SANU izdala novu knjigu

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Umjetnik a

Post by Umjetnik a »

Alfons Kauders wrote:
Umjetnik a wrote:
Alfons Kauders wrote: tu se ne zna ko je koga jebavo u zadnjih par milenija :D pa se nisu mogli odluciti za boju :D

ja bi stavio neki zestok noise u photoshopu :D al moze i siva :D
pa i Srbija je tu
pa zato sam valjda i linkao sliku... :D
pa kako se onda ne zna kod njih boja
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

Umjetnik a wrote:
Alfons Kauders wrote:
Umjetnik a wrote: pa i Srbija je tu
pa zato sam valjda i linkao sliku... :D
pa otkud znam :D nisam je ja pravio :D
Umjetnik a

Post by Umjetnik a »

Alfons Kauders wrote:
Umjetnik a wrote:
Alfons Kauders wrote: pa zato sam valjda i linkao sliku... :D
pa otkud znam :D nisam je ja pravio :D
pa dobro onda :D
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

Post by Bea_Trix »

Fair Life wrote:Mogli bismo im pozajmiti Tunju !??

On zna dobro trtljati nebuloze poput njih.
iznajmljujemo ga na sat :D:D
lady midnight

Post by lady midnight »

Bea_Trix wrote:

shto se mene tiche, mogu ga imati dozhivotno :D i besplatno :D

tempora wrote:
Imamo i mi dovoljno konja za jahanje. :(
a znam tempora, imamo ih dovoljno za cijeli kavaljerijski bataljon :-):-)
ali ja ipak josh ne ugledah odron ovog kalibra sponzoriran od strane ANUBiH... no, nishta nije nemoguce, i nishta me vishe ne mozhe izneanditi :roll:

dugacki wrote:"Srbi su autohtoni narod koji je dosao negdje iza Karpata"

Pa kako mogu biti autohtoni ako su dosli odnekud?
kako ne mogu, pravac iz karpatske pecine u carske dvore :-):-)
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

Post by dr.gog »

...uzeh bris iz grla ne bih li dokučio koji mi kleti antibiotik za upalu treba.Nakon što sam postavio uzorak sline na test-ploču,stavih istu pod mikroskop ...kad tamo...
srpska skupina svesrpskosrpskih bakterija se okupljala na centralnom trgu moje ždrijelne sluzi,nosili su mikroplakate na kojima su vrijedni srpski virusi ćirilicom napisali protestne parole u stilu : NE BOSNALIJEKOVOM MUSLIMANSKOM PENICILINU!,zatim DOSTA NAM JE DEZINFEKCIJE HRVATSKOM DALMATINSKOM LOZOVAČOM!,te na koncu bijaše tu i poneka stidljiva gljivica od njušenja čarapa valjda,koja je ispod glasa dobacivala JA SAM PLIJESAN ČISTA SRPSKA I TIME SE DIČIM!!!!.Broj bakterija je rapidno rastao kad bi se sudario sa nepoćudnim antibioticima a padao je pri uzimanju Galenikinih preparata.Odjednom,iz epitelnih ćelija izbrundaše,sve na moje zaprepaštene oči nad mikroskopom,tenkovi s natpisom Zelene Beretke i počeše tjenanmenovski da bljuju vatru&pencilin po okupljenim fašističkim ruljama.Najednom začuh pucketanje u sočivu mikroskopa,pobuna se širila i zaprijetila i mojoj malenkosti--posmatraču.Uzeh preparat,bacih ga u šporet,te sjedoh da smirom kliknem na http://www.sarajevo-x.com i ispričam vam događaj od kojeg mi moja nježna Bosanska duša još treperi :D
simi5

Post by simi5 »

E moj doktore, ovi što se zgražaju nad fašistom pa dokazaše da su još veći fašisti nisu me iznenadili, ali ti jesi.

