tuca navijaca zvezde i zandarmerije

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

pudlica

Post by pudlica »

hoce glumiti silu pa sam medju 5000 ljudi ili koliko je vec bilo,a ovi dodikovi odozdo jest da je off topic kad su sila nek dodju u sarajevo pa nek nesto urade
shadow

Post by shadow »

ManiacSA wrote:A ti ''shadow'' si upravo jedan od onih mangupcica koje sam opisao u prvom postu, pun nekih frustaracija i pun anti-drotovskih prica koje si negdje pokupio i cuo i sad je ovdje prosipas a ima ovdje dovoljno ljudi iskusnih navijaca koji su potvrdili moj post. I moj nick jeste navijacki jer sam ja navijac, al ti ne znas sta su pravi navijaci jer se furas na to huliganstvo.

Da se razumijemo, nisam huligan, ne izazivam tuce i svakako ne razvaljujem tramvaje. Nisam to radio ni prije rata kad je mnogima to bila furka pa ne radim ni sad. Meni je to debilno i to je jedina stvar u kojoj se ja i ti mozemo sloziti. Ali muriju mrzim, to stoji. Nisam od juce i nisam od drugog nista cuo, ja imam iza sebe dovoljno navijackog iskustva (prijeratnog) i gostovanja da mogu oformiti vlastiti misljenje, mani se prica o djeci.

ManiacSA wrote: Znam ja TACNO sta se desilo vama HZ i na kojoj utakmici,a al sam si rekao da su dobili naredjenje da to urade i svi to znaju, pa sta onda krivis policiju oni su samo obavili ono sto su im naredili, iako to nije bilo profesionalno niti normalno, al u ovoj bijednoj drzavi ne bi se ni ja toj naredbi suprotstavio pa da izgubim posao.

To dovoljno govori o tebi. Znaci, uzmi pinku od supaka (koji usput receno nisu vlast cije bi naredbe ta policija ustvari i trebala da izvrsava, vec su grupa debila koja ima lovu i manipulise tim prodanim drotovskim dusama)i udri neduzne navijace(uglavnom je ovo ekipa od nekih 25 godina) jer nemoj da izgubim posao. Bravo majstore! Znaci iskoristimo poziciju i uniformu da se malo kurchimo i zaradimo, svakako se nemamo kome pravdati. Hajde sad opet spomeni americku muriju kao neki primjer molim te, o ti branitelju pravde i dobrocinitelju, iskusni navijacu i dupelizche u sluzbi drzave :x.

@nosferatu,
u pravu si, ovakvih snimaka ima metar, cim se nekome digne kita odmah udri po navijacima, oni su krivi za sve i odlicna su meta za manifestaciju sile. Dodika na ovim prostorima ima koliko god hoces.

@ bice bice, strong

Bilo je tuca i murije i prije. Na starom kosevu je bila strasna tuca torcide i pitara, pitam se jesu li oni tada bili huligani i koja li je murija tada smirivala strasti?! Navijaci su bili i ostali. Slazem se da se mnogo toga promjenilo, iskristalisale su se grupe, najvatreniji, casualci, simpatizeri i neki se jos uvijek ne mogu navici na to. :-)
everybody hurts

Post by everybody hurts »

Koji debili, ne mogu da vjerujem...kome je ovo prihvatljivo, taj je poremecen totalno...cak nisam ni klip pogledao, vec sa slika ovih...i dovoljno mi je...
Gray

Post by Gray »

Trebao je u njih pucati, svaka mu čast pa je poslije svega onoga uspio da se suzdrži i da samo u zrak puca. A policija je onda trebala ubiti boga u njima.
adore

Post by adore »

Trebao im je pucati u glavu bez razmisljanja. Zavisno od vrste pistolja imali bi 8 do 15 manje kretena na ovom svijetu.
Troll_Happens

Post by Troll_Happens »

Edin H. wrote:Image

Pitam se zasto ovaj policajac, kada vec nije u uniformi ne nosi vidljivo istaknutu akreditaciju :roll:

Ako se npr. znatizeljni strani turista zadesio na utakmici i potrebne su mu informacije kako ce znati da se za pomoc moze obratiti policajcu sa slike :oops:
Nije mu potrebna cilj i jeste da bude prikriven i da ga niko ne vidi da moze snimati sta bagra radi. A za informacije znatizeljni turista se uvijek moze obratiti redaru koji stoji pored ili malo nize, barem je tako pravilo, on poslije ako ima neki problem proslijedjuje to svom nadredjenom a taj dalje stupa u kontakt sa policijom. Znaci sve preko veze tako da je postupak dosta kratak.
Sta su od jadnog covjeka uradili trebalo bih njih isto tako skinuti i tim istim baljkljama sprziti :x
xon_sa

