ispovracane cure i muskarci su takodjer neatraktivnidinchy84 wrote:Povratit cu od ove vas konverzacije![]()
Sedam razloga zbog kojih žene nisu raspoložene za seks
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
callmethebreeeze
-
vinja
sorry, ja nekako ne vjerujem da se moze tako usmrditi za jedno vece, ako se vec prije izlaska tusirala...sem ako nema neku bakteriju, tada moze biti problema sa pretjeranim lucenjem i smradom. "To" se zna usmrditi, ali je za taj smrad potrebno duze od jedne veceri... I ako joj ne smrdi iz usta ne znaci da je cistunica. Znam curu sto svaki dan pere kosu, uvijek joj je sjajna i mirisljava, ali se zato usafta pod pazuhom...recimo da su to "parcijalne cistunice"...fixer wrote:callmethebreeeze wrote:kako mislis da smrdi? zbog neodrzavanja licne higijene? ili?fixer wrote:ma brate ima i cura da se usmrde
koliko hos primjera imam. cura vrhunska ...nikad ne bi pomislio da toliko smrdi , a kad je skines komedija. svima se desi... tolerancija je kljuc
pa npr poslje izlazaka citavu noc i plesa odvedes je kuci. dim znoj i jos mnogo toga. ima npr cura cim je dohvatis ona sva mokra postane "dole"![]()
valjda joj zlijezde luce vishe od normale. to se zna usmrditi uh. pitao sam frenda koji je ginekolog zasto to tolko smrdi.a on tvrdi da to ne smrdi vec mirishe. hehe
to je nehigijena al ne klasicna. sta ona moze kad se samo od sebe to desava. gdje da rijesi taj problem. da ode u wc kluba i da se plahne? da se pere kod mene kuci? curi ne smrdi iz usta sto je dokaz da nije nehigjenicna.
- Tesssa
callmethebreeeze wrote:ispovracane cure i muskarci su takodjer neatraktivnidinchy84 wrote:Povratit cu od ove vas konverzacije![]()
@fixer, nisam se nicega sjetila i nadam se da nikad necu biti u situaciji da se sjetim necega takvoga.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
Ma vidite ,nije samo higijena u pitanju,vec psiholoski rat ženmskih ,protiv nas muških.
Pa sunce mu kalajisano,pa nekad trebaš biti umjetnik da izvuceš malo onoga
Eto mene je jednom safatalo ,prije 4-5 godina u Budvi da ne mogu zbog bolova u leđima da se seksam,e znate li kako me je ta dotična cura gledala ......užas,ko da sam hendikepirani balvan
a mi s vama,kada nečete,sve na finjaka.....sunce vam kalajisano jeste zeznute
Pa sunce mu kalajisano,pa nekad trebaš biti umjetnik da izvuceš malo onoga
Eto mene je jednom safatalo ,prije 4-5 godina u Budvi da ne mogu zbog bolova u leđima da se seksam,e znate li kako me je ta dotična cura gledala ......užas,ko da sam hendikepirani balvan
- anais_nin
pa sustina tog problema je da se zapitas ZASTO ona necepici wrote:Ma vidite ,nije samo higijena u pitanju,vec psiholoski rat ženmskih ,protiv nas muških.
Pa sunce mu kalajisano,pa nekad trebaš biti umjetnik da izvuceš malo onoga![]()
Eto mene je jednom safatalo ,prije 4-5 godina u Budvi da ne mogu zbog bolova u leđima da se seksam,e znate li kako me je ta dotična cura gledala ......užas,ko da sam hendikepirani balvan![]()
mora biti golem razlog da ona i SEBI to uskracuje
- anais_nin
svaka cast onima koji barem iskreno priznajucallmethebreeeze wrote:tacnoanais_nin wrote:reci fino "meni moja ne da"mojne na sve zene svaljivat
![]()
Antidepresivi
Uzimanje antidepresiva može, ali i ne mora smanjiti seksualnu želju.
Nedostatak sna
San je jako bitan faktor za zdravlje, dobro funkcionisanje organizma pa i za seksualnu aktivnost. Ukoliko se ona nije dovoljno naspavala, nemojte se iznenaditi ako joj san bude prioritet pa čak i nad seksom.
Stres
Stres uzrokovan problemima na poslu, finansijskim neprilikama, zdravstvenim ili bilo kojim drugim nedaćama može blokirati seksualnu želju kod žene.
Svađe
Posvađali ste se sa partnericom i rado biste riješili nesporazum "pomirbenim seksom“? Međutim, kod nekih žena ova taktika neće uspjeti jer svađa stoji između vas. Svađa u njoj budi bijes, a sigurno ne seksualnu želju.
