HITNO! OKRETALJKA DRVENIJA - NAPUŠTENA CRNA PUDLA
Moderator: anex
-
Cober
E ovako. Tražio sam ga zadnja dva dana poslije posla. Bleki i ja smo sinoć išli da ga potražimo od 21-23, Drvenija, Akademija, Skenderija - nigdje ga. Jutros opet maksuz kolima prije posla okrenem se da tuda napravim krug, i nađem ga ispred Galerije Paleta. Fakat mali Bleki. Očigledno jeste napušten, prilično zapušten i malko mršav, ali nije ni gladan niti smrznut zahvaljujući dobrim komšijama. Malo, samo malo je plašljiv, pa je potpuno dopustio da ga češkam ali ne i da ga uzmem i ponesem. Kada sam u galeriji htjeo zamoliti da mi daju nešto da ga vežem i povedem, uletio je kroz vrata u galeriju kao domaći. Onda, u razgovoru sa vlasnikom saznajem da jeste tu "domaći". Preko dana je uglavnom stalno unutra i hrani ga, preko noći ne ostaje unutra zbog alarma. Saznao sam i da ga čitav komšiluk i voli i hrani, te smatraju da je iznenađujuće pametan, mali čovjek. Onda sam ga ostavio ga tu. Prema tome, Che, Bajko (i ostali) ako ste ozbiljni, i ako je psić privremeno zbrinut, dobro će mu doći stalna briga, ljubav i dom. Svratiću kasnije da ga nečim malo obradujem i fotografišem pa stavim slike ovdje.
-
Bajko
Cober, ja sam ga juce isto trazila i nasla ispred "dva ribara" ali kao sto kazes, nije bilo sanse da ga uhvatim ... dobro je znati da barem ima dobrih ljudi koji ga hrane ... mene je jedino strah da ce ga nesto zgaziti, on trci ko blesav preko ceste ... mozda kada napravis slike uspijemo pronaci nekoga ko bi bio zainteresovan da ga za stalno udomi
mali je stvarno sladak 
- cheguevara_k1
@Bajko
Ovaj cupo je naviknut da spava na trosjedu
I nece da jede, sit je trenutno
A dok Cober odabere fotke okacice ih, a ja cu da okacim koju fotku sutra kad bude okupan i ocesljan. Ljudi moji , evo dokaza da ni rasni psi nisu postedjeni izbacivanja na ulicu.
p.s. @cober da ga samo vidis kako spava sa sve 4 u zraku
Ovaj cupo je naviknut da spava na trosjedu
p.s. @cober da ga samo vidis kako spava sa sve 4 u zraku
- cheguevara_k1
-
Bajko
joj cige malog
preporodio se
bas mi je drago da se sve dobro zavrsilo za njega ... svaka cast che!!
molim te, ako ti bilo sta treba za njega ... sponzorstvo za hranu, veterinara, javi! ... meni mirishe na to da ces ti njega za stalno da usvojis
ps. za pocetka bi bio red da mu neko ime das
Cigo
Firgo? 
bas mi je drago da se sve dobro zavrsilo za njega ... svaka cast che!!
molim te, ako ti bilo sta treba za njega ... sponzorstvo za hranu, veterinara, javi! ... meni mirishe na to da ces ti njega za stalno da usvojis
ps. za pocetka bi bio red da mu neko ime das
- cheguevara_k1
Donaciju za hranu je trenutno dao Cober, a za veterinara i jos hrane je svileni najavio za sutra.
A sto se usvajanja za stalno tice... Evo premisljamo se nas dvoje, kako ga zadrzati uz jos 2 krupna psa ( 1 retriver i jedan BPK ), ali lako se moze desiti da ostane. Vec je odabrao svoj cosak
A ime je vec dobio, Cigo
A sto se usvajanja za stalno tice... Evo premisljamo se nas dvoje, kako ga zadrzati uz jos 2 krupna psa ( 1 retriver i jedan BPK ), ali lako se moze desiti da ostane. Vec je odabrao svoj cosak
A ime je vec dobio, Cigo
- cheguevara_k1
CIGOOOO !!!! Al tako smije samo raja da ga zove i rodbina
Za ostale je Picasso
:D:D
- cheguevara_k1
Ljudi moji, ovo nije normalno, vec je naucio da skoci u krilo.
