. :roll:
razumiJo načeliniče saviola
evo idem do kladionice da Vam popunim listić
samo mi recite šta da igram na Bayern?
pitt

Post by pitt »

pa nek postave one stange oko trotoara i ne zime. :roll: :-D
saviola

Post by saviola »

Faruk wrote:
saviola wrote:
Faruk wrote: u mojoj ulici voze kroz zabranu jer im je bliže do kladionice
onda se parkiraju na trotoar i ostave golfa da radi da im ne bude zima kad se vrate iz kladionice
stoka prava

policija moze parkirati u zabrani, jer im sluzbena vozila uvijek trebaju biti na oku. mogu naravno parkirati i pred kladionicama, jer im je u opisu poslova da obilaze iste.
ti kad budes imao rotaciju na svom vozilu i ti parkiraj u zabrani. :roll:
razumiJo načeliniče saviola
evo idem do kladionice da Vam popunim listić
samo mi recite šta da igram na Bayern?

e bas mi je milo da si razumiJo.

sadena mi je jasno oklen si. al nisam ja mislio na oto, razumis? :lol:
d2

Post by d2 »

mIRCerka wrote:
d2 wrote:opstina novo sarajevo ?

buraz mene je opstina novo sarajevo iselila bukvalno iz mog stana jer se nisu htjeli baviti svojim poslom i ukloniti igraliste za kosarku koje mi je bilo pod prozorom. tu se nije moglo zivjeti, igralo se od 7 ujutro do ponoci...

opstina i mjesna zajednica nakon brojnih molbi i vise ne znam ni ja sta prstom nisu makle, mjesna zajednica je tvrdila da je taj kos koji visi na garazama od interesa za mjesnu zajednicu, na kraju sam odselio iz te prcvarnice.

opstina novo sarajevo me je bukvalno delozirala iz mog stana i radi toga naj... znate vec, ovo ce biti prava drzava tek kad budes mogao oplesti opstinu, mjestu zajednicu ili nekog slicnog tuzbom sto ti nisu obezbijedili uslove za zivot.
Da li si pokusao tuziti ikoga za nesto? Ili si se samo spakovao i put pod noge?

Najlakse je reci JBM ja nekom mater i otici dalje.

Da mi je naci nekoga ko ima zivce da podnese prijavu protiv recimo opcinskog sluzbenika koji nesto nije uradio sto je trebao ili slicno...

"Nemam ja kad da se borim"....

Nisam ni ja imala, pa upecah nasljednika pokojne vlasnice zgrade u kojoj je moj stan...covjek ne zna sarajevo na karti naci, talijan...ali je nadjen...
tuziti pokusao nisam, isao sam u mjesnu zajednicu, opstinu, u opstini su mi rekli da oni nista ne mogu bez da skupim ne znam koliko potpisa ljudi koji zive okolo, ipak pitali su MZ, MZ rekla daje MZ u interesu da meni pod prozorm stoji kos. Preko puta sam imao ilegalnu kovacku radionicu u kojoj je covjek po cijeli jebeni dan kovao ograde (mozes misliti rahatluka kad na 30 m od sebe imas kovacku radionicu ispred koje covjek po cijeli dan lupa) a nedaleko je bio ilegalni kafic koji je radio samo petkom i vikendima negdje od 10 pa dok ne svane. Znas kako je dobro kad imas takvo sta nedaleko od kuce pa slusas čirilicu do zore vikendima....
Post Reply