Post by xon_sa »

Osudjujem policijsku brutalnost nad navijacima, ali i smatram da bi ovaj drot imao apsolutno pravo da nekoga upuca u ovakvoj situaciji.
mostarac

Post by mostarac »

adore wrote:Trebao im je pucati u glavu bez razmisljanja. Zavisno od vrste pistolja imali bi 8 do 15 manje kretena na ovom svijetu.
nemoj tako sra te bilo. Navijaci su nevini i dobri momci nad kojima se policija samo izivljava i koji kad kazu ACAB misle na lokalni band :D
Svaki dan u svakom trenutku sve vise podrzavam represiju i policijsku brutalnost nad navijacima.
elSaik

Post by elSaik »

Hvala Bogu pa se niko vaš nije zadesio tad na tribini. Stvarno bi me zanimalo da je nečiji brat, sin, stajao negdje po strani, nemajući nikakve veze sa neredima, a drot puca i upuca ga. Da li biste i tad govorili "Nek' puca", "Treba ih sve pobiti" i slične anti-navijačke spike (kad već koristimo termine, koristimo ih na obje strane).

Žao mi je čovjeka, ali ogromna greška leži i u njemu, ali više možda u onim koji su mu dali takav zadatak, jer se dobro zna kako su navijači, a pogotovo oni radikalniji koje je on snimao, nastrojeni prema drotovima.
mostarac

Post by mostarac »

elSaik wrote:Hvala Bogu pa se niko vaš nije zadesio tad na tribini. Stvarno bi me zanimalo da je nečiji brat, sin, stajao negdje po strani, nemajući nikakve veze sa neredima, a drot puca i upuca ga. Da li biste i tad govorili "Nek' puca", "Treba ih sve pobiti" i slične anti-navijačke spike (kad već koristimo termine, koristimo ih na obje strane).

Žao mi je čovjeka, ali ogromna greška leži i u njemu, ali više možda u onim koji su mu dali takav zadatak, jer se dobro zna kako su navijači, a pogotovo oni radikalniji koje je on snimao, nastrojeni prema drotovima.
Siguran sam da imam vise staza na stadionu od 90% vas ovde sto mi se nesto pravite pametni sa tog navijackog aspekta i mogu ti reci sa 100% sigurnoscu da onaj koji stoji sa "navijacima" nikad nije nevin i kriv je sto je tu, jer uvijek ima izbora da gleda utakmicu sa nekog drugog mjesta na stadionu. Uvijek taj izbor postoji. Dakle okanite mi se te price o nevininm "navijacima". Samim tim sto je stao sa tom grupom ljudi prestaje svaka njegova nevinost i postaje dio grupe. Dakle ja sam prosao mnogo stadiona i mnogo sam puta bio na utakmici i nikad, ali bas nikad nisam dozivio da je policija iz cista mira tukla navijace, ali bas nikad i ni u jednom slucaju. S druge strane dozivio sam da se pljuje po policiji, jebe im se majka i sve po spisku, cak se i udaraju drotovi koji ne smiju da uzvrate.
Samo mi nemoj braniti navijace, jer ta skupina ljudi se ne moze odbraniti. To je nesto najnize sto jedno drustvo moze izbaciti u eter. Nizeg od "navijaca" apsolutno nema, osim osudjenih ubica i silovatelja, a cesto se to zna i spojiti. Upoznao sam dobro "navijace" i stojim iza ovoga sto govorim, a svakakve bagre sam vidio, al od navijace ja nista mizernije i jadnije nisam sreo. Kad kazem "navijaca" mislim naravno samo na onu ekipu koja pravi ova sranja i ponosi se sa tim. Na kraju krajeva ko normalan moze da se identifikuje sa imenom Robijas, Maniac, Grobar, Horde Zla? To dovoljno govori.
Na kraju u ovom covjeku apsolutno nema greske, jer on je radio svoj posao i zakonom je zasticen da taj posao radi. Greska je jedino sto nije pucao u njih, nego je pucao u zrak. To mu je jedina greska.
Ali_G

Post by Ali_G »

