NEDZAD BRANKOVIC - LOS LAZOV
-
callmethebreeeze
ja ne znam da li je moj komentar izbrisan, ili sam ga postavio na drugu temu od huje, ali ovo je nevjerovatno.
brankovic je tipicna seoska, premazana hulja koja se dohvatila pozicije, ima stanove, vikendice, kuce, ali se eto ne sjeca kako je otkupio stan.
o jebem ti zivot i zemlju i sve ostalo...
stvarno. ko je kreten.... ovdje.
moj stari je radio u ei kao inzinjer 20 u ei (nije doduse bio najbolji u gradu, ali eto) a nije svirao gitaru vec 2,5 godine bio u rovu. sad moj stari i ostali uposlenici koji nisu situirani mogu svirati kurcu i boriti se i nadati se da ce dobiti nazad bar djelic love zaradjene u inostranstvu koje im ei nikada nije isplatio.
ali me tjesi da je ei uspio pomoci da premijer dobije komforan stan.
i najgore je sto se nista, ali nista nece promijeniti nakon ovog snimka.
brankovic je tipicna seoska, premazana hulja koja se dohvatila pozicije, ima stanove, vikendice, kuce, ali se eto ne sjeca kako je otkupio stan.
o jebem ti zivot i zemlju i sve ostalo...
stvarno. ko je kreten.... ovdje.
moj stari je radio u ei kao inzinjer 20 u ei (nije doduse bio najbolji u gradu, ali eto) a nije svirao gitaru vec 2,5 godine bio u rovu. sad moj stari i ostali uposlenici koji nisu situirani mogu svirati kurcu i boriti se i nadati se da ce dobiti nazad bar djelic love zaradjene u inostranstvu koje im ei nikada nije isplatio.
ali me tjesi da je ei uspio pomoci da premijer dobije komforan stan.
i najgore je sto se nista, ali nista nece promijeniti nakon ovog snimka.
Last edited by callmethebreeeze on 23/11/2007 10:56, edited 1 time in total.
-
_BosanaC
Dajte ba covjeku sansu - pa tek deset mjeseci je na vlasti 
A i rek'o je da nakon njegovog mandata nece vise biti nezaposlenih u pederaciji
Valjda ce od gladi pomrijeti, sta li 
Cekajte dok @sarlo vidi ovu temu, on ce vam objasniti koliko niste u pravu
A i rek'o je da nakon njegovog mandata nece vise biti nezaposlenih u pederaciji
Cekajte dok @sarlo vidi ovu temu, on ce vam objasniti koliko niste u pravu
-
callmethebreeeze
nije, kriv je sistem koji mu dopusta.Mahalac wrote:Pa zar vi stvarno mislite da je Brankovic kriv za sve to![]()
De, de, evo jos malo pa pauza za rucak a onda noga danas ranije kuci pa petak je
znas li sta bi se desilo da je ovako nesto otkriveno u svedskoj?!
glave bi se kotrljale, mogao bi novu celu-kulu napraviti na sred sarajeva. sa gradjevinskom, urbanistickom i svakakvom drugom dozvolom
-
aida81
sada ce se naci kakav kreten in SDA koji ce nam objasniti da je za nase dobro sto nas je manje 100.000, sto smo bez 75% teritorije, sto su nas pokrali i ponizili, izdali, prevarili , i jos se sminkerski prave da je kao sve okey, - mi samo ne razumijemo malo te procese prema EU, a inace oni sve rade za nase dobro. i to sto je brankovic vlasnik teritorije vece od stadiona kosevo, i to sto je bakir izetbegovic od prijeratnog sustanara sa svojim babaom alijom postao jedan od najbogatijih mafijasa u drzavi, i to je balije za nase dobro, samo vi to ne znate, a ne znate jer ste nepismeni i jer avaz vam je mjera pameti, a oslobodjenje podsvijest
- sebilj
#31 Re: NEDZAD BRANKOVIC - LOS LAZOV
Gledam sinoc kako ce Jacque Shirac da zavrsi iza resetaka zbog malverzacija koje je pravio kao gradonacelnik Pariza, heeeeeeeej haloooooooooo bivsi predsjednik Francuske, a Brankovic se kurci sa stanovima, sa vikendicama sa svim sto pokrade, dok jadni bosnjo nema ni kraj sa krajem da sastavi. Zalosno je sto ta prosto sanerska prolazi i dalje, bez ikakvog stida, on sjedi i prica kako je sve namlatio, a oci mu govore: "I jos cu"!!!bihac-x wrote:Bas me razocarao ovaj Brankovic ... nisam imao neko posebno misljenje o njemu ni prije, ali eto .... Stvarno je ortodoksnii i patoloski lazov, koji, sto je najgore ne zna ni lagati ... a znamo : " ko laze, taj i krade .... "
http://video.google.com/videoplay?docid ... 1632495227
Zalosno, bijedno, tmurno, bolesno!
