Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nausnica wrote:Slušam juče dvije cure u autobusu pričaju kako vole novac, a pošto muškarci vole žene, nemaju one vremena da kao studentice čekaju Godoa i same naprave novac, već odmah ganjaju imućnije likove.
Moć vagine opet u opticaju?
ne slazem se sa temom, mada se cesto sa tobom slazem.
vecinama zena/djevojaka je vazan staz muskarca u zivotu.
da li moze napredovati? hoce li se moci od jedne plate zivjeti kad ona ode na "maternity leave"?
nausnica wrote:Slušam juče dvije cure u autobusu pričaju kako vole novac, a pošto muškarci vole žene, nemaju one vremena da kao studentice čekaju Godoa i same naprave novac, već odmah ganjaju imućnije likove.
da li moze napredovati? hoce li se moci od jedne plate zivjeti kad ona ode na "maternity leave"?
dobro
mozda sam ja zaista izuzetak...
pa sta ako ima takvih cura, kao da nema frajera.. ja znam trojicu koja zive na zeninoj grbaci na tri razlicita kraja svijeta... i sto kaze maca "ma uzmi levata lopatom, ponesi bager na sastanak"
dobro
pa sta ako ima takvih cura, kao da nema frajera.. ja znam trojicu koja zive na zeninoj grbaci na tri razlicita kraja svijeta... i sto kaze maca "ma uzmi levata lopatom, ponesi bager na sastanak"
pa slusaj.
zasto da ne?
i meni bi bilo radje da mi je covijek kod kuce da djecu cuva nego da moram uplacivati bejbisitera
aminchev2 wrote:vecinama zena/djevojaka je vazan staz muskarca u zivotu.
dobro
Slazem se s tobom, dijelim tvoje misljenje. I ovdje, kao i svuda drugo, bi svaka zena poletila za bogatim da joj naleti i da joj se svidi. Samo ih sad valjda nesto stid priznati, sta li...
dobro
Slazem se s tobom, dijelim tvoje misljenje. I ovdje, kao i svuda drugo, bi svaka zena poletila za bogatim da joj naleti i da joj se svidi. Samo ih sad valjda nesto stid priznati, sta li...
moze on biti bogat, ali je veoma vazno ovo boldirano.. ako nema hemije, privlacnosti, ja ne bih poletila za njim
dobro
moze on biti bogat, ali je veoma vazno ovo boldirano.. ako nema hemije, privlacnosti, ja ne bih poletila za njim
[/b]
Slazhem se sa tim,mozhe biti bogat ali ako je ruzhan i ako smrdi na burek ne bi ga ni ja..
Pa naravno. Uopce nije upitno da li ce zensko biti s nekim ko joj se NE SVIDJA .
Naravno da joj se mora svidjati. A i novac i lijepo ponasanje doprinose tome. Izgled je manje bitan ako ima ostale adute i manire. Uostalom sta je ljepota??? Bitno je da ti se svidja, iz bilo kojih razloga, taman to bile pjegice po ledjima ili velikodusno ophodjenje novcanikom ili sve to skupa. Bitno je da nije idiot i da ti se svidja.
nausnica wrote:Pa naravno. Uopce nije upitno da li ce zensko biti s nekim ko joj se NE SVIDJA .
Naravno da joj se mora svidjati. A i novac i lijepo ponasanje doprinose tome. Izgled je manje bitan ako ima ostale adute i manire. Uostalom sta je ljepota??? Bitno je da ti se svidja, iz bilo kojih razloga, taman to bile pjegice po ledjima ili velikodusno ophodjenje novcanikom ili sve to skupa. Bitno je da nije idiot i da ti se svidja.
kao sto ti rece na jednoj temi, ljepota je uvijek bila u ocima onog koji gleda
ne znam zasto se potencira da samo zene vole novac kad ga vole svi, ustvari volio ga il ne volio to je nesto neophodno za zivot. a ove danasnje sponzoruse sto se prodaju za dobro auto i sta ti ga znam sta vec, to je njihov izbor, meni su gore ove budale sto sebi dozvole da ih cura iskoristava. mislim da svi ne tako rijetko vidjamo primjere da cura izgleda ko' avion a on srednja zalost, sta zaljubila se u njega , mos' mislit, al levat valjda hoce da tako misli pa nek se onda ne zale. a muskarci koji nisu bas tako dubokog dzepa stavlaju sve zene u isti kos, e pa nije bas tako. ima zena kojima je ljubav na prvom mjestu.