Svaka prica, pa i ova ima dvije strane medalje. Delije pricaju jedno, policajci drugo. Ja ne mogu vjerovati da je ovaj debil usao medju 5milja da nekoga privodi. Ne znam sta je bio razlog da ga ovako natabaju, al je ovaj covjek mogao izgubiti glavu, i on je neciji otac, sin, zajebi vise sto je drot. Ne daj Boze da je pistolj upotrijebio...
Navijacki pokret kakav je danas ce sam sebe ugasiti. I gore je zakon stavio pod svoje, tako da sumnjam da se nece isto desiti i u srbiji. Mislim da je osnovna greska koju pojedine grupe prave je sto se razvoj pokreta sve vise udaljava od kluba, mislim klub je i dalje tu, al nije to to. Grupama treba vise obrazovanih, skolovanih ljudi pa da se i medijska slika o njima malo promijeni. Treba neko ko ce da postavi kurs da za sva sranja i belaje mjesto nije stadion. A za to treba jedinstven front sviju...

@mostarac
Ima razne bagre u grupama, ali nemoj zajebavat ima tamo i sasvim ok ljudi. Problem organiziranog navijanja je sto ljudi sa problematicnim ponasanjem i prosloscu nalaze plodno tlo u takvim vidovima okupljanja. Eh onda se kompletna grupa prikazuje takva. A iste te grupe kad se bave nekim humanitarnim akcijama, onda se niko ne oglasi.
adore

Post by adore »

Ali_G wrote:Svaka prica, pa i ova ima dvije strane medalje. Delije pricaju jedno, policajci drugo. Ja ne mogu vjerovati da je ovaj debil usao medju 5milja da nekoga privodi. Ne znam sta je bio razlog da ga ovako natabaju, al je ovaj covjek mogao izgubiti glavu, i on je neciji otac, sin, zajebi vise sto je drot. Ne daj Boze da je pistolj upotrijebio...
Navijacki pokret kakav je danas ce sam sebe ugasiti. I gore je zakon stavio pod svoje, tako da sumnjam da se nece isto desiti i u srbiji. Mislim da je osnovna greska koju pojedine grupe prave je sto se razvoj pokreta sve vise udaljava od kluba, mislim klub je i dalje tu, al nije to to. Grupama treba vise obrazovanih, skolovanih ljudi pa da se i medijska slika o njima malo promijeni. Treba neko ko ce da postavi kurs da za sva sranja i belaje mjesto nije stadion. A za to treba jedinstven front sviju...

@mostarac
Ima razne bagre u grupama, ali nemoj zajebavat ima tamo i sasvim ok ljudi. Problem organiziranog navijanja je sto ljudi sa problematicnim ponasanjem i prosloscu nalaze plodno tlo u takvim vidovima okupljanja. Eh onda se kompletna grupa prikazuje takva. A iste te grupe kad se bave nekim humanitarnim akcijama, onda se niko ne oglasi.

Nije problem u normalnim ljudima ni u organizovanim grupama navijaca koji su tu da podrze svoj klub, i ja sam redovan na utakmicama svog kluba. Svaka cast ljudima koji organizuju tribinu radi boljeg izgleda i podrske svom timu. Ali ovo na slikama nema veze sa tim, ovo je grupa debila sposobnih ubiti nekoga da bi se pokazali kao ACAB'i, grupa koja napada samo u gomili jer ih tada nije strah. Kad su sami vjerovatno kazu drotu "dobar dan ciko, kako ste".
3per

Post by 3per »

Trebao je ispucati citav sarzer u delije, a zatim da ga ovi zivog pojedu.
G.ovna i na jednoj i na drugoj strani.
saviola

Post by saviola »

mostarac wrote:
elSaik wrote:Hvala Bogu pa se niko vaš nije zadesio tad na tribini. Stvarno bi me zanimalo da je nečiji brat, sin, stajao negdje po strani, nemajući nikakve veze sa neredima, a drot puca i upuca ga. Da li biste i tad govorili "Nek' puca", "Treba ih sve pobiti" i slične anti-navijačke spike (kad već koristimo termine, koristimo ih na obje strane).

