Super je sto se ovako tresemo, ovo je lagano praznjenje energije. Nije dobro kada se sve desi u jednom zemljotresupapa wrote:ovaj je zeznut bio..
nece ovo na dobro izac..jutros jedan..prije dva dana jedan..u zadnjih 10 dana pravo se tresemo u PM..
zemljotres u sarajevu
- homo_sapiens
Na Bistriku, od zemljotresa, srušene dvije kuče
(Kad lažu Haris i Mile ronhill - mogu i ja)

(Kad lažu Haris i Mile ronhill - mogu i ja)
-
Umjetnik a
sizif wrote:ispade mi sarma.
-
skojotovski
sta ba jutros???papa wrote:ovaj je zeznut bio..
nece ovo na dobro izac..jutros jedan..prije dva dana jedan..u zadnjih 10 dana pravo se tresemo u PM..
-
papa
jutros u VI se cuo zemljotres...sta ba jutros???
ovde kod nas svako malo bude zemljotres..eto danas dva..za novu godinu dobili jedan gratis
i to nisu ni bezveze..svaki se fino cuje
samo cekam kad ce me kakav pokopat
najgore je sto ovi nasi kreteni ne ispituju tlo nit ikoji vrag..makar nek kazu da nema neke vece opasnoti..znam ne mogu nista zaustavit al nek se makar oglase...valjda im je to poso..familije im se sjetim..
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
Ja taman se popela na stolicu skidam nesto sa ormara kad opalaaaaaaaaaaaaaa
Ja na stolici a ono ljulja ljulja
Odem do dnevnog sjede mirno svi reko sta ovo ljulja ba oni meni jesi ti normalna...
Kad sad ulazi stari kaze svaka ti cast eno na radiju javise al ne radi nam seizmoloski pa nema informacija...bjutifl
Ja na stolici a ono ljulja ljulja
Odem do dnevnog sjede mirno svi reko sta ovo ljulja ba oni meni jesi ti normalna...
Kad sad ulazi stari kaze svaka ti cast eno na radiju javise al ne radi nam seizmoloski pa nema informacija...bjutifl
-
skojotovski
Sarajevo, 31.12.2007 - Onasa
U 17.05 na području Sarajeva osjetio se zemljotres, zasad nepoznate jačine. Na samoj teritoriji grada Sarajeva gotovo svakodnevno se javljaju zemljotresi intenziteta manjeg od III stepena Merkalijeve skale, koje registruju samo instrumenti, navodi se na stranici Centra za seizmologiju. Epicentralna područja ovih poresa su Pale, Prača, Hrasno, Trebević, Vučja Luka i Vogošća. Snažniji zemljotresi su relativno rijetki. U toku jedne godine na teritoriji Kantona Sarajevo registruje se u prosjeku oko 100 zemljotresa.
U 17.05 na području Sarajeva osjetio se zemljotres, zasad nepoznate jačine. Na samoj teritoriji grada Sarajeva gotovo svakodnevno se javljaju zemljotresi intenziteta manjeg od III stepena Merkalijeve skale, koje registruju samo instrumenti, navodi se na stranici Centra za seizmologiju. Epicentralna područja ovih poresa su Pale, Prača, Hrasno, Trebević, Vučja Luka i Vogošća. Snažniji zemljotresi su relativno rijetki. U toku jedne godine na teritoriji Kantona Sarajevo registruje se u prosjeku oko 100 zemljotresa.
- suad-sarajevo
- Horoskop: sarajevski seljak
Onda si trebao uzeti nick Buco!beco wrote:Ja sjedim na kaucu i posto sam malo buckastiji, kad mi guza zaplese, reko ovo mora biti zemljotres!
-
fixer
ma kad me veceras ok alkohola zaljulja nista ce biti ovaj tvoj zemljotres.ladyblue18 wrote:Ja taman se popela na stolicu skidam nesto sa ormara kad opalaaaaaaaaaaaaaa
Ja na stolici a ono ljulja ljulja![]()
- mali Ninja
mene uhvatio dok sam na šolji sjedio, sasro sam se od straha

- jeza u ledja
hahahahahahbosan wrote:Ma nije zemljotres ,to je neko sljego u Sarajevo![]()
![]()
-
+od 13 godina
Faruk wrote:ja taman prilego utrča žena u sobu i govori ustani ZEMLJOTRES![]()
![]()
![]()
cuj ustani, kao da ga ja mogu zaustaviti
HHAHAHAHAHAHAHA
-
Carlito Brigante
Vala da hoće jedan pošten zemljotres protarlahati kroz čaršiju, da se ona rugla što ih sklepaše po klizištima strovale u pizdu materinu...

-
Umjetnik a
ostro i na prvu wrote:beco wrote:Ja sjedim na kaucu i posto sam malo buckastiji, kad mi guza zaplese, reko ovo mora biti zemljotres!
![]()
![]()
-
Umjetnik a
haj ne lažiStLouis wrote:i ovdje su ga mnogi i mnoge osjetili