Uspio je nazalost. Bilo je potrebno samo malo rasplamsati nacizam u glavama balkanaca i posao je uradjen. Nije djaba Karadjic krajem 95 rekao: " A sad pametno ljudi!". Alija je samo krenuo njegovim stopama. FUJDaysleepeR wrote:misliš da nije uspio i misliš da ta zabrana ne vrijedi i danas?Fox Mulder wrote:Ti koji pocupaju ukrase su "sumski gradjani". Ja se sjecam da je odmah poslije rata alija htio zabraniti Djeda Mraza. Valjda se trebao zvati "Dedo Mraz"obuca wrote:mene cudi da i ovo postavljenog jada ne pocupaju gradani![]()
![]()
hmm
Sramota UPRAVE glavnog grada BiH-2007/08!!!
-
Fox Mulder
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
opet je i stav DOBRO SAMO NEK SE NE PUCA fakat vise DREVNA ISTORIJA jer je rat stao prije 12 godina....fixer wrote:dok god u ovom gradu ima ljudi koji nemaju za lijekove, za hranu ja smatram da ovo i nije bas primarno. znam da ove pare koje su trebale da se potrose na ukrase sigurno nece otici za lijekove i hranu. jednostavno ne smijemo biti ljuti na to sto nam grad nije ukrasen kako dolikuje glavnom gradu dok je ovakva situacija. par jebenih lampica nece mi nista promjeniti u zivotu.samo jos treba da se zbog tog sekiram.SsTtEeLlAa wrote:Mislim da to sto grad izgleda ovako kako izgleda ( nikako i tuzno ) apsolutno nema veze s tim sto se nema para...Upravo bi trebalo biti suprotno...da osjetimo i mi tu neku praznicnu radost....fixer wrote:lijepo bi bilo da se okiti sta priznam, ali nasa financijaska situacija je takva da nam to stvarno nije potrebno.![]()
Medjutim ovi u foteljama nemaju nikakvog sluha za to.....Nazalost .....Jednostavno bas ih briga, njima je fino .......
KOLUMBO brisi teheran iz naslova, nisam dobre volje danas. Hvala.
-
Fox Mulder
Pa nek' SDA i ratni profiteri, granapdzije i carsijaneri pomognu sirotinji.fixer wrote:dok god u ovom gradu ima ljudi koji nemaju za lijekove, za hranu ja smatram da ovo i nije bas primarno. znam da ove pare koje su trebale da se potrose na ukrase sigurno nece otici za lijekove i hranu. jednostavno ne smijemo biti ljuti na to sto nam grad nije ukrasen kako dolikuje glavnom gradu dok je ovakva situacija. par jebenih lampica nece mi nista promjeniti u zivotu.samo jos treba da se zbog tog sekiram.SsTtEeLlAa wrote:Mislim da to sto grad izgleda ovako kako izgleda ( nikako i tuzno ) apsolutno nema veze s tim sto se nema para...Upravo bi trebalo biti suprotno...da osjetimo i mi tu neku praznicnu radost....fixer wrote:lijepo bi bilo da se okiti sta priznam, ali nasa financijaska situacija je takva da nam to stvarno nije potrebno.![]()
Medjutim ovi u foteljama nemaju nikakvog sluha za to.....Nazalost .....Jednostavno bas ih briga, njima je fino .......
- DobroJutroKolumbo
HEHEHEHE STA FALI , da stavim Bejrut???mIRCerka wrote:opet je i stav DOBRO SAMO NEK SE NE PUCA fakat vise DREVNA ISTORIJA jer je rat stao prije 12 godina....fixer wrote:dok god u ovom gradu ima ljudi koji nemaju za lijekove, za hranu ja smatram da ovo i nije bas primarno. znam da ove pare koje su trebale da se potrose na ukrase sigurno nece otici za lijekove i hranu. jednostavno ne smijemo biti ljuti na to sto nam grad nije ukrasen kako dolikuje glavnom gradu dok je ovakva situacija. par jebenih lampica nece mi nista promjeniti u zivotu.samo jos treba da se zbog tog sekiram.SsTtEeLlAa wrote: Mislim da to sto grad izgleda ovako kako izgleda ( nikako i tuzno ) apsolutno nema veze s tim sto se nema para...Upravo bi trebalo biti suprotno...da osjetimo i mi tu neku praznicnu radost....![]()
KOLUMBO brisi teheran iz naslova, nisam dobre volje danas. Hvala.
