Sramota UPRAVE glavnog grada BiH-2007/08!!!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Fox Mulder

Post by Fox Mulder »

DaysleepeR wrote:
Fox Mulder wrote:
obuca wrote:mene cudi da i ovo postavljenog jada ne pocupaju gradani :D
Ti koji pocupaju ukrase su "sumski gradjani". Ja se sjecam da je odmah poslije rata alija htio zabraniti Djeda Mraza. Valjda se trebao zvati "Dedo Mraz" :lol: :lol: :lol:
misliš da nije uspio i misliš da ta zabrana ne vrijedi i danas?

hmm :roll:
Uspio je nazalost. Bilo je potrebno samo malo rasplamsati nacizam u glavama balkanaca i posao je uradjen. Nije djaba Karadjic krajem 95 rekao: " A sad pametno ljudi!". Alija je samo krenuo njegovim stopama. FUJ
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

fixer wrote:
SsTtEeLlAa wrote:
fixer wrote:lijepo bi bilo da se okiti sta priznam, ali nasa financijaska situacija je takva da nam to stvarno nije potrebno.
Mislim da to sto grad izgleda ovako kako izgleda ( nikako i tuzno ) apsolutno nema veze s tim sto se nema para...Upravo bi trebalo biti suprotno...da osjetimo i mi tu neku praznicnu radost.... :-)
Medjutim ovi u foteljama nemaju nikakvog sluha za to.....Nazalost .....Jednostavno bas ih briga, njima je fino ....... :x
dok god u ovom gradu ima ljudi koji nemaju za lijekove, za hranu ja smatram da ovo i nije bas primarno. znam da ove pare koje su trebale da se potrose na ukrase sigurno nece otici za lijekove i hranu. jednostavno ne smijemo biti ljuti na to sto nam grad nije ukrasen kako dolikuje glavnom gradu dok je ovakva situacija. par jebenih lampica nece mi nista promjeniti u zivotu.samo jos treba da se zbog tog sekiram. :D
opet je i stav DOBRO SAMO NEK SE NE PUCA fakat vise DREVNA ISTORIJA jer je rat stao prije 12 godina....
KOLUMBO brisi teheran iz naslova, nisam dobre volje danas. Hvala.
Fox Mulder

Post by Fox Mulder »

fixer wrote:
SsTtEeLlAa wrote:
fixer wrote:lijepo bi bilo da se okiti sta priznam, ali nasa financijaska situacija je takva da nam to stvarno nije potrebno.
Mislim da to sto grad izgleda ovako kako izgleda ( nikako i tuzno ) apsolutno nema veze s tim sto se nema para...Upravo bi trebalo biti suprotno...da osjetimo i mi tu neku praznicnu radost.... :-)
Medjutim ovi u foteljama nemaju nikakvog sluha za to.....Nazalost .....Jednostavno bas ih briga, njima je fino ....... :x
dok god u ovom gradu ima ljudi koji nemaju za lijekove, za hranu ja smatram da ovo i nije bas primarno. znam da ove pare koje su trebale da se potrose na ukrase sigurno nece otici za lijekove i hranu. jednostavno ne smijemo biti ljuti na to sto nam grad nije ukrasen kako dolikuje glavnom gradu dok je ovakva situacija. par jebenih lampica nece mi nista promjeniti u zivotu.samo jos treba da se zbog tog sekiram. :D
Pa nek' SDA i ratni profiteri, granapdzije i carsijaneri pomognu sirotinji.
DobroJutroKolumbo

Post by DobroJutroKolumbo »

mIRCerka wrote:
fixer wrote:
SsTtEeLlAa wrote: Mislim da to sto grad izgleda ovako kako izgleda ( nikako i tuzno ) apsolutno nema veze s tim sto se nema para...Upravo bi trebalo biti suprotno...da osjetimo i mi tu neku praznicnu radost.... :-)
opet je i stav DOBRO SAMO NEK SE NE PUCA fakat vise DREVNA ISTORIJA jer je rat stao prije 12 godina....
HEHEHEHE STA FALI , da stavim Bejrut??? :D :D
Ffff

