Sta bi tek bilo da nas pocne tusiti sa pravim problemimairfan2 wrote:opet cindirella sa svojim ljubavnim problemima ...
šema vs. prijateljstvo!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
cinderella
zahvaljujte dragom Bogu sto cinderella nema pravih problema!baustelac wrote:Sta bi tek bilo da nas pocne tusiti sa pravim problemimairfan2 wrote:opet cindirella sa svojim ljubavnim problemima ...
![]()
![]()
![]()
![]()
-
cinderella
u cemu tebi to prodje?ma_hajde wrote:batalis to.. proslo je i mojih 6-7 mjeseci zivota tako u nepovrat..
- cico x
upravo,mi smo zabe sto skakucu po autobusima i traze princezu da nas poljube da se vratimo u prvobitno stanje!!!zena21 wrote:mislis... vi ne nosite staklene cipelice i u ponoc se ne pretvarate iz princeze u pepeljugucico x wrote:pa mi,a mi smo oni sto nisu kao cinderella![]()
![]()
- zena21
kojim autobusom se vozitecico x wrote:upravo,mi smo zabe sto skakucu po autobusima i traze princezu da nas poljube da se vratimo u prvobitno stanje!!!zena21 wrote:mislis... vi ne nosite staklene cipelice i u ponoc se ne pretvarate iz princeze u pepeljugucico x wrote:pa mi,a mi smo oni sto nisu kao cinderella![]()
![]()
14, 17, 16, 16b...
-
aminchev2
#39 Re: šema vs. prijateljstvo!
cao cao.cinderella wrote:Vjerovatno cete reci: opet cinderella sa svojim „ljubavnim“ problemima...Ne znam da li bas da ovo nazovem problemom, ali eto...mozda bi mi trebao savjet...kako muskog, tako i zenskog dijela publike... Onaj mali iz autobusa (nadam se da ste upuceni u post od prije nekih 5-6 mjeseci) mi opet zadaje glavobolje! Naime, nikako da se izjasni sta on zapravo zeli od mene! "vodimo" se kao prijatelja, ali ponekad ti razgovori vode u nekom drugom smjeru, sto me zbunjuje...Cak sam pokusala i sa direktnim pitanjem , a odgovor na to pitanje je glasio : herba bobe! Zamislite!
Da li da se nafuram i prestanem uopste razmisljati o tome sta on zeli (jer da je nesto zelio, valjda bi se izjasnio) ili da i dalje tjeram mak na konac, pa dok ne progovori... ???
Unaprijed hvala na svakoj pomoci!
eh. ovako. bila sam u slicnoj situaciji.
takve tipove zovem sadistima. volje kad se cura napali na njih i onda se igraju sa njom, jer vole da su zeljeni.
nista od toga nece biti
nadji ti sebi fino tipa sa kolima
- terra_incognita
Ja sam se natezala 8 mjeseci i svo vrijeme mislila upravo ono što neki navode- druga u igri.
Onda sam se odlučila da prekinem "odnos", napisla SMS u kojem sam jasno iznijela svoja očekivanja i šok
- konačno je uradio nešto. Ni on, naime, nije bio siguran šta ja želim.
Možda je to taj isti lik, ko zna...

Onda sam se odlučila da prekinem "odnos", napisla SMS u kojem sam jasno iznijela svoja očekivanja i šok
Možda je to taj isti lik, ko zna...
- Baby Jane
#41 Re: šema vs. prijateljstvo!
nadji ti sebi fino tipa sa kolima:)
Last edited by Baby Jane on 22/11/2007 15:39, edited 1 time in total.
-
cinderella
#42 Re: šema vs. prijateljstvo!
bravo!!! pusa za odgovor!aminchev2 wrote:cao cao.cinderella wrote:Vjerovatno cete reci: opet cinderella sa svojim „ljubavnim“ problemima...Ne znam da li bas da ovo nazovem problemom, ali eto...mozda bi mi trebao savjet...kako muskog, tako i zenskog dijela publike... Onaj mali iz autobusa (nadam se da ste upuceni u post od prije nekih 5-6 mjeseci) mi opet zadaje glavobolje! Naime, nikako da se izjasni sta on zapravo zeli od mene! "vodimo" se kao prijatelja, ali ponekad ti razgovori vode u nekom drugom smjeru, sto me zbunjuje...Cak sam pokusala i sa direktnim pitanjem , a odgovor na to pitanje je glasio : herba bobe! Zamislite!
Da li da se nafuram i prestanem uopste razmisljati o tome sta on zeli (jer da je nesto zelio, valjda bi se izjasnio) ili da i dalje tjeram mak na konac, pa dok ne progovori... ???
eh. ovako. bila sam u slicnoj situaciji.
takve tipove zovem sadistima. volje kad se cura napali na njih i onda se igraju sa njom, jer vole da su zeljeni.
nista od toga nece biti
nadji ti sebi fino tipa sa kolima
-
ma_hajde
u fantazijama koje nisu imale temelja, al su bile tako jake, i zeljene, da nisam vidjela kako satima dnevno pricam preko msn-a s osobom ciji lik gradim u glavi..