Ipak evo svima jedan pomirljivi poljubac.
lady midnight

Post by lady midnight »

simi5 wrote:E moj doktore, ovi što se zgražaju nad fašistom pa dokazaše da su još veći fašisti nisu me iznenadili, ali ti jesi.

de zhivota ti,
pojasni zashto smo mi veci fashisti zato shto ismijavamo brdo ovih - rasisitchkih i mitoloshkih - nebuloza koje nemaju veze sa nauchnim istrazhivanjem i koje ni pas s maslom ne bi mogao pojesti????
Saian

Post by Saian »

aj oba mi oca, poljubio vas je sad cete svi postat ko simi :D :D :D
simi5

Post by simi5 »

Saian wrote:aj oba mi oca, poljubio vas je sad cete svi postat ko simi :D :D :D
poljubila
Umjetnik a

Post by Umjetnik a »

Alfons Kauders wrote:a evo jos priloga o historiji srba, pre hrista bre... :D

http://sr.wikipedia.org/w/index.php?tit ... did=782882

evo nekih bisera

Srbi, koje je on nazivao Slavjanima, poreklom od Jefeta, sina Nojeva, naseljavali dve stotine pokrajina od Azije preko Evrope

Prvi doseljenici u Evropu zadržali su se na Balkanskom poluostrvu, dok su u manjim grupama otišli do Italije pa čak i do Spanije, 3000 godina pre Hrista. Prvo srpsko doseljavanje na Balkan dogodilo se oko tri do četiri hiljade godina pre Hrista.

Srbi su ostavili svoja imena gde god su živeli. Evo nekih: jezero Srbonis u Siriji, Serbetes, mesto u Mauritaniji, Serbanica (ili Srbica) na crnomorskoj obali, Serberion na ušću reke Don, Sarbakon na Krimu, Sorbhag u Iranu, Serbka u Indiji, Sarbinovo u Ukraini, Serban-voda u Poljskoj, Serbia u Rumuniji, Serbin u Grčkoj, Sarbiodunum na Sardiniji, Sarbat reka u Turskoj, u doba kada Turci još nisu živeli na svojim sadašnjim teritorijama.

otkopana kineska najstarija mumija koja je bila plava žena, bele rase. Zatim je ista vest objavljena u Parizu na TV. Te vesti Olgu su potsetile na one koje tvrde da su Šiptari Iliri samo zato što su se naselili na ilirske teritorije. Prema tome, Olga zaključuje da je „plava kineskinja” mogla biti samo srpkinja.

Aleksandar Veliki prezivao se Karanović

A na egipatskim piramidama hijeroglifima je zapisano da su 1.600 godina pre Hrista u Libiju i Mauritaniju doprli beli narodi plavih očiju. Egipatski izvori tvrde da su ti narodi na njihovim prostorima osnovali svoju državu koja je postojala sedam vekova. Dr. Olga Luković-Pjanović daje divan opis ratnih zarobljenika, čiji su likovi uklesani na egipatskim piramiadama sa „zrakastim krunama” na glavama, sa zaključkom na osnovu reči pereset i prst da se radi o Srbima
1. ovo je presmiješno

2. ako imaju ovaku dugu historiju, pa što onda nisu smislili neki svoj prepoznatljivi grb, ili neko obilježje, a ne da koriste tuđe (i dan danas to rade)
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

simi5 wrote:E moj doktore, ovi što se zgražaju nad fašistom pa dokazaše da su još veći fašisti nisu me iznenadili, ali ti jesi.

pa klin se klinom izbija :D
dr.gog

Post by dr.gog »

lady midnight wrote:

