pjega wrote: sad hoces da se ukljucis, a zar ne rece da ne uzimas za ozbiljno nikoga ko ovdje provodi cijeli dan?
i mislim da se ovo zove zachatavanje.![]()
sto se toga tice, svaku OZBILJNU ponudu OZBILJNO shvatam...
sve ostalo - shuplja...
pjega wrote: sad hoces da se ukljucis, a zar ne rece da ne uzimas za ozbiljno nikoga ko ovdje provodi cijeli dan?
i mislim da se ovo zove zachatavanje.![]()
naravno, bitan je samo kvantitet...go girl!!!amalka wrote:Ne bih se slozila da svi, medju kojima sam i ja, koji imaju preko 2000, 3000 postova, su ovisni. Radi se o dugogodisnjem forumanju
i ja to smatram sasvim normalnom brojkom, za sebe
![]()
ladyblue18 wrote:Hmm za mene je forum cisto onako "mjesto" gdje dodjem da progovorim neku pametnu posto s drustvom to ide malo teze al i na forumima nema bas prilike za progovorit koju pametnu jer i kad hoces proglase te ovakvim,onakvim...
Dosta puta sam se na forumima sretala sa svakakvim ljudima, negdje stekla i prijatelje, al na jednom forumu je bila bas jedna osoba koja je taj forum smatrala opsesijom i vremenom je pocela kvarit atmosferu na njemu, pocela optuzivati sve kako je mrze kako se uplicu u njenu intimu pa cak sam na svojoj kozi osjetila koliko daleko ide ta bolest...
Recimo da sam bila zrtva psihicke torture internet manijaka s tim sto se radilo o curi...srecom na kraju su je odHebali sa foruma, iako i danas nekad znam primit "prijetnje" od iste te osobe, al nesto me ne brine puno jer ne zna me, nema pojma ko sam,sta sam, a i radi se o drugoj drzavi skroz...
Sad sumnjam da ovdje ima takvih, nekako bih rekla da je ovo "zreliji" forum, al ima i ovdje ljudi koji su 24/7 online a nisu davezi, a ima nekih koji dodju 2,3 sata dnevno pa na sebe nabace mrznju forumasa...
Ne znam,ljudi nekako dosta ozbiljno shvataju forume...a ne bi trebalo bit tako
A oni koji to izganjaju za 3 godišnja doba su beznadežni?amalka wrote:Ne bih se slozila da svi, medju kojima sam i ja, koji imaju preko 2000, 3000 postova, su ovisni. Radi se o dugogodisnjem forumanju
i ja to smatram sasvim normalnom brojkom, za sebe
![]()