TURNIRI -MALI FUDBAL 2007/SAŠKOV, VRBANJUŠIN, VRATNIKOV/

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

LSD

Post by LSD »

Jao zebe nitkova :D ...sto unisti svoj klub...e moj zeba-sve se vraca sve se placa 8-)
tavijapi

Post by tavijapi »

hoce li neko prikaciti rezultate danasnje, nisam u mogucnosti da pratim????
suad-sarajevo
Horoskop: sarajevski seljak

Post by suad-sarajevo »

PITARKA_SA wrote:ah sta ces,nekome je i turnir ko liga prvaka :D
Ovo je najluđi komentar koji sam pročitao u zadnjih nekoliko... :lol: :lol: :lol:
since1921
Location: Navijati za Sarajevo stvar je geografije a za ZELJU stvar filozofije

Post by since1921 »

ZASTO NISU DOSLE HORDE ZLA :?
mislim igra vas klub a vas nigdje i da vas neko smatra ozbiljnom grupacijom

je li ta grupica pred totalnim raspadom molim odgovore :-)
hali gali halid

Post by hali gali halid »

since1921 wrote:ZASTO NISU DOSLE HORDE ZLA :?
mislim igra vas klub a vas nigdje i da vas neko smatra ozbiljnom grupacijom

je li ta grupica pred totalnim raspadom molim odgovore :-)
Pa je li vi idete zbog ZeljA ili zbog Hz?
odgovore neces dobiti, internet svakako nije za te rasprave, ostavite se vi Hz... I dobra vam ona pjesma "...sve cemo vas IZBOSTI" :roll:
Mentalita Ultras nema sta...ne nosite vi nozeve nikako, ma jok gdje bi vi... :roll: licno znam dosta momaka iz TM sto nosaju nozeve...
samo vi velicajte nozeve dok neko ne ostane invalid ili dok ne padne mrtva glava...
pudlica

Post by pudlica »

ja sam cuo razlog zasto timy nosi nozeve i sve mi je jasno jos kako su samo glupi ispali "sve cemo vas izbosti",a ono kad su pjevali zasto nisu dosle horde zla to da ih mozemo ocjeniti jesu li nas dobro copy paste kao gurkanje,dajte gol i usput da ih ocjenimo umjesto BHF,BHF uzima pjesme od hordi zla a timy uzima pjesme od BHF mislim sve je uredu al to nije tema,uredno ste ga popusili od olimpika,zeba vam ga majstorski uvalio i hajd sad vjezbajte kako da ne primite gol iz kornera
elSaik

Post by elSaik »

pudlica wrote:ja sam cuo razlog zasto timy nosi nozeve i sve mi je jasno jos kako su samo glupi ispali "sve cemo vas izbosti",a ono kad su pjevali zasto nisu dosle horde zla to da ih mozemo ocjeniti jesu li nas dobro copy paste kao gurkanje,dajte gol i usput da ih ocjenimo umjesto BHF,BHF uzima pjesme od hordi zla a timy uzima pjesme od BHF mislim sve je uredu al to nije tema,uredno ste ga popusili od olimpika,zeba vam ga majstorski uvalio i hajd sad vjezbajte kako da ne primite gol iz kornera
'Ajde, duboko udahni i počni ispočetka. Međutim, probaj ovaj put sa tačkama i nekim smislim u rečenici odnosno rečenicama. Hvala.
Ali_G

Post by Ali_G »

Ako je nekom iz tako malih za pohvalu ono sinocnje navijanje... za "najbolju" grupu ono je sinoc dno, pa vi kako hocete.
pudlica

Post by pudlica »

elsaik navijanje kriza,pjesme od bhf uzeli,uzeli od nas gurkanje,dajte gol jest da su to delije poceli prvi al gledamo iz bih ko uzima prvi a vi od nas uzimate i nas samo gledate,zapjevali ste popaja jer smo mi looney tunes zapjevali a na tm.org sam procitao isto da jebe te zelji sve kako su igrali i da navijanje svoje pljujete,culi ste se kad je sarajevo igralo kad je zeljo poceo igrati culi ste se al malo sutra jedino popaja kad zapjevate
xon_sa

Post by xon_sa »

Ma sve smo od vas uzeli, vi ste najbolji, vi ste najjaci :D
pudlica

Post by pudlica »

to gurkanje niste poslje nas uzeli,daje gol,i nozem i lancem,popaja,to jest samo mi kopiramo delije gdje bi vi bbb kopirali ma joj
elSaik