Samo se sa Izudin-agom svadja po pitanju gazdovanja ( pravi je zivac hebo on sebe
)
Samo se sa Izudin-agom svadja po pitanju gazdovanja ( pravi je zivac hebo on sebe
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Istina, drma me PMS, ali isto tako me drma ljutnja velika...
Ja bih sve ove "vlasnike" sto izbace zitovinju koju su na kraju krajeva kupili, udarala bejzbol palicom u glavu...
Vid cige vid mu brkova
kad ce na shisshanje?
Moja komsinica Pjegica ima cizme, ludnica, broj 5 cini mi se
crvene 
Ja bih sve ove "vlasnike" sto izbace zitovinju koju su na kraju krajeva kupili, udarala bejzbol palicom u glavu...
Vid cige vid mu brkova
Moja komsinica Pjegica ima cizme, ludnica, broj 5 cini mi se
-
O.o
Zovi kad krenes, imam i ja jednu, mozemo skupa udarat...mIRCerka wrote: Ja bih sve ove "vlasnike" sto izbace zitovinju koju su na kraju krajeva kupili, udarala bejzbol palicom u glavu...
Joj nisam na forumu odavno al sam ovu temu procitala od a do z i svaka vam cast ljudi, zaradili ste svoj sevap / ulazak u raj / sta god vam drago...
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Jesi vidjela slike Angore Maje? Ono je neko IZBACIO VANI...O.o wrote:Zovi kad krenes, imam i ja jednu, mozemo skupa udarat...mIRCerka wrote: Ja bih sve ove "vlasnike" sto izbace zitovinju koju su na kraju krajeva kupili, udarala bejzbol palicom u glavu...
Joj nisam na forumu odavno al sam ovu temu procitala od a do z i svaka vam cast ljudi, zaradili ste svoj sevap / ulazak u raj / sta god vam drago...
Ali se nasla jedna neredovna forumasica
-
O.o
Ma nistaa me vise ne cudi... Neki dan vodam onu nasu kucnu budalu (ma fin je on cuko) kad kod smeca mali bijeli terijer, ima i ogrlicu i sve a prljaaaaaaav ma bio je siv sav izgubljen. Idemo mi dalje, ovaj moj blento se posteno izlajao na njega, ja kontam nemoj! ljubomorno pasce jedno, kad ide neka zena i terijer za njom krenu. Ja pitam onako naivno "jel vas" kaze zena "nije" a on ide li ide za njom (vidi se da je navikao sa ljudima da bude). Ukratko, odvedem svog blentu kuci vratim se do mjesta a njega nigdje... 
- cheguevara_k1
Shishanje nista prije proljeca, a sto se "vlasnika" i "gazdi" tice, nemoj palicom u glavu, to zaboli malo i nema vise. Po koljenima treba udarati, da boli dok su zivi.mIRCerka wrote:Istina, drma me PMS, ali isto tako me drma ljutnja velika...
Vid cige vid mu brkovakad ce na shisshanje?
Moja komsinica Pjegica ima cizme, ludnica, broj 5 cini mi secrvene
-
Punky girl
- cheguevara_k1
-
VeljaPas
za njegove talente veterinar je nekompetentan.Svileni wrote:Sta kaze veterinar imal' Picasso talenta za crtanje?Nego, jesi li zakuc'o ekserom desetkom onaj njegov cicak ( Zelimir Altarac ) na zid k'o kuburu da imas suvenir za uspomenu?
sam je on isao od ALU, pa kroz kino miting piont do galerije paleta, gdje se osjeca ko svoj u svome. preferira ulje na platnu.