-
Ffff
nije nego smrznuti vehabija!Fox Mulder wrote:Ti koji pocupaju ukrase su "sumski gradjani". Ja se sjecam da je odmah poslije rata alija htio zabraniti Djeda Mraza. Valjda se trebao zvati "Dedo Mraz"obuca wrote:mene cudi da i ovo postavljenog jada ne pocupaju gradani![]()
![]()
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
DobroJutroKolumbo wrote:HEHEHEHE STA FALI , da stavim Bejrut???mIRCerka wrote:opet je i stav DOBRO SAMO NEK SE NE PUCA fakat vise DREVNA ISTORIJA jer je rat stao prije 12 godina....fixer wrote: dok god u ovom gradu ima ljudi koji nemaju za lijekove, za hranu ja smatram da ovo i nije bas primarno. znam da ove pare koje su trebale da se potrose na ukrase sigurno nece otici za lijekove i hranu. jednostavno ne smijemo biti ljuti na to sto nam grad nije ukrasen kako dolikuje glavnom gradu dok je ovakva situacija. par jebenih lampica nece mi nista promjeniti u zivotu.samo jos treba da se zbog tog sekiram.
KOLUMBO brisi teheran iz naslova, nisam dobre volje danas. Hvala.![]()
ni Bejrut, ni Liban, ni Kandahar...ni Osaka, ni Hong Kong, ni Peking..
-
luciferino
Kolumbo, stavi sramota uprave glavnog grada zemlje Dembelije. Teheran mi je nekako isfuran fazon. Čak više nije ni smiješno otkako je pao snijeg. 
- DobroJutroKolumbo
Sta fali Hong Kong??? Ti namjerila mene da "ohladis" , ja cenzure , ni naslov ne smije biti "privlacan" turistima foruma...mIRCerka wrote:DobroJutroKolumbo wrote:HEHEHEHE STA FALI , da stavim Bejrut???mIRCerka wrote: opet je i stav DOBRO SAMO NEK SE NE PUCA fakat vise DREVNA ISTORIJA jer je rat stao prije 12 godina....
KOLUMBO brisi teheran iz naslova, nisam dobre volje danas. Hvala.![]()
![]()
ni Bejrut, ni Liban, ni Kandahar...ni Osaka, ni Hong Kong, ni Peking..
- nebojeplavo
Pa Titova i Ferhadija su okicene
sve sljasti od oni nekih slapova sijalica iznad Titove
meni mozda malo previse kicasto
najvise mi se svidja kad postave one svijetlece pahulje 
- DobroJutroKolumbo
Snijeg pade u Teheranu na voce...luciferino wrote:Kolumbo, stavi sramota uprave glavnog grada zemlje Dembelije. Teheran mi je nekako isfuran fazon. Čak više nije ni smiješno otkako je pao snijeg.