Siguran sam da imam vise staza na stadionu od 90% vas ovde sto mi se nesto pravite pametni sa tog navijackog aspekta i mogu ti reci sa 100% sigurnoscu da onaj koji stoji sa "navijacima" nikad nije nevin i kriv je sto je tu, jer uvijek ima izbora da gleda utakmicu sa nekog drugog mjesta na stadionu. Uvijek taj izbor postoji. Dakle okanite mi se te price o nevininm "navijacima". Samim tim sto je stao sa tom grupom ljudi prestaje svaka njegova nevinost i postaje dio grupe. Dakle ja sam prosao mnogo stadiona i mnogo sam puta bio na utakmici i nikad, ali bas nikad nisam dozivio da je policija iz cista mira tukla navijace, ali bas nikad i ni u jednom slucaju. S druge strane dozivio sam da se pljuje po policiji, jebe im se majka i sve po spisku, cak se i udaraju drotovi koji ne smiju da uzvrate.
Samo mi nemoj braniti navijace, jer ta skupina ljudi se ne moze odbraniti. To je nesto najnize sto jedno drustvo moze izbaciti u eter. Nizeg od "navijaca" apsolutno nema, osim osudjenih ubica i silovatelja, a cesto se to zna i spojiti. Upoznao sam dobro "navijace" i stojim iza ovoga sto govorim, a svakakve bagre sam vidio, al od navijace ja nista mizernije i jadnije nisam sreo. Kad kazem "navijaca" mislim naravno samo na onu ekipu koja pravi ova sranja i ponosi se sa tim. Na kraju krajeva ko normalan moze da se identifikuje sa imenom Robijas, Maniac, Grobar, Horde Zla? To dovoljno govori.
Na kraju u ovom covjeku apsolutno nema greske, jer on je radio svoj posao i zakonom je zasticen da taj posao radi. Greska je jedino sto nije pucao u njih, nego je pucao u zrak. To mu je jedina greska.

svaka cast!

respect! :thumbup: 8)
rIder

Post by rIder »

Dragan Jočić izjavio da će incident na stadionu Crvene zvezde policija tretirati kao pokušaj ubistva pripadnika žandarmerije

ha ja... zasto bi tribine bile nicija zemlje gdje svako radi sta hoce i prolazi nekaznjen?!
gbojan2004

Post by gbojan2004 »

Ne pravdam postupak Delija koji su umalo ubili onog nesretnog drota.Ima dosta stvari koje raja ovde ne zna, pa bih pokusao da objasnim situaciju.U Srbiji je odnedavno na snazi novi, popularno nazvani zakon o navijacima.
Zakon sam po sebi je ok, da se dosledno primjenjuje.Medjutim, policija je sebi uzela za pravo da ga tumaci kako im odgovara, pa su tako zabranili bubanjeve, zastave, sve osim drzavnih, transparente, i zabranjeno je njihovo kacenje po ogradi.To je izazvalo zestoku reakciju,svih navijaca u Srbiji, koji iole znace nesto na tifo sceni,Delija, Grobara,Red Firma,Blu Union-a, itd..
Bojkot protiv ministra je bio prisutan, na prethodnih 5-6 kola, gdje je izvizdan i skandiralo se protiv njega.Dokaz pogledajte:
-Delije http://www.youtube.com/watch?v=NwD6udyE4YE
-Grobari http://www.youtube.com/watch?v=VdTXRlmXrbA
-Red Firm http://www.youtube.com/watch?v=9x238poy9BA
Po vazecem zakonu policija ne smije biti na tribini,doticni policajac nije imao vidno oznacenu legitimaciju i uniformu vec je bio u civilnom odijelu i bio je naoruzan, i upotrijebio je oruzje.
Njegova je nesreca bila sto su ga Delije prepoznale kao jednog od poznatih batinasa u uniformi, a prekomjerna upotreba sile od strane Zandarmerije u Srbiji je opste poznata.Uostalom , pogledajte i taj dio.
Zvezda- Partizan basket
http://www.youtube.com/watch?v=es42l73eacs
Radnicki Nis-Zvezda
http://youtube.com/watch?v=8hZbgWf1qA8
Ne pravdam nikoga po meni je kriva i policija koliko i Delije.
elSaik

Post by elSaik »

mostarac wrote:

U jednoj rečenici napišeš da pod navijače podrazumijevaš samo one koji prave sranja, a u drugoj sve koji stoje na toj tribini (jedno 3-4 hiljade) poistovjećuješ sa njima.
I dolazimo do zaključka, kojeg? Da su svi navijači isti. I onda se neko buni kada navijači generaliziraju policiju. ;)
saviola

Post by saviola »

gbojan2004 wrote: Po vazecem zakonu policija ne smije biti na tribini,doticni policajac nije imao vidno oznacenu legitimaciju i uniformu vec je bio u civilnom odijelu i bio je naoruzan

kakav apsurd, gdje si to procitao? :-)

taj policajac nije ni trebao da ima "vidno oznacenu legitimaciju i uniformu", jer je njegov zadatak da bude sto neupadljiviji da bi mogao lakse da snima sta rade navijaci. naravno da je bio naoruzan :roll: valjda znas da policajac na duznosti mora da nosi sluzbeni pistolj sa sobom.

i upotrijebio je oruzje.

ovo ne treba komentarisati, mislim da je besmisleno :-)
Edin H.

