ORBIT-NAGRADNA IGRA

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

The Nightwatchman

Post by The Nightwatchman »

skojotovski wrote:izgovori, pa ce ti se samo kazati
:-) :-) :-) :-) :-)

slovo č u imperativu glagola žvakati nastalo je palatalizacijom.

kuća je meko ć i nema nikakve veze s tim :)
moa

Post by moa »

http://www.zvaciorbit.ba/glasanje.asp?id=590

evo glasajte za ovu sliku hvala...

ajde momci sad da vas vidim.... i morate potvrdit mail
Guento

Post by Guento »

OMG, vecinu slika kao da su slikali retardi i poluimbecili. Pitam se je li iko procitao sta je tema (!!). A nacin glasanja je smijesan, moze se desiti da pobijedi upravo najgora od svih slika. I kakve veze sa temom imaju pobjednicke slike "Evolucija", "Homo Orbitus", "A gdje je moj Orbit?", itd???

Presmijesna nagradna igra... :-)
CK5

Post by CK5 »

Guento wrote:OMG, vecinu slika kao da su slikali retardi i poluimbecili. Pitam se je li iko procitao sta je tema (!!). A nacin glasanja je smijesan, moze se desiti da pobijedi upravo najgora od svih slika. I kakve veze sa temom imaju pobjednicke slike "Evolucija", "Homo Orbitus", "A gdje je moj Orbit?", itd???

Presmijesna nagradna igra... :-)
Ma ove slike sto si naveo su jos i super, kakve su ostale i to pogotovo sto su osvojile prve nagrade poput one na kojoj tip grize telefon. Ono sto je najcudnije je nacin na koji se tim slikama povecava broj glasova. To se se bukvalno desi par sati pred rok do kojeg se moze glasati, slika koja je bila peta ili sesta, odjednom skoci na prvo mjesto, sa preko hiljadu glasova. Cuo sam pouzadanu informaciju da se ljudi iz ''Orbita'' koji su organizovali ovu nagradnu igru hvataju za glavu i pitaju na koji nacin taj neko ''hackuje'' glasanje i kako da to sprjece. :? :?
becu

Post by becu »

moa wrote:http://www.zvaciorbit.ba/glasanje.asp?id=590

evo glasajte za ovu sliku hvala...

ajde momci sad da vas vidim.... i morate potvrdit mail
ja ovdje fakat ne vidim jake zube :lol:
a poenta je zvacite orbit i narasce vam sise :D
shiljak

Post by shiljak »

moa wrote:ja sam ih zvao i pito o cemu se radi i evo vidim lagano sada redau slike jednu po jednu....mada mislim da je ovo sramota ali eto kad ja kao ucesnik moram da ih zovem i da im govorim sta treba da rade....isto kao da slamu prodaju...garant je opet neka podvala ali eto na hajr i na veliko dobro :D
koji im je broj da ih i ja nazovem!! Ja se mucio u paintu a nidje slike :x
Post Reply