Post by elSaik »

xon_sa wrote:Ma sve smo od vas uzeli, vi ste najbolji, vi ste najjaci :D
Xon, nemoj bolan, raspravljaš se sa osobom koja je napisala da se furamo na hz jer imamo vođu navijanja koji koristi megafon. Pusti ga, njemu se njegovi smiju, ne moramo još i mi. ;)
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

obradjene pjesme od delija,grobara,bbb,vrijedjanje i prozivanje par djevojaka koje su bile na suprotnoj strani,psovanje,skandiranje o nekakvim cakijama,nozevima,bombama...i ljudi imaju obraza nama reci bilo sta
molim vas,tisina :D mozda mozete djecurliji u vasim redovima prodavati maglu,onima koji nisu upuceni u repertoare nekih navijackih grupacija iz bivse jugoslavije,ali makar sutite nama ostalim.

to sto nas ima ili nema ,nije vasa stvar ,pratite svoj klubic,skupljajte novac za kapitensku trakicu,bodite nozevima,ofirajte se i slicno,a nas ima i bice nas,nista se vi nemojte brinuti.
:)
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

"partizane volimo te srcem svim..."
"jos jedna pobeda i titula.."
"kako je dobro,vidjeti te opet.."

zvuci poznato,mozda?
BocaJuniors

Post by BocaJuniors »

PITARKA_SA wrote:"partizane volimo te srcem svim..."

zvuci poznato,mozda?
TOP LISTA PIRATISTA - X3 CEBEP

1. ...stadion JNA fudbalski to je raj...
2. ...pune tribine ludih navijača, baklje svetle ceo cebep gori...
3. ...sve što želim u ovom trenutku... (fali vam dio veselo mi s tobom nekad b'ješe, dok je Osim predvodio plave...)
4. ...i nožem i lancem i bokserom u glavu...
dalje mi je Boga mi dragog mrsko kucat

Bonus pjesme sa cebepa (ko još džigaru na tribinama pjeva :shock:)

1. Plavo oko - Dragan Kojić Keba
2. Jutro je, jutro je - Nada Topčagić

koja je sljedeća Mile Kitić, možda Ceca 'ebote...

...prema tome majke ti tišu. vidi se da niste meleci kolikim se pokušavate predstaviti. Ako hoćete da se javljate i komentarišete mali fudbal bujrum, bez obzira za koga navijali, ako nećete eno bujrum tema koje ste u.srali svojim pričama pa tamo jedni drugima radite šta hoćete. Tema je o malom fudbalu, ako hoćeš(te), možemo i usrat ćemo opet temu.

zdra'o
xon_sa

Post by xon_sa »

Sjecate te se kulturno umjetnickog drustva HZ: Nano, nanice :lol: :lol: :lol:
elSaik

Post by elSaik »

PITARKA_SA wrote:obradjene pjesme od delija,grobara,bbb,vrijedjanje i prozivanje par djevojaka koje su bile na suprotnoj strani,psovanje,skandiranje o nekakvim cakijama,nozevima,bombama...i ljudi imaju obraza nama reci bilo sta
molim vas,tisina :D mozda mozete djecurliji u vasim redovima prodavati maglu,onima koji nisu upuceni u repertoare nekih navijackih grupacija iz bivse jugoslavije,ali makar sutite nama ostalim.

to sto nas ima ili nema ,nije vasa stvar ,pratite svoj klubic,skupljajte novac za kapitensku trakicu,bodite nozevima,ofirajte se i slicno,a nas ima i bice nas,nista se vi nemojte brinuti.
Hvala Bogu pa vas ima. Ima vas, ali samo ne na stadionu. Ali, jbg, nije to toliko bitno, ne? Bitni su dresovi. Čovječe, Nike. Svaka čast. Sad igrači imaju motivaciju da počnu da trče. Jbg, do sada im bilo ofirno u običnim dresovima, ali je sada tu NIKE!. Ma ludnica opća. :roll:

A što se obrađenih pjesama tiče. I njihove su pjesme na, većinom, grčku melodiju. A Grci su melodiju uzeli od nekih trećih itd...

