a tebi ovo 21 znaci broj godina ili nesto drugo?zena21 wrote:fixer wrote:jesi ti umjetnik ili umetnik?Umjetnik a wrote: mogu ja prvi početi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
KOLIKO STE DOBRI U KREVETU???
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Umjetnik a
zavisi šta ti trebafixer wrote:jesi ti umjetnik ili umetnik?Umjetnik a wrote:mogu ja prvi početizena21 wrote:ne bih ovdje da pricam o svojim vrlinama... neka drugi kazu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
nausnica
Ma đe ću reći "najbolja" pa da dežurne opatice opet naoštre noževe. Ne smiješ ovdje biti žensko sigurno u sebe čak i ako je to samo state of mind. Odmah ode glava. Pa rekoh da budem malo skromnazena21 wrote:mislim da to nije dovoljno dobronausnica wrote:Čuj kakva sam u krevetu? Pa skoro pa najbolja!![]()
-
fixer
nausnica wrote:Ma đe ću reći "najbolja" pa da dežurne opatice opet naoštre noževe. Ne smiješ ovdje biti žensko sigurno u sebe čak i ako je to samo state of mind. Odmah ode glava. Pa rekoh da budem malo skromnazena21 wrote:mislim da to nije dovoljno dobronausnica wrote:Čuj kakva sam u krevetu? Pa skoro pa najbolja!![]()
u pravu si. al zato ja mogu ciste savjesti da kazem nausnica je najbolja u sexu....
-
Umjetnik a
Dena wrote:Bitan je kvalitet, a ne kvantitet....kako na forumu, tako i u krevetu
slažem se
- Bumbar
Bosanac sa dna kace wrote:pa pocni i ti sa njim da okajavas grijeheBumbar wrote:hm...dobro pitanje...sta znaci ako netko tko je u krevetu s vama odjednom postane religiozan i pocne vikati: Oh moj Boze!...meni se to cesto desava![]()
![]()
![]()
![]()
- semmy
nausnica wrote:Ma đe ću reći "najbolja" pa da dežurne opatice opet naoštre noževe. Ne smiješ ovdje biti žensko sigurno u sebe čak i ako je to samo state of mind. Odmah ode glava. Pa rekoh da budem malo skromnazena21 wrote:mislim da to nije dovoljno dobronausnica wrote:Čuj kakva sam u krevetu? Pa skoro pa najbolja!![]()
nausnice da jesi i blizu ne bi ganjala frajera po forumu nego bi se uzajamno ganjali po krevetu
- Bosanac sa dna kace
pa nemoj se keslat kad se neko Bogu moli neg pocni i ti pravi mu dzematBumbar wrote:Bosanac sa dna kace wrote:pa pocni i ti sa njim da okajavas grijeheBumbar wrote:hm...dobro pitanje...sta znaci ako netko tko je u krevetu s vama odjednom postane religiozan i pocne vikati: Oh moj Boze!...meni se to cesto desava![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- anais_nin
to ti iz iskustva?seln wrote:Koliko znam, to obicno vicu oni kojima se desi nesto lose.Bumbar wrote:hm...dobro pitanje...sta znaci ako netko tko je u krevetu s vama odjednom postane religiozan i pocne vikati: Oh moj Boze!...meni se to cesto desava![]()
![]()
![]()
![]()
- anais_nin
paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaapitt wrote:cccccc sa jastukom se igraanais_nin wrote:u krevetu sam fenomenalnaniko ne zna zagrlit jastuk ko ja
:D:D:D
ko zna taj i umije
p.s. da se pitanje odnosilo na neke druge prostorije mozda bi i odgovor bio socniji