1.Danas sam prisustovao jednom pravo odvratnom dogadaju. Spustam se ja niz Bistrik, snijeg pada sve ko pomalo se ide, a ispred mene dvojca momaka u 20-tim u narodnim kolima golf 2. Suvozac pri kraju one nizbrdice, ležerno na sred raskrsnice, otvori vrata i spusti onu flasu pive tzv. "Klipaca". Flasa se otkrtlja u snijeg, iz nje piva procuri ili ko zna sta vec. E sad razmisljali on mozeli ko na tu pivu stati jer je u smijegu pa da mu pukne guma ili pjesak da stane. Mislim gadilo mi se i bacanje opusaka, kutija cigara, maramica i svih drugin neidetifikovanih objekata, ali ovo je vec malo bezobrazno.
2. Najvise mi policija ide na zivce, jer je nikad nema kad je treba. Svaki put ona tri vezana semafora na Mirijin Dvoru u pravcu grada, neki nocni trkaci bez obzira na druge ucesnike prolaze, kroz crveno. Ali zato ce ti se nacaliti svaki policajac da te zaustavi, i da ti naplati kaznu za nepropisno skretajne jer nisi skrenuo u prvu lijevu ili desnu traku.
3. Udaranje na parkinzima po tudim vratima, uh kako to mrzim.
4. Politicare i njihove policijske pratnje koji hoce da u 16.10h, kada se svi vracaju sa posla da produ kroz guzvu bez problema i kojima se ti moras skloniti.
5. Apsolutni nedostatk dobrote, jer danas u Sa niko nikoga nece pustiti da prode. (Primjer skretanje kod stadiona KOsevo)
6. Glasna muzika u sabracaju, oni napucani golofvi 2 iz stavke jedan, kad ti udare po glavi hodati sa basovima.
7. Zaustavljanje nasred ceste da poboze dvojca iz suprotnih smjerova nesto popricaju, bez obzira kolika je kolona iza njih.
JE LI DOSTA!