.. nekad tako jako zelis da se desi nesto neostvarivo, da nece da se pomiris sa tim da si sve umislila.. a njemu godi paznja, nista drugo
.. nekad tako jako zelis da se desi nesto neostvarivo, da nece da se pomiris sa tim da si sve umislila.. a njemu godi paznja, nista drugo
-
aminchev2
#44 Re: šema vs. prijateljstvo!
pa daBaby Jane wrote:nadji ti sebi fino tipa sa kolima:)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
joj
ko ce se dole po autobusima vuci.
ccc
-
Linski
Cile83 wrote:A sta bi ti cinderella?
A sta je drugi smjer razgovora ako se smije znati,razbacujete jedno drugom ljubavne suplje jel?
Hahahha, tako pocne...
Nego ti cinderella slusaj mene. Najbolje je naci tipa sa kolima. Da, slazem se.
Ali...nemoj dopustiti da te tek tako otkaci. Smjeskaj mu se, daji mu puse, sjedi pored njega u autobusu i sve mu se vise i vise priblizuj i kad se bas napali, glumi kao da si ne zainteresovana. Glumi kao da ga ne znam, kao da ga nikad nisi upoznala i kao da ne postoji.
Doce on sam tebi i priznat ce!
Play hard to get!
-
Wednesday
mislim da je malo kasno da se igra "nedostizne" kad mu je vec prisla s direktnim pitanjem- da je nesto htio tad bi i napravio.Linski wrote:Cile83 wrote:A sta bi ti cinderella?
A sta je drugi smjer razgovora ako se smije znati,razbacujete jedno drugom ljubavne suplje jel?
Hahahha, tako pocne...
Nego ti cinderella slusaj mene. Najbolje je naci tipa sa kolima. Da, slazem se.
Ali...nemoj dopustiti da te tek tako otkaci. Smjeskaj mu se, daji mu puse, sjedi pored njega u autobusu i sve mu se vise i vise priblizuj i kad se bas napali, glumi kao da si ne zainteresovana. Glumi kao da ga ne znam, kao da ga nikad nisi upoznala i kao da ne postoji.
Doce on sam tebi i priznat ce!
Play hard to get!
ako poslusa tvoju taktiku, ko iz filmova
cinderella, zao mi je, al mislim da od ovog nista. najbolji savijet ti je onaj da jednostavno promjenis autobus
svako od nas je uglavnom bio u slicnoj situaciji, i nije lako samo preci preko toga, pogotovo ako to traje vec vise od pola godine, al mislim da nemas izbora.
-
Zhaba
ti nisi zhaba ne lagicico x wrote:upravo,mi smo zabe sto skakucu po autobusima i traze princezu da nas poljube da se vratimo u prvobitno stanje!!!zena21 wrote:mislis... vi ne nosite staklene cipelice i u ponoc se ne pretvarate iz princeze u pepeljugucico x wrote:pa mi,a mi smo oni sto nisu kao cinderella![]()
![]()
- anais_nin
#49 Re: šema vs. prijateljstvo!
bolje sama u autobusu, nego s degenom u autuaminchev2 wrote:pa daBaby Jane wrote:nadji ti sebi fino tipa sa kolima:)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
joj
ko ce se dole po autobusima vuci.
ccc
- anais_nin
#50 Re: šema vs. prijateljstvo!
Rastavljanje na proste faktorecinderella wrote:Vjerovatno cete reci: opet cinderella sa svojim „ljubavnim“ problemima...Ne znam da li bas da ovo nazovem problemom, ali eto...mozda bi mi trebao savjet...kako muskog, tako i zenskog dijela publike... Onaj mali iz autobusa (nadam se da ste upuceni u post od prije nekih 5-6 mjeseci) mi opet zadaje glavobolje! Naime, nikako da se izjasni sta on zapravo zeli od mene! "vodimo" se kao prijatelja, ali ponekad ti razgovori vode u nekom drugom smjeru, sto me zbunjuje...Cak sam pokusala i sa direktnim pitanjem , a odgovor na to pitanje je glasio : herba bobe! Zamislite!
1. On nije zainteresiran
2. On nije siguran da li je zainteresiran, al da ne bi vrata guzicom zatvorio daje ti odgovor tipa "herba bobe"
3. Tip je totalno nezreo i djetinjast i taj njegov odgovor je vise glasio "Herba bobe?"
4. I ako mu se svidjas i ako si ti direktno pitala on i pored svih zelenih svjetala i dalje nema MUDA da poduzme nesto po tom pitanju
Nakon pola godine, skontaj da li je vrijedan vise tvog vremena bez obzira u koji u gore navedenih faktora spada
mani se igrica, zapetljancija, glumatanja, to je samo tracenje vremena i pridavanje suvise vaznosti nekom ko uopste nije bitan....uvijek je dobro znati sta ocekujes i sta zasluzujes....kad vidis da neko nije u stanju ili u mogucnosti da ti to pruzi, izgovori i objasnjenja tada fakat gube smisao....izgovori i objasnjenja su nesto sto su (uglavnom) zene izmislile da produzavaju sebi nepotrebne agonije
bajke su lijepe