Laka i grah na Hayatu
Moderator: anex
- DaysleepeR
koja je seljanka ova Aida Mahmutovic to nije normalno
-
be highirly
'moooj laka'DaysleepeR wrote:koja je seljanka ova Aida Mahmutovic to nije normalno
'ahhaa'
ja voditeljice i odrona
-
basta sljezove boje
"Laka, jesi to nalakir'o nokte?"DaysleepeR wrote:koja je seljanka ova Aida Mahmutovic to nije normalno
- Amazonka27
studirale smo zajedno...ona je jedno divno stvorenje, koje ne boluje od kompleksa vise vrijednosti kao ostale voditeljice iz nase generacije...fankovicka, sanela hrenovica i sl...uglavnom cura je raja skroz!DaysleepeR wrote:koja je seljanka ova Aida Mahmutovic to nije normalno
-
skojotovski
AIDA: laka, odlazis li na pijacu? trznicu?
LAKA: odlazim
AIDA: jel rado to radis?
LAKA: radim rado jel volim. oni me uvijek tamo ljudi na pijaci poznaju i kazu: aaaa, meded, meded, meded...ha-ha-ha...sta ima...i uvijek mi stave...od sebe ili jednu mrkvu...ili...nesto mi daju

LAKA: odlazim
AIDA: jel rado to radis?
LAKA: radim rado jel volim. oni me uvijek tamo ljudi na pijaci poznaju i kazu: aaaa, meded, meded, meded...ha-ha-ha...sta ima...i uvijek mi stave...od sebe ili jednu mrkvu...ili...nesto mi daju
-
Vincent Vega
-
Vincent Vega
Izvol'te.Uživajte.
http://www.youtube.com/watch?v=OHyWzs2fgkI
Pa mi ostavite kontakt broj da mi kažete kako vam se primio Laka
.
Pa mi ostavite kontakt broj da mi kažete kako vam se primio Laka
- DaysleepeR
Vincente svaka ti dala, ovo je antologija
- DaysleepeR
Vjerujem ja tebi, al je brate seljanka prava, još se uz Laku oslobodilaAmazonka27 wrote:studirale smo zajedno...ona je jedno divno stvorenje, koje ne boluje od kompleksa vise vrijednosti kao ostale voditeljice iz nase generacije...fankovicka, sanela hrenovica i sl...uglavnom cura je raja skroz!DaysleepeR wrote:koja je seljanka ova Aida Mahmutovic to nije normalno
-
perajic
na osnovu cega to zakljucujes? je li je poznajes? vodila je ona i doncaffe gdje je pricala becki, ali ova emisija zahtjeva lezernost, kucnu atmosferu, pa samim tim i nacin izrazavanja. to je moje misljenje.DaysleepeR wrote:Vjerujem ja tebi, al je brate seljanka prava, još se uz Laku oslobodilaAmazonka27 wrote:studirale smo zajedno...ona je jedno divno stvorenje, koje ne boluje od kompleksa vise vrijednosti kao ostale voditeljice iz nase generacije...fankovicka, sanela hrenovica i sl...uglavnom cura je raja skroz!DaysleepeR wrote:koja je seljanka ova Aida Mahmutovic to nije normalno
- DaysleepeR
prvo zavrce ko ljankase, izrazava se i ophodi kao ljankase, klapara onim stikletinamaperajic wrote:na osnovu cega to zakljucujes? je li je poznajes? vodila je ona i doncaffe gdje je pricala becki, ali ova emisija zahtjeva lezernost, kucnu atmosferu, pa samim tim i nacin izrazavanja. to je moje misljenje.DaysleepeR wrote:Vjerujem ja tebi, al je brate seljanka prava, još se uz Laku oslobodilaAmazonka27 wrote: studirale smo zajedno...ona je jedno divno stvorenje, koje ne boluje od kompleksa vise vrijednosti kao ostale voditeljice iz nase generacije...fankovicka, sanela hrenovica i sl...uglavnom cura je raja skroz!
A to zakljucujem nakon vise godina posmatranja iste individue
a ova boldirana je za uokvirit
pa moze komotno ako je u pitanju kucna atmosfera i nokte na nogama onako usput odrezat, kad smo vec lezerni, jelda?
- srce_ruke_lopata
Ja samo ne znam sta je ovdje smjesno...
-
fixer
sto bi tebe to interesovalo?? osim ako nisi ti laka?Vincent Vega wrote:Izvol'te.Uživajte.
Pa mi ostavite kontakt broj da mi kažete kako vam se primio Laka.
to kralju
legendo
idole
-
basta sljezove boje
mozda ona vodi emisije i na njemackom, ali ja jos ni na bosanskom a ni na njemackom nisam vidjela ovakvu emisijuperajic wrote:na osnovu cega to zakljucujes? je li je poznajes? vodila je ona i doncaffe gdje je pricala becki, ali ova emisija zahtjeva lezernost, kucnu atmosferu, pa samim tim i nacin izrazavanja. to je moje misljenje.DaysleepeR wrote:Vjerujem ja tebi, al je brate seljanka prava, još se uz Laku oslobodilaAmazonka27 wrote: studirale smo zajedno...ona je jedno divno stvorenje, koje ne boluje od kompleksa vise vrijednosti kao ostale voditeljice iz nase generacije...fankovicka, sanela hrenovica i sl...uglavnom cura je raja skroz!
ovaj nacin ophodjenja je OK mozda za lokalne TV stanice, ali za drzavne nije pa makar sa Lakom skupa ovce cuvala
Laka je car, kad te neko budalestine pita je li lakiras nokte, je li kupujes na pijaci i slicno moras na ovakav nacin nacin i odgovarati