Lijepo od novinara CIN da naprave nesto onako, ali se samo na tome zavrsava. Pazi ovo , on sjedi u Sarajevu, covjek od krvi i mesa i krade, krade dan - noc, jos je premijer, kravata, zgoda, sminka i krade, svi vide, znaju a on i dalje krade !!!
Cemer i jad !!!!!
-
jugoistocnjak
Ne samo to. Brankovic, konkretno je izgradio takvu "halku" oko sebe da mu ne mozes prici, osim naravno ako citava SDA ne sleti sa vlasti. A to ce se desiti kad Bosancima "iz .uzice dodje u glavu". Ima jos do toga.
Pa sam u prilogu stavlja do znanja da su mu dohaberili iz suda o svemu. Laze kako porodicna kuca u Visegradu kao nije njegova, a znam pouzdano da je on licno ulozio preko 150,000 KM u njenu izgradnju. Odakle mu te pare?! On palamudi o nekakvim dnevnicama od prije 4-5 godina i slicnim stvarima. Ne namicu se toliki novci dnevnicama.
Pa sam u prilogu stavlja do znanja da su mu dohaberili iz suda o svemu. Laze kako porodicna kuca u Visegradu kao nije njegova, a znam pouzdano da je on licno ulozio preko 150,000 KM u njenu izgradnju. Odakle mu te pare?! On palamudi o nekakvim dnevnicama od prije 4-5 godina i slicnim stvarima. Ne namicu se toliki novci dnevnicama.
-
aida81
prodaju telecom za 3-4 milijarde, a prema svim pa i vladinim procjenama, bih gubi na crnom trzistu oko 5 milijardi. eto vlade, eto svih premijera, a zasto to rade? zato sto kriminalci su uvezani sa njima, i nece njih da jure, vec im lakse rasprodati nasu imovinu, fuj.
-
rashid
Sve sto si rekla, puta deset! Ja imam dojam da svi su sretni u ovoj zemlji. Pa ako bude srece, bicu ija na poziciji Brankovica pa se kurcim, dok vas jebem u zdrav mozak. Dobro vas forumase necu, posto vas je vise od 75% van BiH pa necu da me uhvate kako na racun drzave vas jebemaida81 wrote:ma neka nam je ovako kako i jeste, nek smo i gladni i zedni i nek gledamo u prozore vila, skupih auta, nek gledamo kako se djeca bogatasa sepure i trose dok mi sabiramo za izlazak, nea sve to i da Bog da bilo jos milion puta gore jer za bolje i nismo! ko smo mi da nam bude bolje? jesmo li mozda posten svijet, hrabar, vrijedan i radan? jok ba, gomila licemjera kojima ni do danas kao nije jasno zasto su ovoliko zaglibili. i treba da nam brankovic bude premijer, i slicni, treba i nek bude ulje 10km, hljeb 4, nek borci gladuju, nek radnici skapavaju od gladi, nek penzioneri zive u smecu, to tako i treba u drzavi koja ne vidi da je vlast koja ih je uvela u rat 1992 sa velikim obecanjima, vodila i dovukla do bijede, siromastva, ponizenja i beznadja. gadite mi se svi vise, vi preposteni bosnjaci,
A onaj ostatak od 25% kupicu litar ulja, da se mi ne zalite
- ahmed_dv
Mene samo cudi kako borci, ljudi koji su prepatili najgore i na kraju nista za to dobili, mogu da gledaju mirno na ovo. Cudi me da do sad niko od njih nije uletio u parlament sa puskom i streljao ovu bagru. Ovom kretenu to sve sto ima treba zapalit pa mu onda fino jedan u celo.