Sunii wrote:ne znam zasto se potencira da samo zene vole novac kad ga vole svi, ustvari volio ga il ne volio to je nesto neophodno za zivot. a ove danasnje sponzoruse sto se prodaju za dobro auto i sta ti ga znam sta vec, to je njihov izbor, meni su gore ove budale sto sebi dozvole da ih cura iskoristava. mislim da svi ne tako rijetko vidjamo primjere da cura izgleda ko' avion a on srednja zalost, sta zaljubila se u njega , mos' mislit, al levat valjda hoce da tako misli pa nek se onda ne zale. a muskarci koji nisu bas tako dubokog dzepa stavlaju sve zene u isti kos, e pa nije bas tako. ima zena kojima je ljubav na prvom mjestu.
naravno da je ljubav na prvom mjestu
nista bez ljubavi
A zasto ni jedan muskarac ne spominje da bi pravo volio da ima toliko love da moze da zenskim osobama oko sebe kupuje sve sto pozeli on ili one?! Jer vi to volite, zar ne? Znam da volite. Volite da ste u stanju obezbjediti sve i svasta voljenoj, ma kakva ona bila, sponzorusa ili studentica, doktorica ili seljanka. Kolika je vasa zelja, cak i ako sada niste u mogucnosti, da imate toliko novca da je ucinite princezom u svakom smislu.
A zasto ni jedan muskarac ne spominje da bi pravo volio da ima toliko love da moze da zenskim osobama oko sebe kupuje sve sto pozeli on ili one?! Jer vi to volite, zar ne? Znam da volite. Volite da ste u stanju obezbjediti sve i svasta voljenoj, ma kakva ona bila, sponzorusa ili studentica, doktorica ili seljanka. Kolika je vasa zelja, cak i ako sada niste u mogucnosti, da imate toliko novca da je ucinite princezom u svakom smislu.
Voljela bih da cujem nesto o tome.
Nisam skrt, naprotiv uzivam dijeliti novac, ali sto zensko moze bit bezobrazno i pobjesnit to niko ne moze.
Ne radi se tu o novcu. Mogu imat milione, al svakom po zasluzi i ljubav i odanost se ne mogu kupiti novcem, jer onog trena kad ostanes bez novca pitaces se gdje je nestala ljubav i shvatiti da je nikad nije ni bilo.
Meni je draze dat nekom kome je zaista potrebno nego svaka dva dana njoj kupiti poklon, jer danas je to parfem a sutra ce ocekivati auto. Onda je bolje dati nekome kome treba i ko ce to vise cijeniti.
Naravno i njoj treba ponekad, ali to nikako ne smije biti navika i pravilo i nikako ne smije biti cesto.
Last edited by mostarac on 10/12/2007 15:46, edited 1 time in total.
hajd sto neke zene misle da ce ih usreciti novac nekog muskarca - to je jedno, ali najvaznija stvar u svemu tome je : zasto muskarci padaju na takve fore. nije mi jasno zar se taj njihov razum iskljuci cim vidi duge noge, minjak i push-up
...I vracam ti se ja tako iz birtije, moj ahbabu, i idem onim puteljkom; ma nije to ni puteljak. I koza lomi noge na tome, a mene rakija ljulja li ljulja. Kad ce ti pred mene iskociti Hamida Selimova. Odma nasrnu na mene, i razmaha se rukama, ko veli ja joj Selima odvik'o od kuce. Aksam davno pao, a njega kuci jos nema.
Hamidu sam ja prvi begenis'o, al' mi je Selim preote. Doćero mu babo iz Njemacke dobro ocuvano auto, i izlijo mu plocu na kucu. Kaze, sine ja sam otpoceo - ti zavrsi, vakat ti da se zenis. A on, po vrh moje Hamide. Ona voljela pare, a on dobro zensko. I tako i sad zive...u svadji. On slupo babino auto, a kucu jos nije pokrijo. Ceka donaciju. Rekli mu u MZ da je prvi na spisku. A i ona, nije vise plaha ko nekad. Od sikiracije, haman. Istuko je lani, kad mu je rekla da bi voljela otici malo na more. Rek'o joj. "ti bi na more da ti vas narod gleda u te debele guzice". A meni zao. Ali, ne zalim ja ni Hamidu ni Salema. Nego sebe...sto se nikad nisam ozenio, jer sam mislio da su sve zene ko Hamida....