Nego, ne pričate kako vaši sa zapada navraćaju u Pub i bivaju iz istog izbačeni? Ali ne, ššššš, to se ne spominje. ;)
Skoro

Post by Skoro »

Vidi Boce sto se nakostrijesio mali timy. pa jadan ne bio kada bi neko vase pjesme stavio na tapet vidio bi da je spisak barem 8x duzi. Nego ne da svise niko truniti o tome, tema sazvakana. Pjesma o bodenju je totlni debilizam i to nema dalje, komentar nikakav nije potreban
doci ce im ti nozevi glave, samo polako
Skoro

Post by Skoro »

elSaik wrote: A što se obrađenih pjesama tiče. I njihove su pjesme na, većinom, grčku melodiju. A Grci su melodiju uzeli od nekih trećih itd...

Nego, ne pričate kako vaši sa zapada navraćaju u Pub i bivaju iz istog izbačeni? Ali ne, ššššš, to se ne spominje. ;)
Opet basne :lol:
Velis od grka ste uzeli, pa sto to niste pjevali prije 5-6 godina kada su ih grci furali, nego 2-3 mjeseca nakon delija i grobara. ne provaljuj se timmy pa nema smisla.
P.S. a Nike bole, malo je reci...
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

BocaJuniors wrote:
PITARKA_SA wrote:"partizane volimo te srcem svim..."

zvuci poznato,mozda?
TOP LISTA PIRATISTA - X3 CEBEP

1. ...stadion JNA fudbalski to je raj...
2. ...pune tribine ludih navijača, baklje svetle ceo cebep gori...
3. ...sve što želim u ovom trenutku... (fali vam dio veselo mi s tobom nekad b'ješe, dok je Osim predvodio plave...)
4. ...i nožem i lancem i bokserom u glavu...
dalje mi je Boga mi dragog mrsko kucat

Bonus pjesme sa cebepa (ko još džigaru na tribinama pjeva :shock:)

1. Plavo oko - Dragan Kojić Keba
2. Jutro je, jutro je - Nada Topčagić

koja je sljedeća Mile Kitić, možda Ceca 'ebote...

...prema tome majke ti tišu. vidi se da niste meleci kolikim se pokušavate predstaviti. Ako hoćete da se javljate i komentarišete mali fudbal bujrum, bez obzira za koga navijali, ako nećete eno bujrum tema koje ste u.srali svojim pričama pa tamo jedni drugima radite šta hoćete. Tema je o malom fudbalu, ako hoćeš(te), možemo i usrat ćemo opet temu.

zdra'o
postigla sam ono sto sam htjela.
ni jednom rijecju ti ne demantujes vase plagijate
poenta je da ima svega na svim stranama ,prema tome ,vase skandiranje koje vi tumacite kao u narodu receno, shukanje :D ,nema smisla jer ni vama nije maslo za ramazana.
haj vozdrica
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

elSaik wrote:
PITARKA_SA wrote:obradjene pjesme od delija,grobara,bbb,vrijedjanje i prozivanje par djevojaka koje su bile na suprotnoj strani,psovanje,skandiranje o nekakvim cakijama,nozevima,bombama...i ljudi imaju obraza nama reci bilo sta

Hvala Bogu pa vas ima. Ima vas, ali samo ne na stadionu. Ali, jbg, nije to toliko bitno, ne? Bitni su dresovi. Čovječe, Nike. Svaka čast. Sad igrači imaju motivaciju da počnu da trče. Jbg, do sada im bilo ofirno u običnim dresovima, ali je sada tu NIKE!. Ma ludnica opća. :roll:

A što se obrađenih pjesama tiče. I njihove su pjesme na, većinom, grčku melodiju. A Grci su melodiju uzeli od nekih trećih itd...

da,da vi ste uzeli melodije od grka ,sigurna sam :-)
kao sto i rekoh predhodnom,nije ni vama maslo za ramazana ,pa zato prestanite prozivati i soliti pamet ostalima.
ali tako to obicno biva ,dok macke nema,mishevi kolo vode
ali polako....
xon_sa

Post by xon_sa »

A vi ste kao macka? Mozda kao ona u Tom i Jerry-u koja uvijek ispusi :D

U ostalom gdje nam je "macka" :D Nema je vec par godina :D
Skoro

Post by Skoro »

Uvijek korak ispred vas!
Ti zaboravio :lol: :lol:
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

Skoro wrote:Uvijek korak ispred vas!
Ti zaboravio :lol: :lol:
ocito nije,cim je toliko isfrustriran :D
xon_sa

Post by xon_sa »

Cika Frojd bi dobro obrazlozio zasto si ti tako isfrustrirana :)

A od HZ nema jadnije grupe u BiH, totalni rasprad sistema, ne moze ih se sakupit vise od 100 po utakmici. Poklopite se internet huligani... psst
Post Reply