de zhivota ti,
pojasni zashto smo mi veci fashisti zato shto ismijavamo brdo ovih - rasisitchkih i mitoloshkih - nebuloza koje nemaju veze sa nauchnim istrazhivanjem i koje ni pas s maslom ne bi mogao pojesti????
Strašno je kad imamo susjeda koji svako malo razmišlja,sve u akademskom miru&tišini kako da se barem malo komšiji ukaže da nije to što jest,i kao takvome ,da nema prava ni postojati.U stvari,ima,ali samo ako se izjasni kao netko drugi i po susjedovoj mjeri skrojen.Dapače,i to je koliko znam pošlo za rukom onima koji donose neku veliku korist svojim konvertiranjem,kao što je šizoidni Kusta,koji se upasovao do laserski mjerene srpskosti&kvazipravoslavlja.Duhovnost je određena bizarnim prozelitizmom,uz obaveznu rakijicu u društvu biranih sijedih glava,te kolektivno "zaboravimo!"tokom nazdravljanja,u divnome ambijentu etno-sela ili pak preoranih grobnica za koje čak i najbliži susjedi kvragu ništa ne znaju,a i kako bi znali kad se pucalo i glava za suvišna pitanja gubila.Susjedi su se ugledali na mirne građane Reicha koji su se iščuđavali da netko može simpatičnog Goeringa ili asketskog Himmlera,optužiti za nestanak tih nekih prebogatih i samozatajnih susjeda Židova.Čuđenje je trajalo sve do prvih 500-kila teških bombi savezničkih zrakoplova,koje su zbunjene podanike Reicha dozvale tobe,zajedno sa pripadajućim izletima u Konc-logore kako bi vidjeli što se to radilo u radnim "sabirnim"centrima,i gdje su isti povraćali i doživljavali šokove,ali i obraćenje sa svojeg načina mišljenja.
Bombe su se desile i nedavno,najvećoj Srbiji,uredno zaobilazivši SANU,oružarnice raznih vladika,podržavajuće im institucije,ali se eto,ničim izazvane&neopravdane desiše jebi ga..Ostalo je ,a ne shvati me baš desničarski SIMMI,još da se organiziraju izleti Srbijanskih tinejdžera i drugova iz RS (koji dobijaju slobodno u školi prigodom demonstracija protiv zavjera muslimanskih aždaja),izleti u Keraterm,Kulu,Batković,izvjesna mjesta u Brčkom,te na obale Drine uz možda asistenciju još živih paravojnika Crvenih Beretki odn.generala Franka Simatovića,Joce Stanišića,te inih stručnjaka za forenziku slavne VMA.Za obezbjeđenje bih predložio lično Ministra Prvog,koji barata sa kalašnjikovom,a za plakanje i kajanje svu onu bratiju nevladinih Organizacija i razne Nataše,Čede,žene u Crnom koje probudiše demokratske američke bombe.A ti predloži drugarima da upale Tv,pa gledajte prenos istih događanja,onako građanski,neupadljivo,uz usklik:"Zar je stvarno ovako bilo!?" Dr.Gog.
lady midnight

Post by lady midnight »

dr.gog wrote:
lady midnight wrote: de zhivota ti,
Strašno je kad imamo susjeda koji svako malo razmišlja,sve u akademskom miru&tišini kako da se barem malo komšiji ukaže da nije to što jest,i kao takvome ,da nema prava ni postojati.U stvari,ima,ali samo ako se izjasni kao netko drugi i po susjedovoj mjeri skrojen.Dapače,i to je koliko znam pošlo za rukom onima koji donose neku veliku korist svojim konvertiranjem,kao što je šizoidni Kusta,koji se upasovao do laserski mjerene srpskosti&kvazipravoslavlja.Duhovnost je određena bizarnim prozelitizmom,uz obaveznu rakijicu u društvu biranih sijedih glava,te kolektivno "zaboravimo!"tokom nazdravljanja,u divnome ambijentu etno-sela ili pak preoranih grobnica za koje čak i najbliži susjedi kvragu ništa ne znaju,a i kako bi znali kad se pucalo i glava za suvišna pitanja gubila.Susjedi su se ugledali na mirne građane Reicha koji su se iščuđavali da netko može simpatičnog Goeringa ili asketskog Himmlera,optužiti za nestanak tih nekih prebogatih i samozatajnih susjeda Židova.Čuđenje je trajalo sve do prvih 500-kila teških bombi savezničkih zrakoplova,koje su zbunjene podanike Reicha dozvale tobe,zajedno sa pripadajućim izletima u Konc-logore kako bi vidjeli što se to radilo u radnim "sabirnim"centrima,i gdje su isti povraćali i doživljavali šokove,ali i obraćenje sa svojeg načina mišljenja.
Bombe su se desile i nedavno,najvećoj Srbiji,uredno zaobilazivši SANU,oružarnice raznih vladika,podržavajuće im institucije,ali se eto,ničim izazvane&neopravdane desiše jebi ga..Ostalo je ,a ne shvati me baš desničarski SIMMI,još da se organiziraju izleti Srbijanskih tinejdžera i drugova iz RS (koji dobijaju slobodno u školi prigodom demonstracija protiv zavjera muslimanskih aždaja),izleti u Keraterm,Kulu,Batković,izvjesna mjesta u Brčkom,te na obale Drine uz možda asistenciju još živih paravojnika Crvenih Beretki odn.generala Franka Simatovića,Joce Stanišića,te inih stručnjaka za forenziku slavne VMA.Za obezbjeđenje bih predložio lično Ministra Prvog,koji barata sa kalašnjikovom,a za plakanje i kajanje svu onu bratiju nevladinih Organizacija i razne Nataše,Čede,žene u Crnom koje probudiše demokratske američke bombe.A ti predloži drugarima da upale Tv,pa gledajte prenos istih događanja,onako građanski,neupadljivo,uz usklik:"Zar je stvarno ovako bilo!?" Dr.Gog.

