Emina Ganić: EU ima 300 hiljada miliona stanovnika
- valterbranisarajevo
Kod dotične vrijedi stara narodna poslovica: "Neke stvari se ne mogu kupiti novcem, za sve ostalo tu je MASTER CARD" 
-
DUREX
Citizen-X wrote:Ima l' ko da pljune tu ofindru? Bar onako u prolazu?
To ti je k'o da pljunes u necije govno, onako dok soras u javnoj hali... Meni se to nesto vazda gadilo. Slicno kao i kad pisas po istom... Gadan neki osjecaj... Stran...
Last edited by DUREX on 06/12/2007 23:32, edited 1 time in total.
- The Nightwatchman
fixer wrote:daj neku sliku da vidim na sta lici pa cu ti reci jesam liThe Nightwatchman wrote:fixeru da je nisi i ti "popravljo" ko bjelogrlicfixer wrote:sta je tu cudno sto ej rekla tristo hiljada miliona... zena htjela docarati broj..
bolje i to neg da je koristila izraz:europa ima pun kurac stanovnika

samo moras dodat koju nulu
-
Neregistrirani
Izvoli.lady midnight wrote:ima li ta piramida da se pogleda negdje na netu?
http://www.bhrt.ba/bhrt_multimedija/index.html
-
fixer
Fair Life wrote:Ima hinj... k'o govana.fixer wrote:sta je tu cudno sto ej rekla tristo hiljada miliona... zena htjela docarati broj..
bolje i to neg da je koristila izraz:europa ima pun kurac stanovnika
kad treba uvecati docarati ona to i urade
kad treba reci koliko su ukrali onda se radi drugacije
tad tristo hiljada miliona postane nula
jebo piramidu bez zmage
- cico x
joj jes vala odvratna sinoc bila u pm
e ko pobijedi tamo,jos vlastu,ccc,dode mi da placem
one joj tetke,amidzince,dajdzince iza nje sjede,kez od uha do uha,sufliraju joj,ona preziva u studiju,namjesta onu metlu od kose,jos nas gada tim svojim akutnim stanjima,sinoc nisam mogao vjerovati sta sam se sve naslusao od nje,ne da ona nikome da njena ne bude zadnja,fuj fuj fuj
e ko pobijedi tamo,jos vlastu,ccc,dode mi da placem
one joj tetke,amidzince,dajdzince iza nje sjede,kez od uha do uha,sufliraju joj,ona preziva u studiju,namjesta onu metlu od kose,jos nas gada tim svojim akutnim stanjima,sinoc nisam mogao vjerovati sta sam se sve naslusao od nje,ne da ona nikome da njena ne bude zadnja,fuj fuj fuj
- uvjek dobar gost
Artificijelno.....krava wrote:
A čapri kao da joj babo nije harao po BiH.....
- amalka
Nisam gledala Piramidu, tako da ne mogu reci o tom nista. Ipak, informacija da EU ima 300 hiljada miliona stanovnika je koristan podatak
Gledala sam OBN -ov Super Milioner
kad je ona ucestvovala
Englestina sama, bas bezze. A Vinko
odusevljen Eminom 
Gledala sam OBN -ov Super Milioner
- Edmond
Emina svaka ti čast za sinoćni nastup ! Svaki "intelektualni šamar" koji si uputila našoj političko-intelektualnoj eliti i običnom puku pokazuje ustvari koliko smo umišljeni i bolesno narcisoidni. Neki će reći da ti je tata obezbjedio da se obrazuješ u USA i da je ovdje bio rat itd. Da,sve je to tačno,ali zaista sam uživao slušajući te, elokvencija i opuštenost, jednostavnost,a ipak respektabilnost. Čestitam ti još jednom i samo naprijed. Pozz
-
Ffff
jest, malo se zagrabilo iz vreca para koje su stizale za pomoc gradjanima BiH u ratu...pici wrote:Emina Ganić je od 2004. godine uspješno vodila Odjel za međunarodne odnose Sarajevo Film Festivala.