-
aida81
ko uletio? dje da uleti? pa 3 i po hiljade boraca se ubilo nakon rata!"!!!! heeeeejjj , halo, a niko da ubije nekog od ovih zlotvora. neka nam je ovako i da Bog da nam svima bilo sto puta gore. kazem vam, mi smo balije i nama treba da se ovo desava, i neka Brakovica, neka poslije njega Bakira Izetbegovica, neka bicakcica, neka svih kriminalaca ove drzae neka drze vlast, neka vam pricaju kako policija radi svoj posao, neka vam govore kako prihodi od poreza idu maksimalno dobro, a usput neka tushe firme i kompanije i naravno oni ce biti suvlasnici u tome i taldzije. neka je ovako sve ovo, ja sam sretna radi toga, jer dok vi balijenderi ne propatite, dok krv da izvinete ne ispisate, necete shvatiti kolika ste stoka! hej od 1990 godine vam neki penzioner i bivsi zatvorenik alija trini pamet, sada kao njegovi nasljednici! kazu zasluzan? ama za sta, zivimo u bijedi goroj nego ikada, jebo mu ja majku izdajnicku ono profitersku i njemu i njegovom lopovskom sinu! odvratni su mi i oni i njihovi glasasci, koji nas godinama drze u bijedi
-
a.basko
..."halka" i jeste rana od koje ce nasa zemlja lagano umrijeti...jugoistocnjak wrote:Ne samo to. Brankovic, konkretno je izgradio takvu "halku" oko sebe da mu ne mozes prici, osim naravno ako citava SDA ne sleti sa vlasti. A to ce se desiti kad Bosancima "iz .uzice dodje u glavu". Ima jos do toga.
ko moze lopovima u kraj stati, oni... obraza nemaju, a straha pogotovo!
- buba
#40 re
Ma ljudi dzaba sav bijes koji vako' prosipamo.
Neko rece ovde, kako niko od boraca nije do sada uletio pa ih postrijeljao. Nema nista od pojedinca, nikada nije ni bilo. Pojedinac strada, masa pobijedjuje. A mi mase nemamo..nikakve. Neko mi rece da je skoro jedan bivsi borac ispucao rafal ispred predsjednistva ili zgrade vlade, nisam sigurna?! Je li neko to cuo? Helem, strpali ga u bajbuk, remecenje javnog reda i mira i dobi po godine. Otac troje djece, majka nezaposlena.
Kud, sta, kako?!? Kad je vec dosao, ispalio, sto ih nije poreseto' po guzicama, da sljedecih 10 godina budu ko reseto svi.. vako' zalud ode, osta veci chemer za njim. I niko nece reci, vidi junaka, nego vidi budale, sta uradi, samo sebi gore napravio.
Svi se sklanjamo u stranu, virimo iza zastora i je*emo majke svima i svakome, ali ne michemo. Evo prva ja. Svi mi kao nesto ''cekamo''.
Ne postoji osoba, ideja, ta kriticna masa, koja ce nas povuci iz ove letargije i tunela u kojem se nalazimo preko 10 godina.
Neko rece ovde, kako niko od boraca nije do sada uletio pa ih postrijeljao. Nema nista od pojedinca, nikada nije ni bilo. Pojedinac strada, masa pobijedjuje. A mi mase nemamo..nikakve. Neko mi rece da je skoro jedan bivsi borac ispucao rafal ispred predsjednistva ili zgrade vlade, nisam sigurna?! Je li neko to cuo? Helem, strpali ga u bajbuk, remecenje javnog reda i mira i dobi po godine. Otac troje djece, majka nezaposlena.
Svi se sklanjamo u stranu, virimo iza zastora i je*emo majke svima i svakome, ali ne michemo. Evo prva ja. Svi mi kao nesto ''cekamo''.
Ne postoji osoba, ideja, ta kriticna masa, koja ce nas povuci iz ove letargije i tunela u kojem se nalazimo preko 10 godina.