doktUre :D
je li ti to meni :?

nego, nevezano za ovo pitanje, ako mozhe pritisni "enter" malo cheshce chisto radi preglednosti i laksheg chitanja ;)
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

Post by Bea_Trix »

lady midnight wrote:
Bea_Trix wrote:

ali ovako bismo zaradili da obnovimu zemlju :D
lady midnight

Post by lady midnight »

Bea_Trix wrote:
lady midnight wrote:
Bea_Trix wrote: iznajmljujemo ga na sat :D:D
jao, pa kad bi to bio sluchaj, tj. ako ne bi placali porez na promet :D ja bih im pride dala i mustafu imamovica :oops::D:D

bojim se samo da je ovom prvom isuvishe kratak rok trajanja :D da bi ga u poreznom izvjeshtaju mogli progurati pod "dugorochna investicija" :D a ovaj drugi ce i ono shto zaradi spiskati na cugu :oops: :oops: :D
i opet mi nahebali, ostadosmo bez ijednog kvalitetnog :oops: :-) istorichara :-):-)
Bea_Trix

Post by Bea_Trix »

lady midnight wrote:
Bea_Trix wrote:
lady midnight wrote: shto se mene tiche, mogu ga imati dozhivotno :D i besplatno :D
jao, pa kad bi to bio sluchaj, tj. ako ne bi placali porez na promet :D ja bih im pride dala i mustafu imamovica :oops::D:D

bojim se samo da je ovom prvom isuvishe kratak rok trajanja :D da bi ga u poreznom izvjeshtaju mogli progurati pod "dugorochna investicija" :D a ovaj drugi ce i ono shto zaradi spiskati na cugu :oops: :oops: :D
i opet mi nahebali, ostadosmo bez ijednog kvalitetnog :oops: :-) istorichara :-):-)
nije to sa imamovicem lossa ideja :oops: :oops: :P

imas pravo, na duge staze se ne moze planirati profit od iznajmljivanja tunje da se provaljuje po novimana - ali zato ima podmladak, Nenad, mislim da bismo na njega mogli racunati za ovakve bisere (ne mogu da odolim :D):

"Ja nikad nisam poricao genocid nad Armenima iz prostog razloga sto se takvo sto nikada nije dogodilo." :D

eto, pa ti ne uzmi ubij pa se pistolj :D a otac mu, izmedju ostalog, profesor LOGIKE :D
lady midnight

Post by lady midnight »

Bea_Trix wrote:
lady midnight wrote:
Bea_Trix wrote: ali ovako bismo zaradili da obnovimu zemlju :D

nije to sa imamovicem lossa ideja :oops: :oops: :P

imas pravo, na duge staze se ne moze planirati profit od iznajmljivanja tunje da se provaljuje po novimana - ali zato ima podmladak, Nenad, mislim da bismo na njega mogli racunati za ovakve bisere (ne mogu da odolim :D):

"Ja nikad nisam poricao genocid nad Armenima iz prostog razloga sto se takvo sto nikada nije dogodilo." :D

eto, pa ti ne uzmi ubij pa se pistolj :D a otac mu, izmedju ostalog, profesor LOGIKE :D
eh, kud zaboravih na tog "uvazhenog filologa" sa ovih prostora :-):-) znalca, struchnjaka, odmjerenog i ubjedljivog diskutanta :-):-) koji osim nebuloza poput ove koju si citirala u svojim "struchnim" radovima voli spomenuti kako mu se neka emancipovana gospoja nana, gospoja pratetka ili koji qrac vec, vozala u hapsburshkom rolce roysu :-) pa zamisli ti samo koji su to progresivni geni, moja Vi :D:D ako na njegovim ledjima ne izgradimo zemlju, necemo ni na chijim :D:D

kakvu mi samo struchnu ekipu za izvoz imamo, sve mi neshto toplo oko srca :-) pa hoce da prepukne :-):-)
dr.gog

Post by dr.gog »

doktUre :D
je li ti to meni :?

nego, nevezano za ovo pitanje, ako mozhe pritisni "enter" malo cheshce chisto radi preglednosti i laksheg chitanja ;)
[/quote]