Rođena je u Chicagu (SAD). Diplomirala je na prestižnom Univerzitetu Oxford.
U periodu od 2001. do 2004. godine radila je kao savjetnik Specijalnog predstavnika Generalnog sekretara Vijeća Evrope u BiH.
opaaaa,pa mogu ti reči samo jedno ,dobro uložen milionćić
tuga da te uhvati, jos kad se sjetim njenog babuke kako je govorio '93 da su njegova deca nesrjetna u Americi... naserem im se svima u tanjir iz kojeg jedu!!!
-
Hendrix
Hajde ba ko je šiša , ženska je u visokom društvu bogato obrazovanih i ona može raditi šta hoće sada , mi ostali koji smo u školovanje uložili po 150 KM upisnine godišnje
ćemo malo teže da prođemo u Film Festival i na Tv ali to ne znači da nismo pametni.
Pitam se može li se propasti na faxu kad ti je semestar oko 100.000 $ ?!?

Pitam se može li se propasti na faxu kad ti je semestar oko 100.000 $ ?!?
- albus
Ja koliko znam EU ima 500 hiljada miliona stanovnika...
Glede piramide, odgledah citavu emisiju i mislim da jedini uvjerljiv i zasluzen pobjednik moze samo biti....upravo Emina Ganic. Jeste da je poprilicno iritantna i strasno uziva slusajuci samu sebe, ali ova konkurencija je sto se tice efektivnog debatiranja toliko slaba da ovdje uopste nema dileme. Ona Ljiljana (a donekle i Vlastimir) argumentira kao da je iz 19. vijeka. Amerika ovakva, Cile ovakav, Sarajevo ovakvo...cini mi se da je malo falilo da pocne onu staru sovjetsku: Nema kod nas pederluka, ubojica i prostitucije.
Svaka ozbiljna i sustinski relevantna diskusija je skoro pa nemoguca u takvom kontekstu. Uff, sto ne volim moraliste... Emina je, slagao se sa njom ili ne, barem puno otvorenija od ovih zakrzljalih, postkomunistickih umova.
Glede piramide, odgledah citavu emisiju i mislim da jedini uvjerljiv i zasluzen pobjednik moze samo biti....upravo Emina Ganic. Jeste da je poprilicno iritantna i strasno uziva slusajuci samu sebe, ali ova konkurencija je sto se tice efektivnog debatiranja toliko slaba da ovdje uopste nema dileme. Ona Ljiljana (a donekle i Vlastimir) argumentira kao da je iz 19. vijeka. Amerika ovakva, Cile ovakav, Sarajevo ovakvo...cini mi se da je malo falilo da pocne onu staru sovjetsku: Nema kod nas pederluka, ubojica i prostitucije.
-
Ffff
Emerice? Fuade?Edmond wrote:Emina svaka ti čast za sinoćni nastup ! Svaki "intelektualni šamar" koji si uputila našoj političko-intelektualnoj eliti i običnom puku pokazuje ustvari koliko smo umišljeni i bolesno narcisoidni. Neki će reći da ti je tata obezbjedio da se obrazuješ u USA i da je ovdje bio rat itd. Da,sve je to tačno,ali zaista sam uživao slušajući te, elokvencija i opuštenost, jednostavnost,a ipak respektabilnost. Čestitam ti još jednom i samo naprijed. Pozz
-
DUREX
Znam... malo sale na sabahu nije na odmet...Edmond wrote:Emina svaka ti čast za sinoćni nastup ! Svaki "intelektualni šamar" koji si uputila našoj političko-intelektualnoj eliti i običnom puku pokazuje ustvari koliko smo umišljeni i bolesno narcisoidni. Neki će reći da ti je tata obezbjedio da se obrazuješ u USA i da je ovdje bio rat itd. Da,sve je to tačno,ali zaista sam uživao slušajući te, elokvencija i opuštenost, jednostavnost,a ipak respektabilnost. Čestitam ti još jednom i samo naprijed. Pozz
-
GoschaUkuchi
Artificijelno je ponovila više puta u više varijanti... Meni je najjace ono zapisivanje i zaokruživanje pojmova u onaj blokic...
