Tihić i Zulfikarpašić ozbiljno bolesni

Ergot

Post by Ergot »

_BosanaC wrote:
DaysleepeR wrote:
Ergot wrote: I moje isto tako :D
ja se lagano iskljuèujem sa ove teme, nego mogla bi se kakva tema o gitarama o¾ivjet :D
Evo da odmah kazem da sam za, i da je to mozda jedina tema gdje se garant nece moci upetljati ni Zlatko ni Lepi, niti koja od religija :D
Gitare su haram!!!1!!
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Ergot wrote:
mIRCerka wrote:PS Ismijavanje i radovanje tudjoj muci takodjer nije dozvoljeno.
Ja ovdje u prvom redu ismijavam Venerinu muku. "Muko moja, predji na Jupiter!"
pa venera nije bolesnik te vrste ergote dragi...
Mislila sam na Tihica i Adila.

bosanac i day, imate DERNECI temu na Umjetnosti zivljenja :D pa bujrum
HiBreeD

Post by HiBreeD »

Daleko od toga da se radujem bilo cijoj nesreci, teskoj sudbini, bolesti ponajmanje...ali pitajte bilo kojeg Samcanina sta misli o svom sugradjaninu Tihicu, svi ce se ustezati da ne pljunu na pomen njegovog imena...

Ljudi potpuno iskreno govore o tome kako kada mu se obrate za bilo kakvu pomoc, on (Tihi) bestidno trazi visoke sume novca...kako je novcanu pomoc koji su slali mnogobrojni dijasporasi za Posavinu ostavljao u svoju kasu, priskrbljivao sebi i svojoj djeci kuce, stanove, auta, vikendice...a svi ti ljudi znaju kako je zivio prije rata, kako je od imucnijih ljudi Samca posudjivao novac, jer je bio nula i nistica...danas se on stidi pogledati u oci te i takve ljude, zna koliko je malen i jadan bio i ostao...I svi ti ljudi, Aliji ne mogu oprostiti mnogo toga, a najvise to sto je ovog nesposobnjakovica, ratnog profitera, ljudsku nulu uveo u sam vrh BH politike
Danas se bez svojih "gorila" ne usudi pojaviti nigdje, a od svojih ljudi, Samcana strepi najvise...sto li Boze :x :x
luciferino

Post by luciferino »

Ja ne razumijem kako ovo može biti vijest...pa stvarno nisu normalni. Vrhunac neukusa ili može biti i gore.
nokturno

Post by nokturno »

Ne znam mirceko u sta su nas to uvalili....pogotovo Zulfikarpasic. Ergotove postove necu ni da komentarisem, znam odakle vjetar puse 8-)
mIRCerka

Post by mIRCerka »

HiBreeD wrote:Daleko od toga da se radujem bilo cijoj nesreci, teskoj sudbini, bolesti ponajmanje...ali pitajte bilo kojeg Samcanina sta misli o svom sugradjaninu Tihicu, svi ce se ustezati da ne pljunu na pomen njegovog imena...

Ljudi potpuno iskreno govore o tome kako kada mu se obrate za bilo kakvu pomoc, on (Tihi) bestidno trazi visoke sume novca...kako je novcanu pomoc koji su slali mnogobrojni dijasporasi za Posavinu ostavljao u svoju kasu, priskrbljivao sebi i svojoj djeci kuce, stanove, auta, vikendice...a svi ti ljudi znaju kako je zivio prije rata, kako je od imucnijih ljudi Samca posudjivao novac, jer je bio nula i nistica...danas se on stidi pogledati u oci te i takve ljude, zna koliko je malen i jadan bio i ostao...I svi ti ljudi, Aliji ne mogu oprostiti mnogo toga, a najvise to sto je ovog nesposobnjakovica, ratnog profitera, ljudsku nulu uveo u sam vrh BH politike
Danas se bez svojih "gorila" ne usudi pojaviti nigdje, a od svojih ljudi, Samcana strepi najvise...sto li Boze :x :x
a da prostis gdje su ti silni samcani da javno iznesu sve te optuzbe pa da se polako rjesavamo go*ana u vlasti? Svi sve znaju o svakome, a niko da javno progovori, il NE DAO BOG da opipljive dokaze za to...

I jedno je srati na politicara, i to argumentovano, a drugo je radovati se necijoj muci.

Prvo je uvijek biloi pozeljno, a drugo je strogo zabranjeno.
:D
Fox Mulder

Post by Fox Mulder »

Jel' to odose u vjecna lovista? :lol: :lol: :lol:
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Fox Mulder wrote:Jel' to odose u vjecna lovista? :lol: :lol: :lol:
Da ne bi vas vise bilo banirano, ja cu temu zakljucati.
Ja sam vec dva puta napisala upozorenje. Necete da postujete. Ima kljuc.
Locked