Aha,znaci dinamicno jeanais_nin wrote:ako cemo filozofirat da pojasnimpatrius wrote:Dosta konstantnoanais_nin wrote: ja se ovde oglasavam u svoje ime, kao forumashica, sebi sam ovde to prije svega....ne vidim potrebu da tebi ili bilo kome drugom objasnjavam bilo sta, rekla sam sta sam imala reci u prethodna 2 posta....moje vidjenje Infre kao forumasice je dosta konstantno, bilo je ovako kako napisah od prvih primjecenih postova, ostalo je isto i do dan danas....kako kome sta sa strane izgleda, apsolutno me ne zanima....
i je li zaista potrebno da se unosi sarkazam na svaku mogucu temu?Nije sarkazam,matere mi
sto bolje upoznajes osobu valjda se i tvoje vidjenje te osobe makar lagano mjenja
nije staticno
barem kod mene nije....
Biramo personality godine na SAX
Moderator: anex
-
patrius
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
Pitt i Nausnica def. bez premca 
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
ma neanais_nin wrote:hosh da pobrisem?Bea_Trix wrote:anais, patrius, zachataste mi temicu![]()
evo da dodam jos jedan sjajan personality
Sara_Le
kad se pojavilo sve je odjeknulo
Last edited by Bea_Trix on 05/12/2007 01:10, edited 1 time in total.
-
_ambassador
#31 Re: Biramo Personality Godine Na SAX
nausnica wrote:Nausnica!Bea_Trix wrote:Dakle, najjaca forumska persona - i zasto.
ko vas uvijek nasmije, rastuzi, uplasi, ko je kreirao izvrstan virtuelni imidz= (RL me ne zanima, je li neko krasan ili je otrov)
niko ne smije samo da navede ime, bez komentara kako i zasto - u supjotnom, pjebit cu ga.![]()
Zato sto Nausnica nasmijava, rastuzi, uplasi, ispizdjuje, uzbudjuje, zavoli, bude zavoljena, blesava, ozbiljna, ranjiva, dezurni policajac i higijenicar, daje i trazi savjete i odgovore, pokusavaju je vec mjesecima slomiti ali se svaki put odrzi ko ulje na vodi, nikad nije dosadno s njom, nepredvidiva je, duhovita, ima muda, ima i sise, i definitivno je kreirala izvrstan virtualni imidz
fantasticno!
fakat da sam 2 dana razmisljao kako da te opisem ne bih to mogao bolje uraditi
nausnica nam se na vrlo jasan, glasan i kontroverzan nacin predstavila, a iza sebe ostavila ekstremno upecatljiv dojam. neko je to prezirao i ostro kritikovao (kazem "to", jer nadam se da nije bio takav feeling prema osobi koju uopste ne poznaju, dakle nadam se da smo prije svega ljudi), dok je na drugoj strani gledam(o) kao "a must have" za forum.
nisam imao cast upoznati ostale ekstravagantne clanove foruma (infra, pitt, sogan, irfo, mircerka(?)...), pogotovo ove starije. sve je receno cim se ovoliko spominju. ali ako pravimo izbor za 2007. mislim da bi nausnica komotno mogla zauzeti 1. mjesto.
a ja cu se kandidovati za 2010.
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
cyprus wrote:Ne znam jel to samo do mene, al meni nešto dopizdili ovi raznorazni izbori predkraj godine. Al eto kad već moram na ovoj temi nominiram Hattaba72 (čoek je jedini odavde doguro da ga na TV-u spominju).
-
_ambassador
cyprus wrote:Ne znam jel to samo do mene, al meni nešto dopizdili ovi raznorazni izbori predkraj godine. Al eto kad već moram na ovoj temi nominiram Hattaba72 (čoek je jedini odavde doguro da ga na TV-u spominju).
- Nosferatu
- Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free
Najjaci likovi su meni Eugen-Magic, covjek koji je iz Zagreba dosao po ljubav na Kobilju Glavu.
I MadamPiaNo, jedina forumska zvijezda, koja je registrovala se sa 2 nicka, da bi se posvadjala sama sa sobom?!? Ne zajebavam - istina ziva.
I MadamPiaNo, jedina forumska zvijezda, koja je registrovala se sa 2 nicka, da bi se posvadjala sama sa sobom?!? Ne zajebavam - istina ziva.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
definitivno No 1Nausnica!
