Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pesak wrote:Pa u pravu si. Meni je dobro dok pricam s njim. Puno cita, upucuje me, putuje, divno prica. Dalje mi nista nije dobro. Samo gledam kako da se izvucem i da zbrisem. Bas steta.
Kako je to svidjanje totalno iracionalna stvar. Imam drugarice oko mene koje su puno racionalnije. Mogu nekako da sklope mental i telo. A neko bas ne moze.
nema ti to puno veze s racionalnoscu barem znam da kod mene nema kod mene je uvijek bilo ili srcem ili nikako
pesak wrote:Pa u pravu si. Meni je dobro dok pricam s njim. Puno cita, upucuje me, putuje, divno prica. Dalje mi nista nije dobro. Samo gledam kako da se izvucem i da zbrisem. Bas steta.
Kako je to svidjanje totalno iracionalna stvar. Imam drugarice oko mene koje su puno racionalnije. Mogu nekako da sklope mental i telo. A neko bas ne moze.
nema ti to puno veze s racionalnoscu barem znam da kod mene nema kod mene je uvijek bilo ili srcem ili nikako
Pa da.Ali jedna moja drugarica razmislja ovako- Odmah krene da gleda pozitivne osobine muskarca, da se nekako prebrojava i onda joj se na kraju on i svidi i bude joj lepo. Mozda je to ta atrakcija. Ko zna.
Ćelava cura wrote:Pesak, meni se cini da je on dobar prijatelj za tebe i nista vise, ako je tako, a on osjeca nesto vise, nije fer prema njemu.
Ma on je dragocen sam po sebi. Ne znam sta on oseca, ali da me zeli vec godinama, zeli. Ali je vrlo racionalan i ne gubi uzde, sto je dobro. Mozda i on mene voli kao drugaricu. Ko zna. Samo voli da spava sa mnom, a ja ne volim s njim. Ali , u mnogome se slazemo. I on i ja volimo slobodu.
Nemam pojma.
Ni ja ne bih njemu zelela nista lose. Taman posla. Zelim mu da se ozeni i da ima svoju porodicu.
Mozda mu je najlakse da od mene trazi sex , posto sam mu drugarica.
Nemam pojma.
Pa eto zamisli kako bi to izgledalo: lik te ne privlaci sekunde, a moras biti intimna s njim. Prostitutke tu intimu naplate, a sta bi ti imala od svega toga znas sama.
becu wrote:Pa eto zamisli kako bi to izgledalo: lik te ne privlaci sekunde, a moras biti intimna s njim. Prostitutke tu intimu naplate, a sta bi ti imala od svega toga znas sama.
ja to plasticno docarah, barem sam pokusao.
moras biti intimna sa suletom tihicem....
becu wrote:Pa eto zamisli kako bi to izgledalo: lik te ne privlaci sekunde, a moras biti intimna s njim. Prostitutke tu intimu naplate, a sta bi ti imala od svega toga znas sama.
To sam i ja njemu vec rekla. Bas tim recima. On se cereka.
de objasni ovo, jeste li se vi vec nekad khm ili te on godinama ceka...
Posto imam slicnu situaciju, zapravo bila sam u slicnoj situaciji, prijatelj, mladji od mene-super se razumijemo, odjedanput poceo navaljivati, nagovarati, muntati i ja odbijem, i vjeruj mi da mi je drago sto nisam drugacije postupila..
Volim ga kao mladjeg brata...i ne mogu pomisliti na njega "tako"
Ma imali smo mi neobaveznu vezu nekoliko godina-tiu i tamo...ali onda sam ja imala jednog drugog koji me je rasturao, pa sam se zalecivala kod ovog frienda.
Sta da kazem, jesam nemoralna...
Pa sad hoce ponovo-on bi uvek sa mnom, ali ja nemam nikog ko bi me rasturao, pa ne znam ni sad sta bih s njim. Mnogo je dosadan u sexu, moram da priznam. Koliko je inventivan kad prica i kad razmislja, toliko je isto neinventivan u sexu.
I sad, kao, on bi da mi to obnovimo.
Posto imam slicnu situaciju, zapravo bila sam u slicnoj situaciji, prijatelj, mladji od mene-super se razumijemo, odjedanput poceo navaljivati, nagovarati, muntati i ja odbijem, i vjeruj mi da mi je drago sto nisam drugacije postupila..
Ma imali smo mi neobaveznu vezu nekoliko godina-tiu i tamo...ali onda sam ja imala jednog drugog koji me je rasturao, pa sam se zalecivala kod ovog frienda.
Ćelava cura wrote: