http://youtube.com/watch?v=dsaHEPvwLA8
Serija : Vratice se rode
Moderator: _BataZiv_0809
- stochar
#26 Re: Serija : Vratice se rode
Pikac je najjachi lik!
ja sam bio preskocio nekoliko epizoda, odgled'o jednu na FTV, i sad pratim iz pocetka na Novoj, lagano... 
- Saian
#27 Re: Serija : Vratice se rode
teletrader wrote:Ima li sanse da neko opet postira 16. i 17. Epizodu?
Izbrisali dusmani sa Rapidsharea
bit ce
-
omar little
#28 Re: Serija : Vratice se rode
Jel' to mislis na "Nije sve u ljubavi, ima nesto i u lovi" iz Kako je propao r'n'r? Eheej, taj film je klasika. Makar moje generacijeneocekivana_sila wrote:U 18. se pojavljuje Nebojša Bakočević..ks ks Barbara (ima piće ko se sjeća)
a za to usporavanje..pa ne znam, nije sve u akciji, ima nešto i u likovima..iz škole
-
sulesavic
#29 Re: Serija : Vratice se rode
Je l' ono kad muzika iznenada stane?omar little wrote:Da ne citiram sad, legendarno pitanje teta Anice tj. Barbare iz te iste price
- Tesssa
#31 Re: Serija : Vratice se rode
joooj, kad neko ovakvo nesto napiseAltsa wrote:zesce sranje
-
neocekivana_sila
#32 Re: Serija : Vratice se rode
"ovo je moja devojka, ne zna da se ponaša"stochar wrote:Pikac je najjachi lik!ja sam bio preskocio nekoliko epizoda, odgled'o jednu na FTV, i sad pratim iz pocetka na Novoj, lagano...
"mama, nezaboravno..plesao sam s razrednom"
-
neocekivana_sila
#33 Re: Serija : Vratice se rode
omar little wrote:Jel' to mislis na "Nije sve u ljubavi, ima nesto i u lovi" iz Kako je propao r'n'r? Eheej, taj film je klasika. Makar moje generacijeneocekivana_sila wrote:U 18. se pojavljuje Nebojša Bakočević..ks ks Barbara (ima piće ko se sjeća)
a za to usporavanje..pa ne znam, nije sve u akciji, ima nešto i u likovima..iz školeDa ne citiram sad, legendarno pitanje teta Anice tj. Barbare iz te iste price
ehej, super što se sjećaš.
Nebojša je u međuvremenu postao džanki, i drago mi bijaše kad sam ga vidjela u mnogo-ok izdanju.
-
neocortex
#34 Re: Serija : Vratice se rode
Ne znam da li je neko primetio ali postoji problem u vezi 4 epizode. LM zadnji deo fajla (4-ti) je klisnut sa Rapid-a.
Ako je neko ljubazan neka uploaduje ponovo da bi mogao da kompletiram ceo serijal.
pozdrav
pozdrav
- Saian
#35 Re: Serija : Vratice se rode
meni prijavljuje da ne valja pass

-
omar little
#36 Re: Serija : Vratice se rode
sorika, pogresno sam kopirala. treba izbacit' http probaj samo od tripl dabljuSaian wrote:meni prijavljuje da ne valja pass![]()
![]()
![]()
- Saian
#37 Re: Serija : Vratice se rode
omar little wrote:sorika, pogresno sam kopirala. treba izbacit' http probaj samo od tripl dabljuSaian wrote:meni prijavljuje da ne valja pass![]()
![]()
![]()
odlichna digresija
- cyprus
#38 Re: Serija : Vratice se rode
A jesam li ja jedini kojem ide na živce ona srbijanska mafijaško-klošarsko-kabadahijska spika?
- Saian
#39 Re: Serija : Vratice se rode
cyprus wrote:A jesam li ja jedini kojem ide na živce ona srbijanska mafijaško-klošarsko-kabadahijska spika?
pa nisi, al nadje se opet neki smisao mislim ta specifichna dikcija i vokabular je vishe nego isprana i mozda su mogli, istina, onog Duleta manje klisheizirano oblikovat, al hebi ga
-
sulesavic
#40 Re: Serija : Vratice se rode
Čitam, evo, umro neki glumac na snimanju - Ljupčo Lazarevski
vijestGlumac Ljupčo Lazarevski preminuo je danas u Beogradu tokom snimanja epizode serije "Vratiće se rode", saopštila je koproducentska kuća Kobra filma.
U seriji "Vratiće se rode", glumio je lik Mikija Nosonje...
