Da li spavati s nekim ko ti se ne svidja ?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
stidljiv

Post by stidljiv »

Nisam.... :(

Jesi li ti...?

Ili cekas mene ??

Ova tema je nekako pateticna....mora biti fizicke privlacnosti...a spavati sa nekim ko te fizicki ne privlaci...ne valja... :oops: :D
anais_nin

Post by anais_nin »

pesak wrote:Pa u pravu si. Meni je dobro dok pricam s njim. Puno cita, upucuje me, putuje, divno prica. Dalje mi nista nije dobro. Samo gledam kako da se izvucem i da zbrisem. Bas steta.
Kako je to svidjanje totalno iracionalna stvar. Imam drugarice oko mene koje su puno racionalnije. Mogu nekako da sklope mental i telo. A neko bas ne moze. :-?
nema ti to puno veze s racionalnoscu :D barem znam da kod mene nema :D kod mene je uvijek bilo ili srcem ili nikako :D
pesak

Post by pesak »

Ne znam koliko to kosta na zapadu i ko to sebi moze da priusti tamo ? Koliko je to u odnosu na platu ?
Lace

Post by Lace »

stidljiv wrote:Nisam.... :(

Jesi li ti...?

Ili cekas mene ??

Ova tema je nekako pateticna....mora biti fizicke privlacnosti...a spavati sa nekim ko te fizicki ne privlaci...ne valja... :oops: :D
ma ja sto sam cekala, cekala...ja sam ti sad u skoro ozbiljnoj vezi :D
skojotovski

Post by skojotovski »

recimo, spavati sa suletom tihicem...mislim...ovaj...hm...
stidljiv

Post by stidljiv »

Pa...jel mlad ? :oops: :D

I sta cu ja sada ??? :(
skojotovski

Post by skojotovski »

ko, sule???
pesak

Post by pesak »

anais_nin wrote:
pesak wrote:Pa u pravu si. Meni je dobro dok pricam s njim. Puno cita, upucuje me, putuje, divno prica. Dalje mi nista nije dobro. Samo gledam kako da se izvucem i da zbrisem. Bas steta.
Kako je to svidjanje totalno iracionalna stvar. Imam drugarice oko mene koje su puno racionalnije. Mogu nekako da sklope mental i telo. A neko bas ne moze. :-?
nema ti to puno veze s racionalnoscu :D barem znam da kod mene nema :D kod mene je uvijek bilo ili srcem ili nikako :D
Pa da.Ali jedna moja drugarica razmislja ovako- Odmah krene da gleda pozitivne osobine muskarca, da se nekako prebrojava i onda joj se na kraju on i svidi i bude joj lepo. :shock: Mozda je to ta atrakcija. Ko zna.
Lace

Post by Lace »

stidljiv wrote:Pa...jel mlad ? :oops: :D

I sta cu ja sada ??? :(
pa i ja sam mlada :x al je on ipak malo mladji od mene :D ...ko bi tebe doceko :)

a ti ces naci neku mladu, slatku, stidljivu...koja ce ti se svidjati i kojoj ces se svidjati...i bit ces hepi :)
Lace

Post by Lace »

i ne zacatavaj...obrisat ce nas moderator :-? :D
skojotovski

Post by skojotovski »

ove zene iz OŠ Veselin Maslesa samo mlade pijetlove ganjaju...cccc...
Lace

Post by Lace »

skojotovski wrote:ove zene iz OŠ Veselin Maslesa samo mlade pijetlove ganjaju...cccc...
moze nam se...dobrodrzece :D ...fol je kad jednom pocnes...ne mozes stati...pitaj anais :D
pesak

Post by pesak »

Ćelava cura wrote:Pesak, meni se cini da je on dobar prijatelj za tebe i nista vise, ako je tako, a on osjeca nesto vise, nije fer prema njemu.
Ma on je dragocen sam po sebi. Ne znam sta on oseca, ali da me zeli vec godinama, zeli. Ali je vrlo racionalan i ne gubi uzde, sto je dobro. Mozda i on mene voli kao drugaricu. Ko zna. Samo voli da spava sa mnom, a ja ne volim s njim. Ali , u mnogome se slazemo. I on i ja volimo slobodu.
Nemam pojma.
Ni ja ne bih njemu zelela nista lose. Taman posla. Zelim mu da se ozeni i da ima svoju porodicu.
Mozda mu je najlakse da od mene trazi sex , posto sam mu drugarica.
Nemam pojma. :-)
becu

