Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pustinjak1979 wrote:
Uradio sam nesto za gladen, bolesne i sl. I izalzio i na ulicu, premlacivan od policije. I borim se i dalje. U toj borbi i vi mi trebate, ali treba vam poslagati stvari u glavi jer ste izgubili kompas...totalno...
pustinjak, sta ti majke ti radis na ovom podforumu? LJUDI SU SAMI SVOJA PROPAST. zivotinje nema ko da brani.
LJUDI SU SAMI SVOJA PROPAST. zivotinje nema ko da brani. -
Odavno nista pametnije nisam procitala.
mIRCerka wrote:a brate mili, bolje da im dam jednu temu da se dobro nadrobe i nagovore, nego da svaku temu uniste pricom IMA PRECIH STVARI...sto ne ode Spiricu pa mu ne kaze da ima precih stvari...
nije mi jasno sta koji klinac i dodje na ovaj podforum kad nema nista korisno da kaze.
mIRCerka wrote:a brate mili, bolje da im dam jednu temu da se dobro nadrobe i nagovore, nego da svaku temu uniste pricom IMA PRECIH STVARI...sto ne ode Spiricu pa mu ne kaze da ima precih stvari...
nije mi jasno sta koji klinac i dodje na ovaj podforum kad nema nista korisno da kaze.
pa mora se negdje istresti
Neka, fino je sto ima razlicitih misljenja, samo mi je shega kako ima obraza reci da nam treba psihijatar
@Dinchy84
Ako moze jedan kompas i za mene, da sa jednom ili dvije drage osobe i svojim psima otplovim negdje daleko preko okeana i da zivim kao Tarzan u nekoj dzungli
A sto se pomoci "ljudima" tice, i njima ja pomazem, ali ih je jako malo. A ako su bradonje iz alzirske grupe "ljudi", e onda sam i ja "covjek" da mi nema ravnog. Sistem koji ih je doveo neka i brine o njima. Ja necu.