Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hajde ba, nije zabranjeno gledati i mi cemo svi jednom biti djuturumi, pa ne prestane covjek da cijeni vizuelno prijatne stvari samo zato sto je ostario
kad pokusavaju da te pipkaju i dirkaju e to je vec neka druga prica al' meni je to na istoj razini kao bilo cija nezeljena paznja, nema veze s godinama
nego ako ti vec toliko smeta, fino im stavi do znanja "odjebaus miki maus" zar je to toliki problem?
anais_nin wrote:hajde ba, nije zabranjeno gledati i mi cemo svi jednom biti djuturumi, pa ne prestane covjek da cijeni vizuelno prijatne stvari samo zato sto je ostario
kad pokusavaju da te pipkaju i dirkaju e to je vec neka druga prica al' meni je to na istoj razini kao bilo cija nezeljena paznja, nema veze s godinama
nego ako ti vec toliko smeta, fino im stavi do znanja "odjebaus miki maus" zar je to toliki problem?
jeste ako je tip JAKO dobar prijatelj sa roditeljima i pokusava da jednom od roditelja nadje posao
jo jo
aminchev2 wrote:
jeste ako je tip JAKO dobar prijatelj sa roditeljima i pokusava da jednom od roditelja nadje posao
jo jo
aminche, stavljas se u ulogu zrtve.... kada je necija paznja nezeljena nije apsolutno potrebno da se stupa u verbalan konflikt....nisi ti duzna trpiti niciju nezeljenu paznju....uz to dosta sam sigurna da taj tvoj roditelj kojem taj covjek navodno pomaze kada bi bio upucen u situaciju mrshnuo bi ga svojevoljno.....protiv pogleda ne mozes nista, osim uzvratiti istom mjerom....ali ukoliko je ta paznja vise od pogleda, onda ili trazi razloge da to trpis ili uradi nesto po tom pitanju....
pa njima i ostaje samo da gledaju i sjećaju se starih dana. Možda ih podsjećaš na neku njihovu prvu ljubav iz školskih dana, tamo negdje početkom '50ih godina prošlog vijeka
Što reče jedan kolega s posla, dva mjeseca do penzije, : Bože, kad si mi već oduzeo moć, zašto nisi i želju?
mali update... sad se sjetih... gledaju te starci, što ti se gadi, a onaj iz busa što bi voljela da te gleda, ne smije ili neće. Ironija sudbine, zar ne
van Basten wrote:mali update... sad se sjetih... gledaju te starci, što ti se gadi, a onaj iz busa što bi voljela da te gleda, ne smije ili neće. Ironija sudbine, zar ne
jarane...
ja autobusom se nisam jedno 10 godina vozikala
brkas lonchiche
al... nema veze. oprosteno ti je
ah do mene... pardon... onda zaboravi update
new znam zašto tebe uvijek povezujem i brkam sa pepeljugom
i da - hvala na oprostu... ubuduće ću paziti da se slični gafovi ne ponove
van Basten wrote:ah do mene... pardon... onda zaboravi update
van Basten wrote:mali update... sad se sjetih... gledaju te starci, što ti se gadi, a onaj iz busa što bi voljela da te gleda, ne smije ili neće. Ironija sudbine, zar ne
jarane... ja autobusom se nisam jedno 10 godina vozikalabrkas lonchiche
al... nema veze. oprosteno ti je
e sto se ismijah
nisi skontala izgleda sta je pisac htio reci
aminchev2 wrote:ovako
u cetvrtak sam izasla bila na rucak sa kolegama sa posla, i neki stari cica me je pregledao, i ocima skinuo
jako mi je bilo neprijatno
vjerovatno je mislio na svoju zenu, jer kazes bio je cetvrtak, a poslije cetvrtka je petak, a petak je sta, petak je dan za metak
aminche pa nema razloga da ti bude neprijatno, ti si zasigurno privlacna djevojka... mislim da treba da ti bude drago sto te gledaju i stariji nije nikome nista bilo od gledanja samo nek ne diraju
van Basten wrote:ah do mene... pardon... onda zaboravi update