Post by becu »

Pa eto zamisli kako bi to izgledalo: lik te ne privlaci sekunde, a moras biti intimna s njim. Prostitutke tu intimu naplate, a sta bi ti imala od svega toga znas sama.
skojotovski

Post by skojotovski »

nego, fino ti njemu reci da se ozeni, pa nek se iskrada kroz pendzer do tebe na didi-midi... :-)
skojotovski

Post by skojotovski »

becu wrote:Pa eto zamisli kako bi to izgledalo: lik te ne privlaci sekunde, a moras biti intimna s njim. Prostitutke tu intimu naplate, a sta bi ti imala od svega toga znas sama.
ja to plasticno docarah, barem sam pokusao.
moras biti intimna sa suletom tihicem.... :shock:
pesak

Post by pesak »

becu wrote:Pa eto zamisli kako bi to izgledalo: lik te ne privlaci sekunde, a moras biti intimna s njim. Prostitutke tu intimu naplate, a sta bi ti imala od svega toga znas sama.
To sam i ja njemu vec rekla. Bas tim recima. On se cereka. :-)
pesak

Post by pesak »

Naljutila bih se da mi nije dobar drug. I da tako lepo ne pricamo o svemu i svacemu. Samo sto on malo ume da udavi u opsirnosti.
skojotovski

Post by skojotovski »

pocni mu naplacivati :oops:
pesak

Post by pesak »

Ćelava cura wrote:
Samo voli da spava sa mnom
:? de objasni ovo, jeste li se vi vec nekad khm ili te on godinama ceka...
Posto imam slicnu situaciju, zapravo bila sam u slicnoj situaciji, prijatelj, mladji od mene-super se razumijemo, odjedanput poceo :D navaljivati, nagovarati, muntati i ja odbijem, i vjeruj mi da mi je drago sto nisam drugacije postupila..
Volim ga kao mladjeg brata...i ne mogu pomisliti na njega "tako" :-D
Ma imali smo mi neobaveznu vezu nekoliko godina-tiu i tamo...ali onda sam ja imala jednog drugog koji me je rasturao, pa sam se zalecivala kod ovog frienda. :D
Sta da kazem, jesam nemoralna... :D
pesak

Post by pesak »

Pa sad hoce ponovo-on bi uvek sa mnom, ali ja nemam nikog ko bi me rasturao, pa ne znam ni sad sta bih s njim. Mnogo je dosadan u sexu, moram da priznam. Koliko je inventivan kad prica i kad razmislja, toliko je isto neinventivan u sexu.
I sad, kao, on bi da mi to obnovimo. :-)
skojotovski

Post by skojotovski »

pesak wrote:
Ćelava cura wrote:
Samo voli da spava sa mnom
:? de objasni ovo, jeste li se vi vec nekad khm ili te on godinama ceka...
Posto imam slicnu situaciju, zapravo bila sam u slicnoj situaciji, prijatelj, mladji od mene-super se razumijemo, odjedanput poceo :D navaljivati, nagovarati, muntati i ja odbijem, i vjeruj mi da mi je drago sto nisam drugacije postupila..
Ma imali smo mi neobaveznu vezu nekoliko godina-tiu i tamo...ali onda sam ja imala jednog drugog koji me je rasturao, pa sam se zalecivala kod ovog frienda. :D
psihicki ili fizicki??? :shock:
pesak

Post by pesak »

skojotovski wrote:
pesak wrote:
Ćelava cura wrote: :? de objasni ovo, jeste li se vi vec nekad khm ili te on godinama ceka...
psihicki ili fizicki??? :shock:
kako hoces.
skojotovski

Post by skojotovski »

psihicki ili fizicki? zbog dimenzije
pesak

Post by pesak »

kakve sad dimenzije :shock:
Post Reply