Provjereno - Cico Kranjčar novi selektor BiH!!!

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Topla voda

Post by Topla voda »

nokturno wrote:PSG se nije oporavio od kad su nastali, taj klub kao da je uklet. Bili su u velikim problemima prije Vahe iz koji ih je on privremeno izvadio, da bi kasnije kola opet krenula nizbrdo
PSG se nije oporavio od kako je Susic presto igrati :-D
pa skontaj Vahu strucnjaka koji kaze da mu Ronaldinjo nije potreban u ekipi,pa se bori za opstanak i dobije nogu.
Na stranu sto je Vaha covjek discipline i sto su ga proklinjali u svlacionici Lilla,PSG-a i dalje.
Al je nafuran da je strucnjak,a s trabzonom ne moze u prvih 6-7 zavrsit.
na stranu takodjer sto znam istinu o tome kako je sabotirao transfere ,konkretno riste vidakovica ,iz betisa ,kad je trebao otici u francusku.
takodjer je "igrac"medju trenerima...tipa toshaka....i dovodi u PSG igrace tipa boskovica i slicnih.i bude dobar na njima.
jedino sto je uradio za BIH je sto je ibisevica doveo u PSG,a mogao je 100 puta pogurati nase igrace...a nije.
limun_

Post by limun_ »

halid je idealan izbor za manipulaciju. alkos, koji nema nikakav uvid u siri krug potencijlnih kandidata..onda ce mu kojekakvi hoshstapleri dovoditi igrace, koje ce on, uz odredjeni procenat provizije gurati u repku...

nama treba neko s kicmom, ko se nece povijat prema zelji mestara iz saveza(nekog novog pasalica)

Mesa, je moj izbor 8)
uhljupce

Post by uhljupce »

Ja mislim da ce nas naredni selektor biti iz reda konstitutivnog naroda koji se ne moze vezati za selektorsku poziciju u prethodna dva mandata :D
cheb

Post by cheb »

topla voda, mislim da nikic i muzurovic nisu bili na sjednici..
adisio

Post by adisio »

Kakve veze ima Pasalic sa Kranjcarom, pa ako je tako sposoban sto nam do sad nije doveo nekog selektora da vrijedi. Pustite tu pricu. Ja bih bio sretan kad bi dobili bilo kakvog selektora da iza sebe ima neke rezultate. Mozemo se mi zanositi Halihodzicem, Osimom, Risticem... ali ja bi bio presretan i sa Kranjcarom.

Realno gledajuci do sad smo imali selektore koji su se ucili na repki...
Musovic bez iskustva, Hadzibegic kad je preuzeo repku nije imao iskustva, Sliskovic je trenirao Hrvatski Dragovoljac :? , Smajlovic imao 2 bijedne sezone sa Zeljom i neuspjesnu kampanju sa mladom repkom, Muzurovic svaka mu cast imao titulu sa Sarajevom, ali u svom drugom ciklusu je vec bio prestar za takvo nesto.

Bio bih presretan i sa mnogo manjim likom od Kranjcara, jer se sve bojim da bi opet neki anonimac mogao se probijati kroz repku. Zivi bili pa vidjeli.
district-beg

Post by district-beg »

treba musovica vratit :lol:
ma sta je to vaha ba? ako se dobro sjecam, ronaldinho mu je svojevremeno sjedio na klupi :-)
ovaj cico nije uopste los izbor...u svakoom slucaju- bolji od pliseka i ostalih koji se spominju
Meho Kodro

Post by Meho Kodro »

Kranjčar: BiH ima dobru reprezentaciju

Sa mnom nitko iz NS BiH nije razgovarao, - kazao je Zlatko Kranjčar za Večernji list, No, počašćen sam što se moje ime spominje u tim kombinacijama. To je priznanje mojim dosadašnjim rezultatima.

Na pitanje privlačili ga posao u Sarajevu odgovara…

BiH ima odličnu reprezentaciju, koja je mogla i bolje proći u kvalifikacijama za Euro 2008. Ona ima potencijal za veliko natjecanje i mogla bi biti iznenađenje sljedećeg ciklusa. Španjolska je favorit te skupine, a ni Turcima, ni Belgijcima ne bih priznao da su bolji, zaključio je Kranjčar.

--- SPAM ---
fantom slobode

Post by fantom slobode »

district-beg wrote:treba musovica vratit :lol:
ma sta je to vaha ba? ako se dobro sjecam, ronaldinho mu je svojevremeno sjedio na klupi :-)
ovaj cico nije uopste los izbor...u svakoom slucaju- bolji od pliseka i ostalih koji se spominju
Vaha je poznat po disciplini unutar tima, nema kod Vahe, ovako cemo nako cemo.Odlican trener.Bas kao sto je bio odlican fudbaler.
alphonse kauders

Post by alphonse kauders »

A, šta sad radi Ronaldinho kod Riijkarda?? :-) Vidiš da je Vaha predviđao budućnost:)
strong69

Post by strong69 »

Sjedio je na klupi zato sto je idiot razmazeni i sto misli da moze da cuga do 5 ujutro i da ne dolazi na treninge.

Ja bih volio vidjeti Vahu ili Hadzibegica kao selektore a prije svega bih volio novu strukturu u NS...
xon_sa

Post by xon_sa »

Ma nista od Cice. Da nije "iz prve ruke" mozda bi sta i bilo :D
Sav se ospem kad vidim ovo "iz prve ruke" :D
Post Reply