A i nas lijepi Vlasta nije upoznat sa fobijama...pa je umjesto aerofobija (boji se visine i prelaska preko Starog Mosta u Mostaru) rekao da je klaustrofobican...
A i Emina je u jedmom momentu spomenula rijec "skalamerija" pa se duboko izvinila...pa za milog Boga, ona je rodjena dama...ona je poput jedne Gejshe
A i nas lijepi Vlasta nije upoznat sa fobijama...pa je umjesto aerofobija (boji se visine i prelaska preko Starog Mosta u Mostaru) rekao da je klaustrofobican...
A i Emina je u jedmom momentu spomenula rijec "skalamerija" pa se duboko izvinila...pa za milog Boga, ona je rodjena dama...ona je poput jedne Gejshe
-
Marchegianni
Mislim da je kriva televizija jer su zaboravili staviti napomenu u ugao ekrana da je sve iskazano u hiljadama. 
- cico x
nakakim joj se u usta ona arificiojelno,oficijelo,parcijalno,americki i kako god hoce,tatu joj jebem ,a sto se ne pohvali kako joj je babuka istjerao covjeka iz kuce da bi je on dobio,jadan covjek se zalio novinarima,niko nije ni smio objaviti,oslobodenje jednom,pa covjeku porazbijase stakla u 3 ujutro,vjerovatno neka djeca pijana vracajuci se sa dernek,ko bi li drugi?????
-
Ffff
cico x wrote:nakakim joj se u usta ona arificiojelno,oficijelo,parcijalno,americki i kako god hoce,tatu joj jebem ,a sto se ne pohvali kako joj je babuka istjerao covjeka iz kuce da bi je on dobio,jadan covjek se zalio novinarima,niko nije ni smio objaviti,oslobodenje jednom,pa covjeku porazbijase stakla u 3 ujutro,vjerovatno neka djeca pijana vracajuci se sa dernek,ko bi li drugi?????
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
jel ganići ono rekao kako ćeto ne može pobit koliko muslimanka može rodit
pa vidi li taj narod glasački za koga glasa i da se ti za koje glasaju ne pridržavaju ni 1% što se od naroda traži
pa vidi li taj narod glasački za koga glasa i da se ti za koje glasaju ne pridržavaju ni 1% što se od naroda traži
- Edmond
Fakat vi niste normalni ...
Mi smo najbolji primjer kako se u nedostatku argumentacije prave teorije zavjere i kako nastaju "bosanske senzacije". Zaista ne branim Ejupa (i sam, uglavnom, imam negativno mišljenje o njegovoj političkom angažmanu i postratnim aktivnostima), ali zaista kakve veze ima sinoćni Eminin nastup sa njegovom kućom i privatnom fakultetom ?! I ja sam se krpio od mjeseca do mjeseca studirajući, ali mi to ne daje za pravo "da joj se naserem u usta". Meni je baš godilo kada mlada osoba argumentovano drži intelektualne i edukativne lekcije našim nazovi intelektualcima i iznosi svoj stav bez kompleksa, elokventno i "potkovano", što bi mi rekli ... 
- SiSaJuMe
Bolje je da je babo ulozio milion u brnjicu nego u glavu. Koliko sam ja sinoc cuo ko da je u njen artificijalni rijecnik ulozeno 17.99 KM. (ukljucujuci PDV)
A sto se tice sinocnje spike Emina (pored loseg artificijalnog artikulisanja) je par puta dotakla temu morala naseg drustva. Mi to skoro i da nemamo. I tu je upravu. Al se pitam kako Emina gleda na moral 1990-1995 , od suge preko rata do milionasa.
A sto se tice sinocnje spike Emina (pored loseg artificijalnog artikulisanja) je par puta dotakla temu morala naseg drustva. Mi to skoro i da nemamo. I tu je upravu. Al se pitam kako Emina gleda na moral 1990-1995 , od suge preko rata do milionasa.