Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pitt wrote:joj nemoj,.......sad ce biti da su i tocak izmislili :D:D
Nisu tocak... ali jedan stari grncar Srbijanac kod kojeg sam kao klinac
kupovao glinene "kasice prasice" me je ubjedjivao da su Srbi izmislili 'rupu
u saksiji'.
Lijepo im je Mesic poducijo da "nema rezervne domovine", to se odnosilo i na jedne i na druge, Bosna i Hercegovina je realnost.
Kome ne pase, neka kupi kuskune i na veliku seobu, ne znam samo ko ce te doseljenike rasirenih ruku docekati
hrasno38 wrote:Trebali bi i mi u Federaciji a i ostali iz RS-a skupiti jedno milion - dva potpisa da hocemo ukidanje RS-a pa onda fino da spakujemo u kovertu i posaljemo Putinu. ne mogu oni vise skupiti od nas da se jebu non stop sljedecih 20 godina
zepljak wrote:jase ponosim svojim nikom i izgleda da je moj komentar pronasao jos jednog sa te peticije
slabo ti to nesto moj zepljak.. bice da sam ja ipak koju kahvu vise popio kod rahmetli hodze vrelca, a ni asikluci po cavcicima, pripecku i purticima nisu arsli strani! no, izgleda da me od pocetka nisi shvatio! nemam ja nista proziv tvog misljenja, i trebas da ga imas! ali nemoj da psujes! to mi smeta! a ko zna, mozda nekad i kod stitkovca ili hodzica zamezimo! hajd furaj sada!