znamnew_jazzWa wrote:macca,veceras ti je svaka rijec zlatna:D...maccarona wrote:kamen gori, val se pjeni, ...........valjal sad ?
ljubav???
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
xyz2007
Da se sakupljalo sto se potrosilo na telefon pricajuci sa osobama koji ti nesto znace - komotno jedan dobar stan bi se mogao kupiti.
Ne zalim nista.
Za mene ljubav je bez granica i uvijek ce biti prisutna pa makar se svi odrekli mene.
Ipak je zivot jedan.
Ne zalim nista.
Za mene ljubav je bez granica i uvijek ce biti prisutna pa makar se svi odrekli mene.
Ipak je zivot jedan.
- lolita_xx
vjerujem i ja u ljubavmema mo wrote:cesto koristim recenicu "tanka je nit izmedju ljubavi i mrznje" a u stvari ne znam da sam ikoga koga volim u stanju zamrzitimislim da je ta recenica bezze
ja vjerujem u ljubav
i koliko god pokusavala nikog ne mogu da mrzim
zbog toga sebe volim
-
encian
ti volis njega, kad ga zagrlis, uh sve ti fino, kad ga nema, ne valja. opet imas interes - jer kad ga nema ne valja.
sto hocu reci, ljubav podrazumijeva ispunjavanej interesa. ali ne u smislu da volis nekog iz interesa. valjda to i ne moze viti ljubav.
filozofiram
uglavnom, volem, mlogo, i nije mi zavo.
sto hocu reci, ljubav podrazumijeva ispunjavanej interesa. ali ne u smislu da volis nekog iz interesa. valjda to i ne moze viti ljubav.
filozofiram
uglavnom, volem, mlogo, i nije mi zavo.
-
pesak
Naravno da nije. Zato i kazem da ne verujem u ljubav. Ako su koga davili sa tom ljubavlju, mene su, pa mi je dosta. I roditelji i momak. Daleko im lepa kuca.lolita_xx wrote:slazem se s tobom...pesak wrote:Da. Mnogo je zloupotrebljena rec 'ljubav". Roditelji "vole" svoju decu, pa ih uguse, momak "voli" svoju devojku , pa je udavi.![]()
Cim se pomene "ljubav", meni se nekako kosa dize na glavi.![]()
Ali, ti si u pravu. /Samo sto ja imam problem sa tom recju/. Mnogo se olako koristi.
a olako se koristi jer nije prava i neki je tako olako i koriste jer im nista ne predstavlja...
cak sam pocela da sumnjam i u roditeljsku ljubav, bez sumnje, pravi roditelji vole svoju djecu, ali ako pokusas da zivis svoj svijet, koji se mozda njima ne svidja, nastaje sukob... pitam se, da li je to onda prava, istinska, bezuslovna ljubav
Retko ko stvarno ume da voli.
- lolita_xx
pesak wrote:Naravno da nije. Zato i kazem da ne verujem u ljubav. Ako su koga davili sa tom ljubavlju, mene su, pa mi je dosta. I roditelji i momak. Daleko im lepa kuca.lolita_xx wrote:slazem se s tobom...pesak wrote:Da. Mnogo je zloupotrebljena rec 'ljubav". Roditelji "vole" svoju decu, pa ih uguse, momak "voli" svoju devojku , pa je udavi.![]()
Ali, ti si u pravu. /Samo sto ja imam problem sa tom recju/. Mnogo se olako koristi.
a olako se koristi jer nije prava i neki je tako olako i koriste jer im nista ne predstavlja...
cak sam pocela da sumnjam i u roditeljsku ljubav, bez sumnje, pravi roditelji vole svoju djecu, ali ako pokusas da zivis svoj svijet, koji se mozda njima ne svidja, nastaje sukob... pitam se, da li je to onda prava, istinska, bezuslovna ljubav
-
pesak
Ma jok. Nije to neki razlog za tugu. To je mogucnost razvoja. Mogucnost razmisljanja i uvida koji nemaju drugi koji su imali neku "pravu " roditeljsku ljubav.lolita_xx wrote:pesak wrote:Naravno da nije. Zato i kazem da ne verujem u ljubav. Ako su koga davili sa tom ljubavlju, mene su, pa mi je dosta. I roditelji i momak. Daleko im lepa kuca.lolita_xx wrote: slazem se s tobom...
No frks.
-
tempora
Ako imas problem sa rijeci volim, nazovi je ljubim.pesak wrote:Naravno da nije. Zato i kazem da ne verujem u ljubav. Ako su koga davili sa tom ljubavlju, mene su, pa mi je dosta. I roditelji i momak. Daleko im lepa kuca.lolita_xx wrote:slazem se s tobom...pesak wrote:Da. Mnogo je zloupotrebljena rec 'ljubav". Roditelji "vole" svoju decu, pa ih uguse, momak "voli" svoju devojku , pa je udavi.![]()
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
i ja istololita_xx wrote: vjerujem i ja u ljubav
zbog toga sebe volim
- lolita_xx
znaci i ti ne mozes da mrzis??karabaja-x wrote:i ja istololita_xx wrote: vjerujem i ja u ljubav
zbog toga sebe volim.......mislim sebe volim
a ja znam da me potajno volis... slobodno priznaj
-
mamica papucarka
e mal ne lanuhCitizen-X wrote:Ja sam ljubavi rek'o dovidjenja.....
....a i ona meni![]()
Otada spavam 'vako
![]()
![]()
Koje si godiste ako nije tajna
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
lolita_xx wrote:znaci i ti ne mozes da mrzis??karabaja-x wrote:i ja istololita_xx wrote: vjerujem i ja u ljubav
zbog toga sebe volim.......mislim sebe volim
a ja znam da me potajno volis... slobodno priznaj
evo ti ruža....

-
spijun_KA
lolita_xx wrote:vjerujem i ja u ljubavmema mo wrote:cesto koristim recenicu "tanka je nit izmedju ljubavi i mrznje" a u stvari ne znam da sam ikoga koga volim u stanju zamrzitimislim da je ta recenica bezze
ja vjerujem u ljubav
zbog toga sebe volim
- lolita_xx
ej bas mi je trebao ovaj poljubacspijun_KA wrote:lolita_xx wrote:vjerujem i ja u ljubavmema mo wrote:cesto koristim recenicu "tanka je nit izmedju ljubavi i mrznje" a u stvari ne znam da sam ikoga koga volim u stanju zamrzitimislim da je ta recenica bezze
ja vjerujem u ljubav
zbog toga sebe volim![]()
![]()
![]()
evo i tebi
- karabaja-x
samo za tebe lolito...al đe mi nestade ono, e nije ruža već ....lolita_xx wrote:karabaja, kako si romantican