Post by Edin H. »

saviola wrote:
gbojan2004 wrote: Po vazecem zakonu policija ne smije biti na tribini,doticni policajac nije imao vidno oznacenu legitimaciju i uniformu vec je bio u civilnom odijelu i bio je naoruzan

taj policajac nije ni trebao da ima "vidno oznacenu legitimaciju i uniformu", jer je njegov zadatak da bude sto neupadljiviji da bi mogao lakse da snima sta rade navijaci. naravno da je bio naoruzan :roll: valjda znas da policajac na duznosti mora da nosi sluzbeni pistolj sa sobom.

i upotrijebio je oruzje.

Zna se sta se radi sa uhodama :oops:
mostarac

Post by mostarac »

elSaik wrote:
mostarac wrote:

U jednoj rečenici napišeš da pod navijače podrazumijevaš samo one koji prave sranja, a u drugoj sve koji stoje na toj tribini (jedno 3-4 hiljade) poistovjećuješ sa njima.
I dolazimo do zaključka, kojeg? Da su svi navijači isti. I onda se neko buni kada navijači generaliziraju policiju. ;)
kad si s tom grupom ljudi podrazumjevas se tamo, samo sto bi ti tzv navijaci i ostale htjeli povuci sa sobom kad je sranje, a nema cim ih ne nazivaju kad se treba busat u prsa kao kako se voli klub. Dakle svi na toj tzv "navijackoj" tribini su podrazumjevani u mom postu
Troll_Happens

Post by Troll_Happens »

Uroš Mišić (19) iz Beograda, koji je žandarma Nebojšu Trajkovića (42) udarao i pokušavao da mu stavi baklju u usta, uhapšen je danas. Mišić će biti osumnjičen za pokušaj ubistva policajca Trajkovića, navode u policiji.
Sada da su pametni da ga polome da mu noge i ruke iscupaju pa nece vise nikad divljati ni u parku ispred kuce a ne na stadionu.
Momak do ove utakmice je vec imao debeo dosije o svojim dobrocinstvima po stadionima i sire.
Tako bi i kod nas trebali da objavljuju sve i ime i prezime i sliku da se zna tacno ko je a ne ko sto neko rece A.B.C.E ko da je vitamin. Pa sutra isto sranje pravi.
Image
Image
gbojan2004

Post by gbojan2004 »

saviola wrote:

i upotrijebio je oruzje.

Prvo, to doslovno pise u novom zakonu, koji je popularno nazvan Zakon o navijacima, i to je Zakon Republike Srbije, koji je na snazi odnedavno.Policija ima pravo da intervenise u slucaju nereda i slicno, ali na samoj tribini ne smije da bude.Okolo nje u redu.
Sto se tice neupadljivosti,taj drot je stariji bar 20 godina od najstarijeg navijaca na tribini, i normalno je da je Delijama zapao za oko.Pa samo blesav covjek ne bi skontao da je rijec o spijunu.
Za snimanje postoje sigurnosne kamere na Marakani, plus masa kamera okolo kojim policija snima Delije vec godinama.
Sto se mene licno tice, ne pravdam ovaj postupak, bilo je drugih nacina da se ovo odradi , a ne da se ugrozi neciji zivot.I to osudjujem.
Ali navijaci u Srbiji su u svojevrsnom ratu sa ministrom policije, a lideri u svemu tome su Delije.Ovo je bila provokacija policije na koju su usijane glave nasjele, i sreca pa nije bilo mrtvih.
Nosferatu
Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free

Post by Nosferatu »

A, eto vjerovati je i policiji.

Moguce da je ovaj lik upravo, bio na tribini u svojstvu navijaca i odjednom ga neko prepoznao po "sluzbenoj duznosti".

Ove price o "snimanju" - gdje je ta kamera? I odakle se snima - s 3 metra daljine? Pa to su price samo za morone. Zna se odakle se snima. S drugih tribina, sa atletske staze, od pozada, a ne - na dohvat ruke.