Zato sto Nausnica nasmijava, rastuzi, uplasi, ispizdjuje, uzbudjuje, zavoli, bude zavoljena, blesava, ozbiljna, ranjiva, dezurni policajac i higijenicar, daje i trazi savjete i odgovore, pokusavaju je vec mjesecima slomiti ali se svaki put odrzi ko ulje na vodi, nikad nije dosadno s njom, nepredvidiva je, duhovita, ima muda, ima i sise, i definitivno je kreirala izvrstan virtualni imidz
e još kad bi se mogli na kafi naci
-
Umjetnik a
#39 Re: Biramo Personality Godine Na SAX
zbog ovog sam za naušnicunausnica wrote:Nausnica!Bea_Trix wrote:Dakle, najjaca forumska persona - i zasto.
ko vas uvijek nasmije, rastuzi, uplasi, ko je kreirao izvrstan virtuelni imidz= (RL me ne zanima, je li neko krasan ili je otrov)
niko ne smije samo da navede ime, bez komentara kako i zasto - u supjotnom, pjebit cu ga.![]()
- Dori
#40 Re: Biramo Personality Godine Na SAX
Zbog cega?! Self PR?Umjetnik a wrote:zbog ovog sam za naušnicunausnica wrote:Nausnica!Bea_Trix wrote:Dakle, najjaca forumska persona - i zasto.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
haj suti bogatipitt wrote:ajme....pa kud mene i nju u istu receniculadyblue18 wrote:Pitt i Nausnica def. bez premca:D:D:D
Nosferatu wrote:Najjaci likovi su meni Eugen-Magic, covjek koji je iz Zagreba dosao po ljubav na Kobilju Glavu.
-
shin
Nosferatu wrote:Najjaci likovi su meni Eugen-Magic, covjek koji je iz Zagreba dosao po ljubav na Kobilju Glavu.
Onda otvoriti ''naj bolid godine'' i MadamPiaNo ima sve da pokupi.
- lolita_xx
I MadamPiaNo, jedina forumska zvijezda, koja je registrovala se sa
2 nika da bi se posvadjala sama sa sobom?!? Ne zajebavam - istina ziva.
2 nika??
ja znam 4 najmanje
- nebojeplavo
maccarona wrote:nebojeplavo
zato sto je umjerena, fina, pametna, zna sa sa svakim![]()
( pa i sa mnom
![]()
)
( i zato sto ima kvalitete dobrog lovca![]()
![]()
)
-
Umjetnik a
#46 Re: Biramo Personality Godine Na SAX
šta bona ne kontamDena wrote:Zbog cega?! Self PR?Umjetnik a wrote:zbog ovog sam za naušnicunausnica wrote: Nausnica!![]()
- Bea_Trix
rekoh ja tebi pitt, nakon objavljivanja sabranih forumskih djela, lijepo u peMzijupitt wrote:ajme....pa kud mene i nju u istu receniculadyblue18 wrote:Pitt i Nausnica def. bez premca:D:D:D
- irfan2
ja imam vise favorita, al ako bi izdvajao jednog ... onda bi nomonovao siljka
ovo je antologijska izjava, ako mene pitate
..sto bi sajo reko "too cool for this world"
ovo je antologijska izjava, ako mene pitate
shiljak wrote:Treba otici u ameriku zato sto je jeftinija maticna, graficka i ostali djelovi + tamo ces imati visu platu pa ces moci kupovati jos jace djelove.... Mislim da je kod njih -bezicni- internet, pa kupos laptop i eto ga. Kada skupis para za auto i ostalo, vozas ce citavom amerikom. Tako cu ja kad bosna udje u evropsku uniju. Cak je mozda bolje otici u hrvatsku i dobiti drzavljanstvo(ostati 5 ogd), i posto ce oni prije nas otici u EU, vozas se
- pitt
vidim ja moja trixie......vakat objesiti opanke o klinBea_Trix wrote:rekoh ja tebi pitt, nakon objavljivanja sabranih forumskih djela, lijepo u peMzijupitt wrote:ajme....pa kud mene i nju u istu receniculadyblue18 wrote:Pitt i Nausnica def. bez premca:D:D:D
![]()
![]()
![]()
things tend to have a weird outcome