Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ma jasta su nego posebni i Dusan i Omer, jer sama cinjenica da su sa tim immenima dobacili tako visoko je dokaz za sebe. Da budem malo odredjeniji, oni su vjerovatno godinama dolazili na posao prvi a odlazili zadnji i dokazivali se stalno i dan danas...jer su stranci, i jer moraju biti bolji od "domacih"...
Ma jasta su nego posebni i Dusan i Omer, jer sama cinjenica da su sa tim immenima dobacili tako visoko je dokaz za sebe. Da budem malo odredjeniji, oni su vjerovatno godinama dolazili na posao prvi a odlazili zadnji i dokazivali se stalno i dan danas...jer su stranci, i jer moraju biti bolji od "domacih"...
Dakle, preko-vr'emeni pos'o. Opšte je poznato da je takav na zapadu, ako ne i, duplo placen, znaci firmi se ne isplati da ti neko ostaje na poslu duze nego što mora. Ali Bošnjo nebi bio Bošnjo kad nebi omalozavao uspijehe svojih u svijetu. Kad god cuju da je neko uspio, svi se prave pametni i svi imaju svoju filozofiju. Kani se corava posla jer zavidnost je cudo. Covjeku svaka cast! Samo naprijed Omere!
preko googla sam pronasla nesto o njemu na B92 i to sam postala. Dusan Gruden je inace poznat u Njemackoj, a ovaj nas Merdzo-Mostarac ce se valjda tek procuti, ali na dobrom je putu
extra...svaka cast.
zelim mu da postane najcjenjeniji autodizajner na svijetu...i da razvali s lovom i zaradi da kupi sta god pozeli .
da se talijani,japanci i svabe otimaju za njega
ču za omera će se već pročuti....hahahaha, što me nasmija...vidi se da ne pratiš tematiku...omer je već nekoliko godina jedan od poznatijih svjetskih dizajnera, a do još je slavniji postao poslije dizajniranja novog lancera, koji je bukvalno preporodio mitsubishi...