-
fixer
Fox Mulder wrote:Pa nek' SDA i ratni profiteri, granapdzije i carsijaneri pomognu sirotinji.fixer wrote:dok god u ovom gradu ima ljudi koji nemaju za lijekove, za hranu ja smatram da ovo i nije bas primarno. znam da ove pare koje su trebale da se potrose na ukrase sigurno nece otici za lijekove i hranu. jednostavno ne smijemo biti ljuti na to sto nam grad nije ukrasen kako dolikuje glavnom gradu dok je ovakva situacija. par jebenih lampica nece mi nista promjeniti u zivotu.samo jos treba da se zbog tog sekiram.SsTtEeLlAa wrote: Mislim da to sto grad izgleda ovako kako izgleda ( nikako i tuzno ) apsolutno nema veze s tim sto se nema para...Upravo bi trebalo biti suprotno...da osjetimo i mi tu neku praznicnu radost....![]()
jel mislis da bi im zaista sdp mogao pomoci ili neka stranka gadjanske opcije iz bih? et ljudi bas me interesuje koje su to stranke za koje glasate a koje nisu nacionalne .i naravno zasto glasate za njih? ja stvarno nisam ni u kojem slucaju za nacionalne stranke(gluho bilo) al ni ove druge nisu nimalo bolje.
-
luciferino
Nek svak kiiiitiiii što mu srce hoćeeeeDobroJutroKolumbo wrote:Snijeg pade u Teheranu na voce...luciferino wrote:Kolumbo, stavi sramota uprave glavnog grada zemlje Dembelije. Teheran mi je nekako isfuran fazon. Čak više nije ni smiješno otkako je pao snijeg.
-
fixer
ja prodjem titovom i ferhom samo kad sam pijan u zadnje vrijeme. a tad bratenebojeplavo wrote:Pa Titova i Ferhadija su okicenesve sljasti od oni nekih slapova sijalica iznad Titove
-
Fox Mulder
To kazu svi alijaneri i tihi postovaoci njegovog nedjela. Takvi kao ti svojim neglasanjem i pasivnosti ste i doveli sebe i drzavu u ovo stanje. Vi takvi ste ustvari simpatizeri nacionalista.fixer wrote:Fox Mulder wrote:Pa nek' SDA i ratni profiteri, granapdzije i carsijaneri pomognu sirotinji.fixer wrote: dok god u ovom gradu ima ljudi koji nemaju za lijekove, za hranu ja smatram da ovo i nije bas primarno. znam da ove pare koje su trebale da se potrose na ukrase sigurno nece otici za lijekove i hranu. jednostavno ne smijemo biti ljuti na to sto nam grad nije ukrasen kako dolikuje glavnom gradu dok je ovakva situacija. par jebenih lampica nece mi nista promjeniti u zivotu.samo jos treba da se zbog tog sekiram.
jel mislis da bi im zaista sdp mogao pomoci ili neka stranka gadjanske opcije iz bih? et ljudi bas me interesuje koje su to stranke za koje glasate a koje nisu nacionalne .i naravno zasto glasate za njih? ja stvarno nisam ni u kojem slucaju za nacionalne stranke(gluho bilo) al ni ove druge nisu nimalo bolje.
-
obuca
"nohajuće ploče"fixer wrote:ja prodjem titovom i ferhom samo kad sam pijan u zadnje vrijeme. a tad bratenebojeplavo wrote:Pa Titova i Ferhadija su okicenesve sljasti od oni nekih slapova sijalica iznad Titove
![]()
sve mi zivo svijetli i svjetluca. posebno mi se svidjaju one ploce "pokretne" po kojima hodam.
to rijetko tko ima
- Zox
obuca wrote:
a to za džedu e vako: prije par godina u vrticu djecji grad na mojmilu sam se frapirala kad sam vidjela bajram džeda u zelenom odjelu. kad stignem postavicu slikudjeca placu oko njega a on selami ko veliki i viče nesto tipa ajte vamgor po paket a djeca pitaju roditelje sto je pozelenio
Oplakah sabah zorom (meni je ovo sabah zora!)
- SsTtEeLlAa
Nek si mu rekoFox Mulder wrote:To kazu svi alijaneri i tihi postovaoci njegovog nedjela. Takvi kao ti svojim neglasanjem i pasivnosti ste i doveli sebe i drzavu u ovo stanje. Vi takvi ste ustvari simpatizeri nacionalista.fixer wrote:Fox Mulder wrote:Pa nek' SDA i ratni profiteri, granapdzije i carsijaneri pomognu sirotinji.
