nidje_veze wrote:Sad kad si pokazao zube... mogu i ja... to da nisam miš mogu pokazati tebi i svima koji mise kao ti... sa tobom lično ali i sa grupom čitavom se mogu pobit ako treba....
Pogurao sam ih novcem za duxericu koja je stigla iz dijaspre.. ja i još šest ljudi koje ja znam....
putem pm-a jesmo mogli komunicirati i još možemo, ja imam svoj stav i opet ga ponavljam ja na tribine ne idem jer bojkotujem utakmice dok su lopovi u savezu, ti ako misliš (i svi kao ti) da imaš monopol na patriotizam... možda zato raja i gledaju na BHF kao na neku grupicu koja se ponaša kao .... bogom data i jedina .... i eto ako mi ti ne daš da guram više pomenutu grupicu... mogu ti samo reći da se ti jebeš......
Pitam ja tebe jel pokret Dosta podržao vaše proteste i bio sa Vama.... pred savezom...,a spremni smo to uraditi jopet.
Ti ako misliš da sam ja miš... javi se... da se uvjeriš da nisam... samo ja ti na tribine stadiona ne idem... rekoh ti zašto.... za sve druge akcije sam tu........a i od štocanja ne bježim ....
OK je,ti si patriota,to ti niko ne spori,ali ti sporim cinjenicu da nesto pokusavas uraditi,preko pp-y mi saljes poruke tipa "javi brate gdje je sastanak! kad idemo na tekmu? sta cemo raditi?",i kad ti ja to sve konkretno kazem,ti se usutis,ne saljes pp-ove,ne javljas se,i kao odgvoro na sve na forumu napises kako trebamo nesto konkretno poduzeti???? halo ba,pa ti si kontradiktoran sam sebi!!!!
broj 2. reci mi ime,konkretno,od koga si kupio duks??? to me zanima. kome si dao pare??? u bhf-u je strogo zabranjena prodaja artikala bhf-a necvlanovima,tako da si ti kupovinom tog duksa(obzirom da nisi clan bhf),pogurao samo dzep nekoga ko te posteno "opalio po patriotiskim usima"! jos nesto,svaka vam cast. samih vas sestorica jednu duksericu??? pa jeb*te vi ste donatori pravi!!!!
BHF ne smatra(ljudi iz BHF-a) da je Bogom dan,ali obzirom da nas svi pljujete,i pšoput tebe obecajete da cete s nama u akcije i onda nas IZRADITE,logicno je da smo skepticni i da sumnjamo u dobrobit vasih namjera i najvise u VAS PATRIOTIZAM!!!!
Pokret dota svaka cast!
Jopet nam pomozite!!!!
Ne pada mi na pamet da se tucem s tobom ili bilo kime. Rat Savezu je objavljen.....ako si Savez,tuci cemo se... ako napadas moju licnost ili moju bracu i sestre iz BHF-a tuci cemo se,.....znaci ja ne bjezim,BUJRUM uvijek,ali......sve dok lajes po forumu i glumis velikog patriotu nema potrebe da se tucemo,jer si maleni mis koji se boji svoje sjene. Nisi vrijedan da se vise raspravljam s tobom.
Uzivaj!!!
Fiore...poslije gosta se vise nikome ne javljam na pp,jer sumnjam.....
nadam se da me razumijes....
ako budes sta trebao odes na sajt,tamo su sve info....Mi smo sirom BiH i dijaspore,ne brini,gdje god se okrenes tu smo mi!
Pozz[/quote]
Nije nas šestorica nego šest duxova... preko Nize iz Sarajeva kome smo dali pare a Maja iz Norveške je bila link...
A ponudio sam ti megdan pa se skontaj... ako ne štocanje može i soccera... mislim da kakiš i to je to... ja se nisam ušutio nego sam kao što si i sam rekao ja ne lajem samo po forumu... mogu ti sve dokazati kad i ako se vidimo, nisam htio da dižem tenzije il šta već... znaj da ima ljudi raspoloženih za akciju... ali ja ti opet ponavljam na tribinama se ništa neće postići...
Nisi ni ti vrijedan ovih silnih redova... kao ni ja ali ideja koja stoji IZA BHF jeste... i nemoj ti kao pojedinac da kakiš... jer nit se znamo niti išta....
PM jeste komunikacija i opet ti ponavljam ne kaki bezze jer su nešto pogrešno protumačio il skontao... kao i JA.
Živio i kažem ti dvije su glave pametnije od jedne,,,,