-
laka
lady citas mi misli...aida81 wrote:sada ce se naci kakav kreten in SDA koji ce nam objasniti da je za nase dobro sto nas je manje 100.000, sto smo bez 75% teritorije, sto su nas pokrali i ponizili, izdali, prevarili , i jos se sminkerski prave da je kao sve okey, - mi samo ne razumijemo malo te procese prema EU, a inace oni sve rade za nase dobro. i to sto je brankovic vlasnik teritorije vece od stadiona kosevo, i to sto je bakir izetbegovic od prijeratnog sustanara sa svojim babaom alijom postao jedan od najbogatijih mafijasa u drzavi, i to je balije za nase dobro, samo vi to ne znate, a ne znate jer ste nepismeni i jer avaz vam je mjera pameti, a oslobodjenje podsvijest
jel' gledao neko emisiju "Posteno..." sinoc, "mladi politicki osvjesceni ljudi iz BiH" dijalog... Nakon te emisije imam dvojbu, da l' da se pomakljamo majku nam kretensku opet, al tako da svi izginemo, ono da nas vise ne bude, nikoga, ni muslimana ni srba ni hrvata, nikog ni djece nam ni zena, ma niceg .... i onda da ovdje ja l' nasele neke normalne ljude ja l' naprave park prirode.... p. nam m.....stoka smo mi stoka... mi smo bolan navikli na sranja... mi ni ne znamo za bolje....
aonda pomislim, ma sto ja ne bih svoju guzicu na druge crte obrane tamo negjde u Katar na primjer, boli me djon za sve ovo ovdje, nama Bosancima se bar nije problem uvuc u supak, glumit amebu, bit us, kad to treba....
m. nam j. svima redom ukljcujuci i dijasporu.... marvo
a onda
-
aida81
ma ne stvarno vise, halo ljudi: godinama, deceniju i po pricamo o nekakvoj aliji i 1983. 1993, pa ne znam ti vise ni ja ko sve nije tu. kao sta misli ganic? ama boli me vise da ne kazm sta, sta misli ganic! kao st aje rekao alijin mafijaski sin bakir izetbegovic - ama ljudi otresite se vise tih ljudi, to su zli i kvarni ljudi. moji su branili ovu jebenu drzavu, ginuli za nju, i sada mi dojdje mahalski slabajzer silajdzic i prica mi kako on ce sada d aodradi sto kao nismo uspjeli 1992-1995. ama eto te tamo sine i brani jebo te bih, ali usput i dovedi svoga sina iz londona nek nas i on malo brani, jebo te on i ti njih, i sve vas koji ste glasali za ovakve mediokritete! aaaa onda negdje pred sumrak politicke apokalipse, pojavi se odnekud zlaja lagudmzija da se opet, po milioniti put nashali sa vlasti u situaciji kada 700.000 ljudi nema posao, on se ironicno zajebava, kao to je fol, to voli raja!!!! haalooo nije vrijeme za zajebanciju, vec za konacni obracun, za konacno svodjenje racuna, pa il da postanemo robovi, sto bih bass voljela jer za bolje i nismo, il da otjeramo vu "muslimansku" bagru sa vlasti, koja nas brani od rugih, ali nije nas odbranila od njih samih, niti su oni uspijeli od njih lopova, napraviti postene ljude, nisu jer ne mogu, to im je u krvi.
dakle, drage moje balije, glasajte da Bog da sve proaplo u Bosni i nsimo za bolje! juce citam u državnoj tajni 2, citate o parama, kako su ih trosili, cuj molim te heeeeej, ljudi trosiliu u ratu milione za "kancelarijski namjestaj", jebem ti i bosnu i drzavu i malde muslimane i stare pokvarene balije
dakle, drage moje balije, glasajte da Bog da sve proaplo u Bosni i nsimo za bolje! juce citam u državnoj tajni 2, citate o parama, kako su ih trosili, cuj molim te heeeeej, ljudi trosiliu u ratu milione za "kancelarijski namjestaj", jebem ti i bosnu i drzavu i malde muslimane i stare pokvarene balije
-
Divlji u Srcu
Jes vala pravi Bosnjak... samo mu prezime interesantno...Arogantni wrote:Hajde ba, sta fali, covjek se snasao...nek ima, svaka mu cast. Pa jel nas Bosnjak ili nije?