-
fixer
ovo meni izgleda kao kad netko odluci da ce prekinuti s pusenjem. ev pusit cu jos 7 dana a onda necu vishe ni jednu u ruke staviti. ako zelis ici. kreni odma da sredjujesbesana wrote:Fuj i ja kažem...za tebeFox Mulder wrote:Uspio je nazalost. Bilo je potrebno samo malo rasplamsati nacizam u glavama balkanaca i posao je uradjen. Nije djaba Karadjic krajem 95 rekao: " A sad pametno ljudi!". Alija je samo krenuo njegovim stopama. FUJDaysleepeR wrote: misliš da nije uspio i misliš da ta zabrana ne vrijedi i danas?
hmm![]()
Stvarno mi je muka od takvih likova...i stvarno mi se gadi ova zemlja i ljudi u njoj...i stvarno od 01 januara iduće godine počinjem raditi na projektu "Odoh ja odavLe". Fuj!!!!!!!!!!!!!!
zelim ti srecu
-
Fox Mulder
Nemoj ih vamo majke ti. Propasce i Amerika i Evropa ako dodju. Neka ih u rezervatu. Jebat' ih. Bolje da normalni ljudi kao ti pobjegnu ovamo, a neka njih tamo nek' se pate.fixer wrote:ovo meni izgleda kao kad netko odluci da ce prekinuti s pusenjem. ev pusit cu jos 7 dana a onda necu vishe ni jednu u ruke staviti. ako zelis ici. kreni odma da sredjujesbesana wrote:Fuj i ja kažem...za tebeFox Mulder wrote:Uspio je nazalost. Bilo je potrebno samo malo rasplamsati nacizam u glavama balkanaca i posao je uradjen. Nije djaba Karadjic krajem 95 rekao: " A sad pametno ljudi!". Alija je samo krenuo njegovim stopama. FUJ![]()
Stvarno mi je muka od takvih likova...i stvarno mi se gadi ova zemlja i ljudi u njoj...i stvarno od 01 januara iduće godine počinjem raditi na projektu "Odoh ja odavLe". Fuj!!!!!!!!!!!!!!
zelim ti srecu
- Pasiflora
I meni su suze potekle, najprije od smjeha, a onda od bjesa.Zox wrote:obuca wrote:
a to za džedu e vako: prije par godina u vrticu djecji grad na mojmilu sam se frapirala kad sam vidjela bajram džeda u zelenom odjelu. kad stignem postavicu slikudjeca placu oko njega a on selami ko veliki i viče nesto tipa ajte vamgor po paket a djeca pitaju roditelje sto je pozelenio
![]()
![]()
![]()
Salis se, jel' da
-
obuca
ne salim se stavicu sliku dok je iskopam. sva djeca su slikana sa zelenim dedom i dobili su paketice. meni je bila danima muka sta rade od djece.sitno wrote:Imeni su seze potekle, najprije od smjeha, a onda od bjesa.Zox wrote:obuca wrote:
![]()
![]()
![]()
Salis se, jel' da
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a nije zezancija. roman se moze napisati sta rade po skolama i vrticima. et ja se ovog sjetila. ne znam bil plakala il se smijala
- DobroJutroKolumbo
obuca wrote:ne salim se stavicu sliku dok je iskopam. sva djeca su slikana sa zelenim dedom i dobili su paketice. meni je bila danima muka sta rade od djece.sitno wrote:Imeni su seze potekle, najprije od smjeha, a onda od bjesa.Zox wrote:![]()
![]()
![]()
Salis se, jel' da
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a nije zezancija. roman se moze napisati sta rade po skolama i vrticima. et ja se ovog sjetila. ne znam bil plakala il se smijala
"How the Grinch Stole Christmas" Jim Carrey
Da to nije Grinch dolazio tamo???