Loše mišljenje o vlastitom izgledu
Žene koje sebe smatraju neprivlačnim, debelim i ružnim nemaju jaku seksualnu želju i izbjegavat će svaki intimni kontakt. Zbog uvjerenja da je neprivlačna i ružna žena se ne može opustiti i iživljavati svoju seksualnost.
ovih 5 faktora su primjenljivi na oba pola, a ne samo na zenetako da to mozes macku o rep
i laze ko kaze da su muskarci uvijek raspolozeni za seks
mozda im je fizicki mehanizam "uzbudjivanja" jednostavniji nego kod zena, ali to nema nikakve veze sa "raspolozenjem" za iste aktivnosti
pogotovo kad je stres ili lose raspolozenje u pitanju (da ne kazem depresija) onda mi nije do mene, a ne do sexa.
ne znam samo ko izmisli tu zabludu da muskarci uvijek hoce, a zene nikad nece
- manijak1
.......ja ne znam osmi ......

- legionarka
meni kad se ne seksa (kad sam pod stresom ili sta vec) dodje moja najmilija zena (prepoznace se)...opali mi cvoku(na daljinu)....odrzi mi lekciju...i sve tegobe prodju...
zeno hvala ti (od svih ukucana)
zeno hvala ti (od svih ukucana)
-
Rambo-Amadeus
Ne postoji sedam razloga, postoji samo jedan, a to je sto su - zene...
Da se razumijemo, bez bacanja prasine u oci, u odnosu na muskarce jednostavno nemaju toliku zelju za tim (iako nije da je nemaju apsolutno), sto je rijeseno prirodnim putem, naime, muskarci su stalno opsjednuti time tako da se ona ne mora "bojati" za to, dakle, po prirodi nije potrebno da one one imaju toliku zelju...
Naravno na sve komentare tipa "Nije tacno, imamo i mi" i sl. samo porucujem - sit gladnog ne razumije, tj. samo ti se cini da imas toliko, a nemas...
Da se razumijemo, bez bacanja prasine u oci, u odnosu na muskarce jednostavno nemaju toliku zelju za tim (iako nije da je nemaju apsolutno), sto je rijeseno prirodnim putem, naime, muskarci su stalno opsjednuti time tako da se ona ne mora "bojati" za to, dakle, po prirodi nije potrebno da one one imaju toliku zelju...
Naravno na sve komentare tipa "Nije tacno, imamo i mi" i sl. samo porucujem - sit gladnog ne razumije, tj. samo ti se cini da imas toliko, a nemas...
-
spijun_KA
Rambo-Amadeus wrote:Ne postoji sedam razloga, postoji samo jedan, a to je sto su - zene...
-
Rambo-Amadeus
dje cu imat, sad su muskarci, sad su zene...ali ne moram tebi to objasnjavat...sta se radi na estradi???spijun_KA wrote:Rambo-Amadeus wrote:Ne postoji sedam razloga, postoji samo jedan, a to je sto su - zene...
Naravno na sve komentare tipa "Nije tacno, imamo i mi" i sl. samo porucujem - sit gladnog ne razumije, tj. samo ti se cini da imas toliko, a nemas...![]()
![]()
Ti onda nemas pojma o zenama...cccccc
-
spijun_KA
[/quote]Rambo-Amadeus wrote:spijun_KA wrote:dje cu imat, sad su muskarci, sad su zene...ali ne moram tebi to objasnjavat...sta se radi na estradi???Rambo-Amadeus wrote:Ne postoji sedam razloga, postoji samo jedan, a to je sto su - zene...
Naravno na sve komentare tipa "Nije tacno, imamo i mi" i sl. samo porucujem - sit gladnog ne razumije, tj. samo ti se cini da imas toliko, a nemas...[/quote]
![]()
![]()
Ti onda nemas pojma o zenama...cccccc
To bih ja tebe trebala pitati, pa ti si Rambo, a ne ja
-
spijun_KA
sto neko zakuhavaĆelava cura wrote:Ma ima i ona situacijaanais_nin wrote:svaka cast onima koji barem iskreno priznajucallmethebreeeze wrote: tacnopogotovo kad je stres ili lose raspolozenje u pitanju (da ne kazem depresija) onda mi nije do mene, a ne do sexa.
![]()
ne znam samo ko izmisli tu zabludu da muskarci uvijek hoce, a zene nikad nece![]()
za*eb totalni
kad je zena dobila ono sto joj treba
onako kako joj treba
negdje drugo
pa joj nije do sexa kad se
kuci vrati
- anais_nin
ma jooooooooooooooooooooooooooooooookĆelava cura wrote:Ma ima i ona situacijaanais_nin wrote:svaka cast onima koji barem iskreno priznajucallmethebreeeze wrote: tacnopogotovo kad je stres ili lose raspolozenje u pitanju (da ne kazem depresija) onda mi nije do mene, a ne do sexa.
![]()
ne znam samo ko izmisli tu zabludu da muskarci uvijek hoce, a zene nikad nece![]()
za*eb totalni
kad je zena dobila ono sto joj treba
onako kako joj treba
negdje drugo
pa joj nije do sexa kad se
kuci vrati
i kako ces ti bona znat koliko zene misle o (i zele) sex
-
Rambo-Amadeus
Evo, radi se punom parom...javim se ovdje redovno svakih 6 sati...spijun_KA wrote:
To bih ja tebe trebala pitati, pa ti si Rambo, a ne ja![]()
![]()
Legendo...