Post by Ffff »

Fox Mulder wrote:
obuca wrote:mene cudi da i ovo postavljenog jada ne pocupaju gradani :D
Ti koji pocupaju ukrase su "sumski gradjani". Ja se sjecam da je odmah poslije rata alija htio zabraniti Djeda Mraza. Valjda se trebao zvati "Dedo Mraz" :lol: :lol: :lol:
nije nego smrznuti vehabija!
mIRCerka

Post by mIRCerka »

DobroJutroKolumbo wrote:
mIRCerka wrote:
fixer wrote: dok god u ovom gradu ima ljudi koji nemaju za lijekove, za hranu ja smatram da ovo i nije bas primarno. znam da ove pare koje su trebale da se potrose na ukrase sigurno nece otici za lijekove i hranu. jednostavno ne smijemo biti ljuti na to sto nam grad nije ukrasen kako dolikuje glavnom gradu dok je ovakva situacija. par jebenih lampica nece mi nista promjeniti u zivotu.samo jos treba da se zbog tog sekiram. :D
:x
ni Bejrut, ni Liban, ni Kandahar...ni Osaka, ni Hong Kong, ni Peking..
luciferino

Post by luciferino »

Kolumbo, stavi sramota uprave glavnog grada zemlje Dembelije. Teheran mi je nekako isfuran fazon. Čak više nije ni smiješno otkako je pao snijeg. ;-)
DobroJutroKolumbo

mIRCerka wrote:
DobroJutroKolumbo wrote:
mIRCerka wrote: opet je i stav DOBRO SAMO NEK SE NE PUCA fakat vise DREVNA ISTORIJA jer je rat stao prije 12 godina....
ni Bejrut, ni Liban, ni Kandahar...ni Osaka, ni Hong Kong, ni Peking..
Sta fali Hong Kong??? Ti namjerila mene da "ohladis" , ja cenzure , ni naslov ne smije biti "privlacan" turistima foruma... :D :D :D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Moze mi se :D

Btw, nedostatak para nije jednako NE ZELIMO DEDA MRAZA JER JE TO CAFIRLUK...
Stoga, Teheran ne stoji...
nebojeplavo

Post by nebojeplavo »

Pa Titova i Ferhadija su okicene :D sve sljasti od oni nekih slapova sijalica iznad Titove :D meni mozda malo previse kicasto :roll: najvise mi se svidja kad postave one svijetlece pahulje :)
DobroJutroKolumbo

luciferino wrote:Kolumbo, stavi sramota uprave glavnog grada zemlje Dembelije. Teheran mi je nekako isfuran fazon. Čak više nije ni smiješno otkako je pao snijeg. ;-)
Snijeg pade u Teheranu na voce... :D
fixer

Post by fixer »

Fox Mulder wrote:
fixer wrote:
SsTtEeLlAa wrote: Mislim da to sto grad izgleda ovako kako izgleda ( nikako i tuzno ) apsolutno nema veze s tim sto se nema para...Upravo bi trebalo biti suprotno...da osjetimo i mi tu neku praznicnu radost.... :-)

jel mislis da bi im zaista sdp mogao pomoci ili neka stranka gadjanske opcije iz bih? et ljudi bas me interesuje koje su to stranke za koje glasate a koje nisu nacionalne .i naravno zasto glasate za njih? ja stvarno nisam ni u kojem slucaju za nacionalne stranke(gluho bilo) al ni ove druge nisu nimalo bolje.
luciferino

Post by luciferino »

DobroJutroKolumbo wrote:
luciferino wrote:Kolumbo, stavi sramota uprave glavnog grada zemlje Dembelije. Teheran mi je nekako isfuran fazon. Čak više nije ni smiješno otkako je pao snijeg. ;-)
Snijeg pade u Teheranu na voce... :D
Nek svak kiiiitiiii što mu srce hoćeeee :music2:
fixer

