Generalno-Kad se oshine po "Azri" ili "EKV-u" ko da sam pao s marsamIRCerka wrote: Mislim da malo ko i konta cemu gitara sluzi vise...

Moderator: anex
Meni se kucni dernek sveo ili na gledanje filma, ili igranje monopola..video wrote:Generalno-Kad se oshine po "Azri" ili "EKV-u" ko da sam pao s marsamIRCerka wrote: Mislim da malo ko i konta cemu gitara sluzi vise...
Nije ni to lose,dapace,zavisi skim se igara i u sta!!mIRCerka wrote:Meni se kucni dernek sveo ili na gledanje filma, ili igranje monopola..video wrote:Generalno-Kad se oshine po "Azri" ili "EKV-u" ko da sam pao s marsamIRCerka wrote: Mislim da malo ko i konta cemu gitara sluzi vise...
koji uzasladyblue18 wrote:mamice neJma derneka bar ne tih o kojima ti pricas![]()
Tj ima. al to je tolika rjetkost da je to nevjerovatno![]()
Danas je dernek upravo ono sto vidimo na dernek.ba...jeftina fatacina i cuga i kako vec ide jedna stvar vodi ka drugoj..khm![]()
Ja to izbjegavam u sirokom luku, al nekako tako danas dodje haman da ako nisi razuzdan nisi u raji![]()
Ajmo dernecit
nisam tajfunaki wrote:@pun_mjesec, Alja jesi to ti?
vristimmsulesavic wrote:Omladina ne derneči.
Ponekad se ono starudije što mladoliko izgleda sabere, pa nešto k'o sjede, pa se svira, malo se grlucka, al' se, u principu' jedva čeka da se ode na spavanje, sutra je radni dan, a i ako se ostane malo duže - sutradan se krkaju aspirini, brufeni, voltareni...
Atko, pa sta sad raditeatko wrote:07.01.1979
lik_1: Jarane jel se iko vise igra zaloga, prstena ili kaisa na posjelima
lik_2: Ih kad se sjetim...
lik_3: Jasta, znali smo i do 9 sati navece ostajat tako.
lik_1: A onda preko korza drzeci se za maramice otpratimo djevojke kuci
lik_3: Nema vise maramica i korza
lik_2: Ma kakvi, ova danasnja omladina sve cupavo slusaju one gitariste
lik_1: Da bog sacuva do ponoci mlate po gitari i piju pive i ljube se... gluho bilo
...
Stari se ljudi ... jebi ga
pa koja.... 70 iatko wrote:Zar djelujem toliko balavomamica papucarka wrote: Atko, pa sta sad raditeDe ispricaj nama starohanima sto mladoliko izgledamo
![]()
![]()
![]()
Pa bolan mamice i ja sam iz generacije hiljadu devetsto sedamdeset i neke
A oklen se mamica javljamamica papucarka wrote:pa koja.... 70 iatko wrote:Zar djelujem toliko balavomamica papucarka wrote: Atko, pa sta sad raditeDe ispricaj nama starohanima sto mladoliko izgledamo
![]()
![]()
![]()
Pa bolan mamice i ja sam iz generacije hiljadu devetsto sedamdeset i neke
A ko je reko da se sjecammamica papucarka wrote:eeee puke mladostiti nema sanse da se sjecas derneka
ma bilo je i poslije rata derneka. Ja sam mislila na te derneke. Pa ne sjecam se ni ja onih od prije rataatko wrote:A ko je reko da se sjecammamica papucarka wrote:eeee puke mladostiti nema sanse da se sjecas derneka
![]()
![]()
![]()
Samo sam rekao da sam sam blizi toj generaciji derneka nego derneka.ba![]()
![]()
![]()
Tih 3-4 godine koliko mi je falilo do derneka moja generacija je zamjenila ratom jbg
il me zeni, il tamburu kupi, ja u nesto udarati moramcico x wrote:daj ba papucarko,sta se furas,30-ak ti godina i pricas kako je bilo u tvoje vrijeme isto ko da ti je 100!
nacin derneka se mijenja,ali se raja sa derneka ne mijenja,ako si imala i imas sad neku svoju ekipu,sigurno ce dernek biti dobar,vecina derneka je slicna,mozda je "tambura" malo otanjila,ali kako gdje!
i nemoj boga ti tog nekog nastupa"jao djeco draga kako vi zivite..."