pomoci mackama, psima ili nama interesantnim grupama...

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Pasiflora

Post by Pasiflora »

alica.k wrote:
Pustinjak1979 wrote: Uradio sam nesto za gladen, bolesne i sl. I izalzio i na ulicu, premlacivan od policije. I borim se i dalje. U toj borbi i vi mi trebate, ali treba vam poslagati stvari u glavi jer ste izgubili kompas...totalno...
pustinjak, sta ti majke ti radis na ovom podforumu? LJUDI SU SAMI SVOJA PROPAST. zivotinje nema ko da brani.

LJUDI SU SAMI SVOJA PROPAST. zivotinje nema ko da brani. -
Odavno nista pametnije nisam procitala.
alica.k

Post by alica.k »

mIRCerka wrote:a brate mili, bolje da im dam jednu temu da se dobro nadrobe i nagovore, nego da svaku temu uniste pricom IMA PRECIH STVARI...sto ne ode Spiricu pa mu ne kaze da ima precih stvari...
nije mi jasno sta koji klinac i dodje na ovaj podforum kad nema nista korisno da kaze.
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

alica.k wrote:
mIRCerka wrote:a brate mili, bolje da im dam jednu temu da se dobro nadrobe i nagovore, nego da svaku temu uniste pricom IMA PRECIH STVARI...sto ne ode Spiricu pa mu ne kaze da ima precih stvari...
nije mi jasno sta koji klinac i dodje na ovaj podforum kad nema nista korisno da kaze.
pa mora se negdje istresti :D

Neka, fino je sto ima razlicitih misljenja, samo mi je shega kako ima obraza reci da nam treba psihijatar :D
Tesssa

Post by Tesssa »

Prodaje li iko jeftino kompas? Izgleda da mi treba jedan. Ako budu bas jeftini kupit cu i vama po jedan :)
cheguevara_k1

Post by cheguevara_k1 »

@Dinchy84
Ako moze jedan kompas i za mene, da sa jednom ili dvije drage osobe i svojim psima otplovim negdje daleko preko okeana i da zivim kao Tarzan u nekoj dzungli :D

A sto se pomoci "ljudima" tice, i njima ja pomazem, ali ih je jako malo. A ako su bradonje iz alzirske grupe "ljudi", e onda sam i ja "covjek" da mi nema ravnog. Sistem koji ih je doveo neka i brine o njima. Ja necu.
Carlito Brigante

Post by Carlito Brigante »

Ljudi su gamad, jebeš ljude, pogotovo bradate. :D
Skyfox

Post by Skyfox »

E svasta gdje je on nasao mjesto da propagira svoju politiku... Nama treba psihijatar???? :shock:
madona

Post by madona »

Treba njemu psihijatar, vidis kakav je ljut. Da ima kakvog cukicu ili macu bio bi smireniji.
Post Reply