Druga glupost je - "sta ta bagra radi" dosao snimati. Sta ce raditi? Dosli na tribinu - sta god da su uradili nije bilo nista sto nije vidjeno prije.

Nego retardirani drotonja, koji je zatekao utoku za pas, i mislio, da moze sta hoce. Sama cinjenica da neko nosi pistolj onako, obucen u civilku - pa da je policija kako bog zapovjeda - prvog bi njega uhapsili i odvukli u maricu, sta je vama? U kojoj to jos zemlji ima - da vidis drota kako je "zatakao" pistolj za pas, i stoji na tribini? Pa sve da je under-cover - uvijek se mora imati akreditacija i legitimacija, u slucaju sranja - prva stvar koja se vadi je pistolj, druga legitimacija.

Dakle ovo je vrlo, vrlo sumnjiv slucaj, nikakvo snimanje vec infiltracija, i ko zna zbog cega, siguran sam da navijanje ima najmanje veze, moze biti bog te pita kakve kriminalne aktivnosti, jer stadion je pogodno mjesto da se o tome prica i dogovara.

@ Mostarac - jadan si bolan ti i tvoje price o tome koliki su navijaci kriminalci, jel ti bolan shvatas odakle pises i iz koje funkcije? Jednog tima koje da ima navijace vratilo bi tim na stadion s kojeg je cusnut na livadu, a ako nije sposoban da ima obraza poslje toga se raspasti u gradu koji je umro, po selima Hercegovackim gdje ste gostovali, i gdje su vas razbijali i na sake docekivali ustase koji zbog vas ne mogu da zive danas u Republici Hrvatskoj gdje ste god dosli, sta je i moglo ostati osim nasilja i gluposti?

Iz te funkcije ti pricati o Delijama na Marakani, pa jel ti shvatas da ti ne mozes ni po cemu porediti svoje iskustvo, s prosjecnim Delijom koji itekako ima razloga zasto da navija i prati tim, u poredenju s nekim Velezovcem. Samo poredenja radi - doslo je 300 PFC-a pa uzeli Mostar cijeli od onih kojima vi ne mozete pera odbiti vec 20 godina, a 300 likova u 40-tim godinama to uradi na svim ekranima da je ostalo zapamceno, ja bih samo rekao, aferim, i manje srao o junacima koji ljudima odvaljuju prste i komade tijela po tribinama, a sve po "oficijalnoj duznosti" jer nisu sposobni da organizuju utakmicu visokog rizika, a kao sto vidim i ovo je bila vrlo bitna utakmica - Zvezda Kula, sta ko i s kim igra? Al' mora nasa policija da zivi od drzavne sise, i s necim opravda jos jednu pla'cu napljackanu od sirote koju kad prodju Hrvatski navijaci u proputovanju - ne daj boze da ima i jedan automobil policije da prata, pa pljackaju od Rogatice do Jablanice, i ljude tuku uz put, i trebaju da tuku znas sto? Sto mogu. To je najbolja naznaka - kome ti jado placas porez, i koliko se o tebi brinu. Zato sljedeci put - kad naletis na saku navijaca - barem jednu stvar znaj. Bila je besplatna. U poredenju s policijskom. Ili "policijskom" u zemlji u kojoj za 20 kerima nema drota na ulici kojeg ne mozes kupiti, dok nestaje od 2 do 6 miliona KM iz banaka i slicno. Ja samo kazem - policija je placena, izmedju ostalog, da ih prebiju s vremena na vrijeme oni koji mogu. To je vrlo edukativno iskustvo, i za nasu policiju. Jerbo sljedeci put, ce znati gdje joj je mjesto i u kojoj funkciji. Tj. poceti ce da razmislja. AHA! To gore, ono, upalis. E, zbog toga je i dobio po njuski. Da je razmisljao - nista se nebi dogodilo. A glupost se ne moze opravadti akreditacijama, niti oficijalnim titulama a bogami ni sa utokom za pasom zadjenutom.
mostarac

Post by mostarac »

sine idi piskit pa spavati. Nisi ti nikad u zivotu bio na stadionu i nisi kompetentan da govoris o ovoj temi.

http://www.youtube.com/watch?v=0rsAzeKumGE
saviola

Post by saviola »

mostarac wrote:sine idi piskit pa spavati. Nisi ti nikad u zivotu bio na stadionu i nisi kompetentan da govoris o ovoj temi.

http://www.youtube.com/watch?v=0rsAzeKumGE

muahahahahhahhahahaha :thumbup: 8)
Locked