Post by fixer »

nebojeplavo wrote:Pa Titova i Ferhadija su okicene :D sve sljasti od oni nekih slapova sijalica iznad Titove :D meni mozda malo previse kicasto :roll: najvise mi se svidja kad postave one svijetlece pahulje :)
ja prodjem titovom i ferhom samo kad sam pijan u zadnje vrijeme. a tad brate :D :D sve mi zivo svijetli i svjetluca. posebno mi se svidjaju one ploce "pokretne" po kojima hodam. :D to rijetko tko ima
Fox Mulder

Post by Fox Mulder »

fixer wrote:
Fox Mulder wrote:
fixer wrote: dok god u ovom gradu ima ljudi koji nemaju za lijekove, za hranu ja smatram da ovo i nije bas primarno. znam da ove pare koje su trebale da se potrose na ukrase sigurno nece otici za lijekove i hranu. jednostavno ne smijemo biti ljuti na to sto nam grad nije ukrasen kako dolikuje glavnom gradu dok je ovakva situacija. par jebenih lampica nece mi nista promjeniti u zivotu.samo jos treba da se zbog tog sekiram. :D

jel mislis da bi im zaista sdp mogao pomoci ili neka stranka gadjanske opcije iz bih? et ljudi bas me interesuje koje su to stranke za koje glasate a koje nisu nacionalne .i naravno zasto glasate za njih? ja stvarno nisam ni u kojem slucaju za nacionalne stranke(gluho bilo) al ni ove druge nisu nimalo bolje.
To kazu svi alijaneri i tihi postovaoci njegovog nedjela. Takvi kao ti svojim neglasanjem i pasivnosti ste i doveli sebe i drzavu u ovo stanje. Vi takvi ste ustvari simpatizeri nacionalista.
obuca

Post by obuca »

fixer wrote:
nebojeplavo wrote:Pa Titova i Ferhadija su okicene :D sve sljasti od oni nekih slapova sijalica iznad Titove :D meni mozda malo previse kicasto :roll: najvise mi se svidja kad postave one svijetlece pahulje :)
ja prodjem titovom i ferhom samo kad sam pijan u zadnje vrijeme. a tad brate :D :D sve mi zivo svijetli i svjetluca. posebno mi se svidjaju one ploce "pokretne" po kojima hodam. :D to rijetko tko ima
"nohajuće ploče" :lol:
Zox

Post by Zox »

obuca wrote:
a to za džedu e vako: prije par godina u vrticu djecji grad na mojmilu sam se frapirala kad sam vidjela bajram džeda u zelenom odjelu. kad stignem postavicu sliku :D djeca placu oko njega a on selami ko veliki i viče nesto tipa ajte vamgor po paket a djeca pitaju roditelje sto je pozelenio :lol:
:lol: :lol: :lol:
Oplakah sabah zorom (meni je ovo sabah zora!)
fixer

Post by fixer »

ti ocigledno ne razumijes. pa ako ti mislis da postoji netko za koga bi mogao glasati reci mi. zelim da me prosvjetlis. ako budes dobar dat cu ti glas. :D
SsTtEeLlAa

Post by SsTtEeLlAa »

Fox Mulder wrote:
fixer wrote:
Fox Mulder wrote:Pa nek' SDA i ratni profiteri, granapdzije i carsijaneri pomognu sirotinji.