-
omar little
#41 Re: Serija : Vratice se rode
U pocetku mi je serija izgledala vrlo ambiciozno i slojevito. Veliki broj razlicitih likova, kompleksna radnja, interesantni zapleti sto je, povrh zabave, nudilo mogucnost ozbiljne drustvene i politicke poruke. No, medjutim, izgubili su se u vlastitim ambicijama. Nekad mi se cini da su scene napisane samo da se popuni vrijeme a ne da sluze nekom razvoju karaktera ili napredovanju price. Recimo, ona cijela Marina i Svabo prica. Nista se novo nije naucilo o liku Svabica, nije usmjerilo radnju ni u kojem smislu i sad se vice uposte ni ne spominje ta Marina. Da su konstantni i da obracaju paznju na detalje, spominjali bi je i drzali je u prici tako da kad (ako?) taj lik zele iskoristiti pred kraj serije ne izgleda izvjestaceno i sklepano.Saian wrote:cyprus wrote:A jesam li ja jedini kojem ide na živce ona srbijanska mafijaško-klošarsko-kabadahijska spika?
pa nisi, al nadje se opet neki smisao mislim ta specifichna dikcija i vokabular je vishe nego isprana i mozda su mogli, istina, onog Duleta manje klisheizirano oblikovat, al hebi ga![]()
izvuche onaj Milenko i ona baka Ruzha jel ono bijashe je dovoljno realan i plastichan lik (zahvaljujuci glumi), a ni Bjelogrlich nije losh
I u pravu ste, mogli su smanjit’ ofucane i isprane klisheje tipa Duleta. Zao mi Todorovica bas se zakopao u prikazivanju tih mafijasko-kabadahijskih likova, mogli su mu nesto drugo dati da glumi.
Karanovicka i Komnenic dobro rade svoj posao, iako su likovi vec vidjeni -prebrizna majka i mrmljavi stari, ali dobro dodju kao, sto bi rekle kolege englezi
Alaj sam ga i ja raspisala
-
Mahnitura prava
#42 Re: Serija : Vratice se rode
Ma Mirjana Karanovic je highlight serije! Dobre su Rode pravo, ali se slazem sa svima da se radnja malo razvodnila. Ovu zadnju epizodu nisam gledala i dovoljno mi je sto mi je sestra rekla da nisam nista propustila. Znaci da pocinje biti bezeze
A bila je dobra skroz.
-
Richard Peti
- Topla voda
#44 Re: Serija : Vratice se rode
ja sam mislio da je taj covjek umro od droge,bas se iznenadih sto je zivneocekivana_sila wrote:omar little wrote:Jel' to mislis na "Nije sve u ljubavi, ima nesto i u lovi" iz Kako je propao r'n'r? Eheej, taj film je klasika. Makar moje generacijeneocekivana_sila wrote:U 18. se pojavljuje Nebojša Bakočević..ks ks Barbara (ima piće ko se sjeća)
a za to usporavanje..pa ne znam, nije sve u akciji, ima nešto i u likovima..iz školeDa ne citiram sad, legendarno pitanje teta Anice tj. Barbare iz te iste price
ehej, super što se sjećaš.
Nebojša je u međuvremenu postao džanki, i drago mi bijaše kad sam ga vidjela u mnogo-ok izdanju.
- hrabren miloradovic
#45 Re: Serija : Vratice se rode
Jeste se malo razvodnila serija u nekih 3,4 epizode , ali šta očekivati od bilo koje serije duže od 3 epizode?Mahnitura prava wrote:Ma Mirjana Karanovic je highlight serije! Dobre su Rode pravo, ali se slazem sa svima da se radnja malo razvodnila. Ovu zadnju epizodu nisam gledala i dovoljno mi je sto mi je sestra rekla da nisam nista propustila. Znaci da pocinje biti bezezeA bila je dobra skroz.
Neka neko navede bilo koju seriju koja drži pažnju bez prekida i "ne razvodnjava" se u određenim periodima?
-
Richard Peti
-
uhljug_s_koseva
#47 Re: Serija : Vratice se rode
Odlicna serija,istina je da su malo usporili radnju u zadnje vrijeme,ali svejedno najbolja serija kod nas.
- shizim
#49 Re: Serija : Vratice se rode
sto jes' jes'moe_syzlak wrote:pikac je najjaci
- sffovac
#50 Re: Serija : Vratice se rode
eto da se natjeram veceras, posto sam ostao prilicno razocaran epizodom LZN, a odavno ih nisam gledao, po prvi put pogledah i 'vratice se rode'
i nakon silne prasine, meni nako, mlako, nista specijalna prica
jedino sto mi se svidjla je losina zika
i nakon silne prasine, meni nako, mlako, nista specijalna prica
jedino sto mi se svidjla je losina zika