Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ako si pionirka onda je sve cool, aight Prva tri posta su meni dali odgovor na moje pitanje, prema tome minirajte i dalje ako hocete.
Evo jedan sub topic.
Sta je bolje banjalucki (mujin) cevap ili sarajevski????
Ja kao banjalucanin glasam za tuzlanski cevap, ako ga uopste ima.
Aight, druze Tito! Jesam bila sam medzu zadnjim pionirima ali kapa i sve nazalost nestalo negdje mama zaboravila ponjeti
Kad spomenu cevape a ja se neki dan sjetih oni cevapa tamo u "Tri Fenjera" na Hisetima. Sa starom raspravljam o tome i dosla sam do zakljucka da su to ipak na ukusniji naj mocniji naj naj naj cevapi koje sam ja jela za svog zivota ...no travnicke nisam jela, pa ih ne racunam u to sve...
Banjalucani su izrazito losi ljudi sto se moze potvrditi i masovnom prodajom imovine Srbima bez ikakve potrebe.
A banjalucki cevapi su daleko bolji od sarajevskih. Ranije npr dok u Jugoslaviji nije bilo cevapa na svakom cosku gazda bi svoje cevape predstavljao kao banjalucke. Valjda to govori dovoljno
Ne bih rekao da to rade samo poneki. To je masovna pojava, a vecina ih je na zapadu i moze se reci da su dobro obezbjedjeni. U mom komsiluku su maltene svi prodali.
winetou wrote:Ne bih rekao da to rade samo poneki. To je masovna pojava, a vecina ih je na zapadu i moze se reci da su dobro obezbjedjeni. U mom komsiluku su maltene svi prodali.
Eh pa nisu u mojoj kuci sadasnjoj prodali ondasnju htjedoh reci
a to tito sto je ta pobjegla od tebe kad je cula odakle si moze biti zbog toga sto su ipak u ostatku BiH ljudi malo patrijarhalni u odnosu na BL. ne treba sad generalizovati, ali meni se to tako cini.
winetou wrote:a to tito sto je ta pobjegla od tebe kad je cula odakle si moze biti zbog toga sto su ipak u ostatku BiH ljudi malo patrijarhalni u odnosu na BL. ne treba sad generalizovati, ali meni se to tako cini.
Cika Winetou, evo mi glave ako to nije zbog neke neuspjele ljubavne afere kakva politika i patrioti
winetou wrote:a to tito sto je ta pobjegla od tebe kad je cula odakle si moze biti zbog toga sto su ipak u ostatku BiH ljudi malo patrijarhalni u odnosu na BL. ne treba sad generalizovati, ali meni se to tako cini.
Cika Winetou, evo mi glave ako to nije zbog neke neuspjele ljubavne afere kakva politika i patrioti
Vidis moguce je i to. Ako je naisla na nekog iz Potoka nije ni cudo da je pobjegla od Tita
Mozda je istu gresku napravila dvaput. Jednom se zaljubila u Srbina sa Lausa, a drugi put za Bosnjaka iz Potoka. ja bi na njenom mjestu bjezao od Banjalucana ko djavo od krsta
Last edited by winetou on 25/08/2004 22:34, edited 1 time in total.
a to tito sto je ta pobjegla od tebe kad je cula odakle si moze biti zbog toga sto su ipak u ostatku BiH ljudi malo patrijarhalni u odnosu na BL. ne treba sad generalizovati, ali meni se to tako cini.
Ma pricekajte dok ljudi malo ostare. Sada po zapadu zive i govore kako nikako nezele da prodju kroz banjaluku, isto i ja to govorim, ali kada ostare i ostvare penzije vratice se oni.
Vidis moguce je i to. Ako je naisla na nekog iz Potoka nije ni cudo da je pobjegla od Tita
Cuj Potoka..sad su svi ljudi iz potoka losi..jebiga! Nikad kraja podjelama i koje kakvim kategorisanjima... Mozda je ona bila losa
Ovo je smijesno..svi hoce da su pravi...ili pravi Sarajlija, ili pravi Banjal. ili pravi Zagrebcanin...a to je sve u sustini da svi hoce da budu pravi k*** pred nekim, da se dokazu, da pokazu ovo ili ono... daj budi prvo covjek pa onda bosanac, srbin, argentinac ili ...nesto osmo!