:D ..Ama nije bona tebi,postao sam drobilica fakat..ima ovdje pokoja

intelektualna dušica iz susjedstva,i to dobronamjerna,pa pravim male osvrte

podalje od zadate teme ne bih li podupro glad za istraživanjem.Usput,neka i

i susjeda,x-com je daleko gostoljubiviji od izvjesnih portala preko Drine&Une.

a Tunji sam predlagao,ispred grupe TNT da ostavi matične ćelije zarad

kloniranja,kad nam umre Broj Jedan da uskoči.
dr.gog

Post by dr.gog »

zoom66 wrote:logiko moja predji na drugoga :D:D:D
x-com "light" ,šesetšestice :D :D :D
simi5

Post by simi5 »

dr.gog wrote:
lady midnight wrote: de zhivota ti,
Znaš dragi, ovo dragi nije cinizam nego iskrena simpatija zbog nekih tvojih ranijih postova, u Sarajevu je 91. bilo 23-oje mojih bliskih rođaka u sve tri konfesije. Svi su ostali unutra i svako od njih se borio kako god je mogao da opstane i sačuva čovečnost u sebi i oko sebe. Samo troje najdivnijih i najhrabrijih su tamo i danas. Ostali su prodali stanove i otišli ne u Srbiju nego u Britaniju, SAD, Kanadu, ali tek posle rata. Zašto nisu ostali u Sarajevu?

Znam mnoge iz Srbije koji su u tim ratnim godinama ne malo činili protiv rata ali danas su svi opljunuti kao četnici. Preko Drine ne vide se razlike. Bila sam u BiH 2002, u Mostaru i Sarajevu. Niko me nije video drugačije nago kao kurjaka, niko nije ni pokušao da me vidi. Mnoga deca i mladi bi rado došli u BiH da se uvere svojim očima, da pokažu da su svesni i da su protiv onoga što se dešavalo. Da pokušaju da stave tačku. Ali kako ih ohrabruju građani BiH? Etiketama, optužbama, jednostranostima? Da li je iko na izvinjenje Borisa Tadića rekao i možda bih voleo da ovo bude prvi korak u pomirenju? Ne nego evo licemera da nas slaže. I uvek, šta god se uradi dobro to je odbijeno, ali kad neki idiot uradi nešto pogrešno to se stavi pod lupu i upotrebi za dohranjivanje straha mržnje i prezira.

Moj dolazak na ovaj forum je želja da se uverim da li je ipak nešto od dijaloga moguće zbog mene i moje dece. Do sada nisam ohrabrena. Mislila sam jesenas da dođem u posetu pomenutim rođacima pa sam ipak odustala. Tako i drugi koje znam iz godine u godinu odlažu svoju želju da dođu.

Divim se kako su Bošnjaci uspeli da ne napadaju više Hrvate čim se negde pojave, da im ne lepe etikete i pored krvi koja je pala, a žalosti me kako su danas još dalje od dijaloga sa Srbima.
Shoshana

Post by Shoshana »

@Simi, o cem' ba ti pricas :? Koji ba fasizam? Tebi je fasizam sto se narod izruguje glupostima kojima se dobar dio stanovnistva Srbije divi (za dokaz pogledaj rezultate izbora u zadnjih 10 godina)?

I cuj joj suplje, Izvinio se Boris Tadic... Ja jos nisam ban dobila na ovom forumu, te cu ocutati sta ti htjedoh reci, al' dabogda te snaslo ono sto je snaslo Bosance, a neko ce se vec naci da ti se izvini u ime pocinilaca.

Uh, sto mi dize pritisak na brzinu :x
limun_

Post by limun_ »

u sarajevo savkodnevno dolaze srbi iz beograda(uglavnom poslovno) kao i prijaratne sarajlije, koje su se ispalile sa prvim metkom i nikom nije falila dlake s glave..ne znam o kakvom strahu je rijec :?

vama je propaganda isprala mozak :roll: ..da, istina je, u sa zivi nekoliko stotina hiljada vehabija, koji patroliraju na letecim cilimima i svojim zeleno-fosfornim-jihadskim ocima, imaju sposobnost da razotkriju svakog srbina..a onda- zna se 8)

ne mozes krmetinu kupit, ne smije se bozic slavit ...upste izlazit iz kuce :shock: i td.

problem ces imati jedino ako u glavnoj ulici klicala ratnim zlocincima i sl...sve ostalo je teska propaganda(da se mozda ne informises na serbiancafeu?)

