Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Joj, dobar ovaj Meha ..... Poceo da poziva i igrace za koji mi nismo ni culi. Nije da ga napadam - NAPROTIV. Ali i on izgleda bira igrace po KLJUCU nacionalnom .....
bestseler wrote:Joj, dobar ovaj Meha ..... Poceo da poziva i igrace za koji mi nismo ni culi. Nije da ga napadam - NAPROTIV. Ali i on izgleda bira igrace po KLJUCU nacionalnom .....
bolje i da plate one "penale" nego da sa ovim timom idu u Japan.Možda Švabo šta sredi
bestseler wrote:Joj, dobar ovaj Meha ..... Poceo da poziva i igrace za koji mi nismo ni culi. Nije da ga napadam - NAPROTIV. Ali i on izgleda bira igrace po KLJUCU nacionalnom .....
bolje i da plate one "penale" nego da sa ovim timom idu u Japan.Možda Švabo šta sredi
Ovo je Tome Nikolića fan,brojke i slova.Ne ulazite s njim u rasprave.Plitak je
@bbrs:evoluiralo vidim,računarom se koristi.Nije loše,pećina pa comp.Napredujemo,za koju desetinu godina,pa čovjek
Samo da znate, Japan je nasa politicka i ekonomska uzdanica, tako da trebamo stvarati prijateljsku atmosferu kad smo sa njima... Mi smo prijateljske zemlje...
Panasonic wrote:Samo da znate, Japan je nasa politicka i ekonomska uzdanica, tako da trebamo stvarati prijateljsku atmosferu kad smo sa njima... Mi smo prijateljske zemlje...
Panasonic wrote:Samo da znate, Japan je nasa politicka i ekonomska uzdanica, tako da trebamo stvarati prijateljsku atmosferu kad smo sa njima... Mi smo prijateljske zemlje...
A oćel nam oni zviždat na himnu ?
Jok nego ce je otpjevati
Treba ih razvaliti samo zbog one utakmice u Njemackoj. Nasi navijaci dosli kako vec prilici pravim Balkancima u duksericama, zamotani salovima (samo im oci vire ), naoruzani bakljama...
A Japanci naoruzani balonima ma i dan danas se nasekiram kada se sjetim