Nisam, vjeruj mi, na strani zaje*ancija, ja sam u grupi momaka, a koji su vecinom i clanovi ovoga foruma, koji obzirno paze da ne uznemiravaju sugradjane, posebno noci. Ja sam poznat po tome u svome susjedstvu da se polaku "usuljam" u garazu a da me niko ne cuje.
Za tvoju informaciju, i najbucniji MOTOCIKLI se mogu voziti na taj nacin da ne izazivaju buku (tiho), a mogu se i zestoko naloziti, znaci nije do masine ili izduva, vec je do tehnike voznje i drskosti ili ne-drskosti vozaca.
Ja ipak mislim da tebe uznemiravaju vozaci izdr*anih (da izvines na izrazu) Golfova dvica ili onih starih BMW kockica, a svi imaju auspuhe koji im vise i svezani su zicom, a siroke (izlzane) gume su nezaobilazni dio folklora.
Vjeruj mi, pravi mangupi u pravim autima se ne *urce, a takodjer ni motociklisti. Obrati paznju, samo probaj i da uocis razlike izmedju jednih i nekih drugih motociklista.
Ajd zivjela.
Zimski san
- DaysleepeR
#27 Re: :)
Paše li ovo?Choper Rider wrote:Vozdra braco bikeri!!
E bas sam uzivao citajuci vase komentare.
Nego, Mirza pitanje za tebe. Na Internet u sam nasao mali milio stranica o VN1500 - Vulcan. Medjutim iskreno ruku na srce, kao da su se svi dogovorili o cijenama za dijelove. Ne mozes naci hypercharger povoljno pa da ti je kruna na glavi...
Hajde ti pokusaj i ako uspijes ista pronaci idemo to zaliti pivom kod Zeljeka!!
Sta velis

"Kuryakyn" Hypercharger for Vulcan
Chrome with chrome door and butterflies. For VN1500 carb.
$246.35
-
Choper Rider
#28 :)
E pase!!
Vidimo se veceras na jedno lagano pivce za zivce!!
- DaysleepeR
#29 Re: :)
Neznam vidimo li se večeras, idem na put rano ujutro u utorak.Choper Rider wrote:E pase!!
A na ovu gore priloženu cijenu moraš platit poštarinu koju neznam koliko će biti a može biti od 30$ do 100$, plus carinu i PDV na pošti.
- DaysleepeR
dobro je ba besana nisi interesantna sekundebesana wrote:Ma zezam te ja....RELAX...![]()
Ali fakat ima jedan tip...iz B faze...ima dugu kosu...srednje visine...krupnije građe...vozi...ne znam...vozi motor![]()
E ako me čita ovim putem ga pozdravljam i najljepše molim da vrati auspuh na svoj bajk...jer je nepodnošljivo slušati onu buku...po cijele dane...po stotinu puta...gore dole...uvijek jednom te istom cestom...kod pumpe Brkić...ne do mu Bog da ga stigne ono što kažem kad me prepadne kad onako startuje svoj motor...![]()
Eto
A svim kulturnim bajkerima... sretno
bolje pitaj Brankovića odakle mu stanovi a ne što pošten narod daviš svojim problemima