Bar nek neko ima, ako mi nemamo....pa jel? Pravi Bosnjak! Jos malo pa ce i on na hadz.
zvuci mi nekako poznato...
-
neki
Zar je on zgodan??? Glava mu ko registar kasajugoistocnjak wrote:Za kucu u naselju Crnca u Visegradu, koja je po njegovoj prici majkina, je vec ulozio preko 150,000.00 KM.
Jedna moja prijateljica za njega kaze "zgodnog, a odvratnijeg tipa u svom zivotu nisam vidjela".
- buba
#46 re
Pogled na neciju fizionomija je stvar licnog ukusa, ali i mnogo toga ima do karaktera same osobe. Uzmi primjer osobe za koju se ne moze reci da je fizicki privlacna, nego cak da ima ruzne crte lica, ali to nadopunjuje nekim lijepim i veselim karakterom, koji vas privlaci da s takvom osobom provedete vrijeme u razgovoru i susretu. Za takvu osobu sigurno necete reci da je ''ruzna'' ili da joj je glava ko ''registar kasa'', nego cete probrati rijeci poput...''divna, vesela, zabavna..itd''.
Eh sad..Lepi Brane, moze biti i Mr. Univerzuma, ali za njega necemo reci da je lijep, privlacan, divan, krasan, duhovit itd...
Eh sad..Lepi Brane, moze biti i Mr. Univerzuma, ali za njega necemo reci da je lijep, privlacan, divan, krasan, duhovit itd...
-
Dxo
pozdrav, shvatam i salžem se sa svim rečenim gore, i ja sam bio u ratu a otac u rovu od septembra '91, i nedajem za pravo da iko pljčaka i bogati se na račun drugih. Ipak aida81 nedam ti za pravo da kažeš daBog da nam bilo gore nije fino prijatelju čuti da ne želiš dobro, a što se tiče pucanja po ovim lopovima nek svako rasmisli što to on ne učini sam. Borcima je preko glave ratovanja i pucanja svak ima porodicu i bori se da preživi.
-
mnnnmnn
#48 Re: NEDZAD BRANKOVIC - LOS LAZOV
Citizen-X wrote:Klosar sa dna kace, sta rec' na ono kafansko mlataranje i mahanje rukama i sl.bihac-x wrote:Bas me razocarao ovaj Brankovic ... nisam imao neko posebno misljenje o njemu ni prije, ali eto .... Stvarno je ortodoksnii i patoloski lazov, koji, sto je najgore ne zna ni lagati ... a znamo : " ko laze, taj i krade .... "
http://video.google.com/videoplay?docid ... 1632495227
E, fala bogu kad je i mene EU primila da ne budem dio teletine koju ovakvi dzilkosi vode. Nista niko ne treba da zamjeri dijaspori i ljudima koji su vani. Ja ne znam sta se sa nasim narodom zbiva al' ovo je vise postalo ne za plakat nego za smijat se. Idiotski.
idi ba glasaj za angelu merkel i ostavi nas na miru...da truhnemo....
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
ne znam vala... meni su recimo alija tihic ok da ne sirimo sada pricu...neki wrote:Zar je on zgodan??? Glava mu ko registar kasajugoistocnjak wrote:Za kucu u naselju Crnca u Visegradu, koja je po njegovoj prici majkina, je vec ulozio preko 150,000.00 KM.
Jedna moja prijateljica za njega kaze "zgodnog, a odvratnijeg tipa u svom zivotu nisam vidjela".
ali brankovic bicakcic terzic
ti ljudi su apsolutno ZLO
- chuchumbamayumbe
Da ti nisi bio u JNA?! Agresor?Dxo wrote:pozdrav, shvatam i salžem se sa svim rečenim gore, i ja sam bio u ratu a otac u rovu od septembra '91, i nedajem za pravo da iko pljčaka i bogati se na račun drugih. Ipak aida81 nedam ti za pravo da kažeš daBog da nam bilo gore nije fino prijatelju čuti da ne želiš dobro, a što se tiče pucanja po ovim lopovima nek svako rasmisli što to on ne učini sam. Borcima je preko glave ratovanja i pucanja svak ima porodicu i bori se da preživi.