Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
a hvala ti puno na komplimentu... i ja sam protiv ovakvih haljina, ali mi se ova bas svidjela
Zh!
Nista, hvala tebi za link a slijedeci put veci format slike postavi....ako nista, onda makar meni na PP
Zaboravih pohvaliti kombinaciju, cizme su izvadile sve. Gotivne su ali ne razmisljah o njima u toj varijanti, sa svecanom haljinom. Ma sta bi mi bez vas
Bosanac sa dna kace wrote:mačko haj da se upoznamo
fakat na prvi pogled ja reko ova nema više od 14 god, kad se malo bolje zaglediš otkriješ da je malo starija teta
dje ces joj to rec
inace, ja imam svoje metode raspoznavanja godina kad nekog samo vidim, barem otprilike
Bosanac sa dna kace wrote:mačko haj da se upoznamo
fakat na prvi pogled ja reko ova nema više od 14 god, kad se malo bolje zaglediš otkriješ da je malo starija teta
dje ces joj to rec
inace, ja imam svoje metode raspoznavanja godina kad nekog samo vidim, barem otprilike
Aminchev, i bez slike sam ja znao da bi volio s tobom da se druzim. Pa eto kad nam ponovo dodjes u otadzbinu javi mi se. Gledacu da te uguram u moj inace prenatrpani raspored pa da izadjem koji put s tobom.
Rambo-Amadeus wrote:pa reci cu da ima veze sa dekolteom...
Inace ja kad sam postavio svoju sliku na forum niko mi nije rekao da sam hrabar a jos sam razgoliceniji od nje...
Evo opet, valjda ce sad komentari bit pozitivniji...
trebas imati status na forumu care.ko te sljivi ako se uclanis danas i isti dan postavis brdo slika.Ko si ba sad ti?
A ako si ovo ti,a nisi,odvratan si,a a ko se furas na ovakve tipove...
shin wrote:Ovo na Ibizi nova godina pa ova haljinica?
ne
u torontu
nije bilo hladno
a ljudi... GDJE SU SLIKE SA DERNEKA!
sto se tice tete... jesam. frtalj stoljeca
sto se tice kolegica... nemam. sve udate. sori raja. i meni nekako depresivno.
kao da sam postavila sliku u bikiniju. majko mila....