I uplashio arheoloske autoritete.pitt:
ma semke je postigao sto je i zelio....paznju i kredibilitet kod ubleha
Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
- veseoko_kukulamovic
Ma totalno!wels wrote:I uplashio arheoloske autoritete.pitt:
ma semke je postigao sto je i zelio....paznju i kredibilitet kod ubleha
Nova Slobodna Bosna:

- wels
Piramidofobija u naucnim krugovima
Organizovan,agresivan angazman dijela naucnih krugova u odbrani autoriteta na razno razne i vrlo slikovite nacine.
Gospoda moraju izac na teren i autoritet braniti sredstvima koja im dolikuju.
Ha!
Organizovan,agresivan angazman dijela naucnih krugova u odbrani autoriteta na razno razne i vrlo slikovite nacine.
Gospoda moraju izac na teren i autoritet braniti sredstvima koja im dolikuju.
Ha!
-
Neregistrirani
Hoce li i gospoda morati da se late lopate kao i Semir?
- wels
Neregistrirani wrote:Hoce li i gospoda morati da se late lopate kao i Semir?
Ne,potreban im je samo bagerski kurs.
- Fair Life
Kakav bolan kurs !?wels wrote:Ne, potreban im je samo bagerski kurs.Neregistrirani wrote:Hoce li i gospoda morati da se late lopate kao i Semir?

-
Neregistrirani
Volontersko-bageraski!Fair Life wrote: Kakav bolan kurs !?

- pitt
pa sta su to odgrnuli dosada zivota tiwels wrote:Ovim malim bagercicem pravi majstori mogu odgrnuti i novcic od deset centi,a da ga ne dohvate.
Ko nije gledao nema ni pojma da u pravim rukama funkcionishe kao cetkica.
Odgovorno tvrdim.
- uozo
wels wrote:Ovim malim bagercicem pravi majstori mogu odgrnuti i novcic od deset centi,a da ga ne dohvate.
Odgovorno tvrdim.
Ova je dobra!
Zamisli ove budale

koje se bave rucnim iskopavanjima, na istinitim nalazistima. Joj kad oni saznaju da se sve bagerom moze zavrsiti!
- wels
pitt wrote:pa sta su to odgrnuli dosada zivota tiwels wrote:Ovim malim bagercicem pravi majstori mogu odgrnuti i novcic od deset centi,a da ga ne dohvate.
Odgovorno tvrdim.:D:D
Ja samo o mogucnostima bagercica.
Nisam upoznat u sposobnosti vozaca vec kompromitovane mashine,kao sto mi nije poznat ni obim odradjenog posla od strane iste.
Samo sam ustvrdio to sto jesam i u shto sam siguran.
- wels
uozo wrote:wels wrote:Ovim malim bagercicem pravi majstori mogu odgrnuti i novcic od deset centi,a da ga ne dohvate.
Odgovorno tvrdim.
Ova je dobra!
![]()
![]()
Zamisli ove budale
koje se bave rucnim iskopavanjima, na istinitim nalazistima. Joj kad oni saznaju da se sve bagerom moze zavrsiti!
Imash pravo shvatiti kako hocesh i mene i ove na slici.
- uozo
wels wrote:Imash pravo shvatiti kako hocesh i mene i ove na slici.
Iskreno receno, ti si jedini od poklonika ove sulude price koji nikoga ne vrijedja i ne prica bezvezne stvari. Zbog toga mi i nije jasno! Kako neko normalan, koji otpirlike ima normalne poglede na svijet, moze da vjeruje bajke o piramidama, kuglama, podzemnim tunelima, protoilirima, plejadi i ostalim besmislenim tvrdnjama.
Nesto tu ne stima!
-
stranacc
ma lola se samo zeli svadjati s nekim. Ova tema mu omogucava vjecnu svadju ....uozo wrote:wels wrote:Imash pravo shvatiti kako hocesh i mene i ove na slici.
![]()
Iskreno receno, ti si jedini od poklonika ove sulude price koji nikoga ne vrijedja i ne prica bezvezne stvari. Zbog toga mi i nije jasno! Kako neko normalan, koji otpirlike ima normalne poglede na svijet, moze da vjeruje bajke o piramidama, kuglama, podzemnim tunelima, protoilirima, plejadi i ostalim besmislenim tvrdnjama.
Nesto tu ne stima!
a cudim se i ja stvarno kako mozes bit piramidash? to ce josh malo bit pa ko da si ceto ha ja
- taxi_driver
stranacc wrote:ma lola se samo zeli svadjati s nekim. Ova tema mu omogucava vjecnu svadju ....uozo wrote:wels wrote:Imash pravo shvatiti kako hocesh i mene i ove na slici.
![]()
Nesto tu ne stima!
a cudim se i ja stvarno kako mozes bit piramidash? to ce josh malo bit pa ko da si ceto ha ja
a na pocetku je bilo obrnuto.ko nije piramidas bio je i gori oc cetnika.
nego ima li je?mislim piramide.
- seljak_cojek
..., Visokom, .....pitt wrote:ima ima........u egiptu, latinskoj americi.....![]()
![]()
- seljak_cojek
Sa'će zalit betonom one tunele i eto ti temelja, ha ja.pitt wrote:nema jos......nisu jos temelje udarilIseljak_cojek wrote:..., Visokom, .....pitt wrote:ima ima........u egiptu, latinskoj americi.....![]()
![]()
![]()
![]()
:D
-
callmethebreeeze
sprdas se sa piramidom, protivis se gradjenju dzamija. pih, kakav si ti bosnjakpitt wrote:to su odvodi za kanalizaciju bili:D:D ipak je to naj naprednija civilizacija bila
:D:D
-
callmethebreeeze
utalicemo se pa cemo kakvu finu dzamiju sazidati i turbe napravitipitt wrote:ma vazda se mogu raznjeti i otkupitistranacc wrote:Dabogda sinkopitt wrote:pokvario me cafirluk:D:D Kaze axmo jos ima nade da izadjem na pravi put
:D
![]()
uzela je tebe amerika pod svoje , nema od tebe muslimana nikada![]()
:D:D