Prvom prilikom!skojotovski wrote:probaj margaritu
Poskupjela i pizza kod Mahira
- amrica
Ocito nikad u zivotu nisi pojela pravu pizzu kad ti je mahir mjerilo, kao sto neko rece pogaca sa seljackim sastojcima. Nije losa za pojesti ako zelis poslije popiti par galona vode, ali to PIZZA nije!!!!aida05 wrote:Bas sam se nasla u cudu!Pa ja bas volim Mahirovu pizu,ne znam gdje u gradu ima bolja......
A kome ne valja u Galiji, taj nek' ide na cevape. Ili u Italiju, ako mu je usput.
- Spliff.Master
Jel' ova?

fakat samo pogaca kojoj fali dovoljno sira, sosa, jaja, a bogami i najvise suhog...

fakat samo pogaca kojoj fali dovoljno sira, sosa, jaja, a bogami i najvise suhog...
- chuchumbamayumbe
Ja "najvolem" pizzu u Merkatoru na Socijalnom, 6km najskuplja a stvarno su odlicni!
-
Aprilica
Forsaken wrote:Poskupila i u VFu! Ona mjesavina tjesta na koje stave sir i ketchup, koja je prije kostala 2,5 sad je 4Uz isti kvalitet naravno
-
Mr.Penguin
#35 Re: Poskupjela i pizza kod Mahira
Zna li kolika je cijena sad? 
- tag33
#37 Re: Poskupjela i pizza kod Mahira
Sjecam se kao mladji da sam jeo pizzu u pizzeriji Ser Jean koja se nalazila gore iznad sebilja
ne znam da li jos uvijek postoji i da li je isti kvalitet ali znam da kad sam ja tu jeo da je bila nesto najbolje sto sam u zivotu probao. Prvi put sam pizzu jeo poslije rata i to kod mahira 
-
Melami
#38 Re: Poskupjela i pizza kod Mahira
Ma neko rece ne znaju kod nas da prave pizzu.
PO onoj cijeni koju platis, kod nas je pizza itekako dobra, u tom ''svijetu'' ako hoces iole pizzu da valja platices je masno, bar duplo nego kod nas, ako ne i vise, i opet je meni ona nasa najbolja, sad se i ne sjecam kako se zovu sve radnje te, al mercator, u2 i ona druga na sutjesci, onda na ILidji ima dobrih, vecina imalo poznatijih pizzerija ima dobre pizze, sto je i logicno. i cijene su, dobar do skora bile, pravo povoljne.
PO onoj cijeni koju platis, kod nas je pizza itekako dobra, u tom ''svijetu'' ako hoces iole pizzu da valja platices je masno, bar duplo nego kod nas, ako ne i vise, i opet je meni ona nasa najbolja, sad se i ne sjecam kako se zovu sve radnje te, al mercator, u2 i ona druga na sutjesci, onda na ILidji ima dobrih, vecina imalo poznatijih pizzerija ima dobre pizze, sto je i logicno. i cijene su, dobar do skora bile, pravo povoljne.