To kazu svi alijaneri i tihi postovaoci njegovog nedjela. Takvi kao ti svojim neglasanjem i pasivnosti ste i doveli sebe i drzavu u ovo stanje. Vi takvi ste ustvari simpatizeri nacionalista.
Nek si mu reko :) :thumbup:
fixer

Post by fixer »

besana wrote:
Fox Mulder wrote:
DaysleepeR wrote: misliš da nije uspio i misliš da ta zabrana ne vrijedi i danas?

hmm :roll:
Uspio je nazalost. Bilo je potrebno samo malo rasplamsati nacizam u glavama balkanaca i posao je uradjen. Nije djaba Karadjic krajem 95 rekao: " A sad pametno ljudi!". Alija je samo krenuo njegovim stopama. FUJ
Fuj i ja kažem...za tebe :x
Stvarno mi je muka od takvih likova...i stvarno mi se gadi ova zemlja i ljudi u njoj...i stvarno od 01 januara iduće godine počinjem raditi na projektu "Odoh ja odavLe". Fuj!!!!!!!!!!!!!!
ovo meni izgleda kao kad netko odluci da ce prekinuti s pusenjem. ev pusit cu jos 7 dana a onda necu vishe ni jednu u ruke staviti. ako zelis ici. kreni odma da sredjujes
zelim ti srecu
Fox Mulder

Post by Fox Mulder »

fixer wrote:
besana wrote:
Fox Mulder wrote:Uspio je nazalost. Bilo je potrebno samo malo rasplamsati nacizam u glavama balkanaca i posao je uradjen. Nije djaba Karadjic krajem 95 rekao: " A sad pametno ljudi!". Alija je samo krenuo njegovim stopama. FUJ
Fuj i ja kažem...za tebe :x
Stvarno mi je muka od takvih likova...i stvarno mi se gadi ova zemlja i ljudi u njoj...i stvarno od 01 januara iduće godine počinjem raditi na projektu "Odoh ja odavLe". Fuj!!!!!!!!!!!!!!
ovo meni izgleda kao kad netko odluci da ce prekinuti s pusenjem. ev pusit cu jos 7 dana a onda necu vishe ni jednu u ruke staviti. ako zelis ici. kreni odma da sredjujes
zelim ti srecu
Nemoj ih vamo majke ti. Propasce i Amerika i Evropa ako dodju. Neka ih u rezervatu. Jebat' ih. Bolje da normalni ljudi kao ti pobjegnu ovamo, a neka njih tamo nek' se pate. :D
Pasiflora

Post by Pasiflora »

Zox wrote:
obuca wrote:
a to za džedu e vako: prije par godina u vrticu djecji grad na mojmilu sam se frapirala kad sam vidjela bajram džeda u zelenom odjelu. kad stignem postavicu sliku :D djeca placu oko njega a on selami ko veliki i viče nesto tipa ajte vamgor po paket a djeca pitaju roditelje sto je pozelenio :lol:
I meni su suze potekle, najprije od smjeha, a onda od bjesa.
Salis se, jel' da
:? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?
obuca

Post by obuca »

sitno wrote:
Zox wrote:
obuca wrote:
Imeni su seze potekle, najprije od smjeha, a onda od bjesa.
Salis se, jel' da
ne salim se stavicu sliku dok je iskopam. sva djeca su slikana sa zelenim dedom i dobili su paketice. meni je bila danima muka sta rade od djece.
a nije zezancija. roman se moze napisati sta rade po skolama i vrticima. et ja se ovog sjetila. ne znam bil plakala il se smijala :roll:
DobroJutroKolumbo

obuca wrote:
sitno wrote:
Zox wrote: :lol: :lol: :lol:
Imeni su seze potekle, najprije od smjeha, a onda od bjesa.
Salis se, jel' da
ne salim se stavicu sliku dok je iskopam. sva djeca su slikana sa zelenim dedom i dobili su paketice. meni je bila danima muka sta rade od djece.
a nije zezancija. roman se moze napisati sta rade po skolama i vrticima. et ja se ovog sjetila. ne znam bil plakala il se smijala :roll:

"How the Grinch Stole Christmas" Jim Carrey :D

Da to nije Grinch dolazio tamo??? :D :lol:
obuca

Post by obuca »

joj poredenja :lol: :lol: :lol: od sad je džedo grinch :D
Post Reply