hrvati su takdjer imali problem. treba se sjetititi teroristickog akta, kada su krvolocne vehabije zapalile hrvatsku "zastavu" (A4 papir) ispred hrvatske ambasade, poslije objavljivanja karikatura poslanika muhameda u jednom do njihovih listova..

neka te tamo..ignorance is bliss :zzzz:
vasa66

Post by vasa66 »

simi5 wrote:
dr.gog wrote:
Znaš dragi, ovo dragi nije cinizam nego iskrena simpatija zbog nekih tvojih ranijih postova, u Sarajevu je 91. bilo 23-oje mojih bliskih rođaka u sve tri konfesije. Svi su ostali unutra i svako od njih se borio kako god je mogao da opstane i sačuva čovečnost u sebi i oko sebe. Samo troje najdivnijih i najhrabrijih su tamo i danas. Ostali su prodali stanove i otišli ne u Srbiju nego u Britaniju, SAD, Kanadu, ali tek posle rata. Zašto nisu ostali u Sarajevu?

Znam mnoge iz Srbije koji su u tim ratnim godinama ne malo činili protiv rata ali danas su svi opljunuti kao četnici. Preko Drine ne vide se razlike. Bila sam u BiH 2002, u Mostaru i Sarajevu. Niko me nije video drugačije nago kao kurjaka, niko nije ni pokušao da me vidi. Mnoga deca i mladi bi rado došli u BiH da se uvere svojim očima, da pokažu da su svesni i da su protiv onoga što se dešavalo. Da pokušaju da stave tačku. Ali kako ih ohrabruju građani BiH? Etiketama, optužbama, jednostranostima? Da li je iko na izvinjenje Borisa Tadića rekao i možda bih voleo da ovo bude prvi korak u pomirenju? Ne nego evo licemera da nas slaže. I uvek, šta god se uradi dobro to je odbijeno, ali kad neki idiot uradi nešto pogrešno to se stavi pod lupu i upotrebi za dohranjivanje straha mržnje i prezira.

Moj dolazak na ovaj forum je želja da se uverim da li je ipak nešto od dijaloga moguće zbog mene i moje dece. Do sada nisam ohrabrena. Mislila sam jesenas da dođem u posetu pomenutim rođacima pa sam ipak odustala. Tako i drugi koje znam iz godine u godinu odlažu svoju želju da dođu.

Divim se kako su Bošnjaci uspeli da ne napadaju više Hrvate čim se negde pojave, da im ne lepe etikete i pored krvi koja je pala, a žalosti me kako su danas još dalje od dijaloga sa Srbima.
Draga simi5, rijetko se javljam na politickom dijelu ovog foruma, ali posto mi se ti cinis dobronamjernom, zelim da ti ukazem na par stvari. I sama kazes da su samo "troje najdivnijih i najhrabrijih" ostali u Sarajevu. Napisavsi to, sama si dala odgovor na neke dileme koje postoje kod tebe. Ja sam, kao i vecina tvojih rodjaka, otisao iz Sarajeva nakon zavrsetka rata. Nije me niko otjerao, razlog mog odlaska je cisto egzistecijalne prirode. Takvih slucajeva ima jako, jako puno i to medju svim konfesijama. Bespomocnost i beznadje nemaju ime i prezime. Sto se Tadica i njegovog izvinjenja tice stvar je vrlo prosta. Ljudi osjete da nije bilo iskreno, sa cime se i ja potpuno slazem. Necu te vise gnjaviti, volio bih da samo malo pogledas na stvari i iz ovog ugla. Puno pozdrava!
DobroJutroKolumbo

Post by DobroJutroKolumbo »

HAHAHAHAH Mickey Mouse in the House... :D :D :D Jao sto se nasmijah , ali ovaj novinar , sto je satiricki ismijao ovaj skup je ziva legenda... :D Vi ste gori kad ovom pridajete paznju , tri stranice komentara , za ovako nesto , naprosto smijesno , evo se pitam da li bi i ovaj svoj komentar trebao obrisati prije nego sto ga postujem... :D :D :D :lol: :lol: Idemo , pokojni Toma Zdravkovic , nek mu je laka crna zemlja ,NA RADIO, VALJA SE NA VALJEVO, pjesma samo za SANU , "DOTAKOOOOOOOO SAM DNOOOOOOO ZIVOTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA..." :D :D :D :lol:
Post Reply