Hitno! Sintori ce ubiti 10 kucica
Moderator: anex
-
becu
Sta je bilo ne volis mjesance? Meni nisu izgledali bijesni, i evo imam sve ekstremitete hvala Bogu, stavise bili su mi tako simpaticni da sam stao i posmatrao ih na minutu dok je oko njih raja prolazila nesmetano, a oni ''kulirali''. Nejse nemoj zvati sintere. Mjesanci su puno bolji psi od inbreedera.nosty wrote:becu wrote:Ma uzmi ih i pusti na Alipasino polje, neki sam dan prolazio i vidio copor, hrani ih raja valjda.wow rjesenja!
Ma da... pa ne smijem psa izvesti ni da se popiša![]()
Boli raju klinac sto je vecina njih bijesna pa mi umalo ruku jedan nije otkinuo neki dan![]()
Raja ih ne hrani, vec primitivne seljacine ostatak rucka istresu kroz prozori kada se na njihovo smece pod prozorima navuce bijesna pascad znaju kukati kad im djecu zaganjaju.
-
nosty
Kako samo ljudi donose pogresne zakljucke!becu wrote:Sta je bilo ne volis mjesance? Meni nisu izgledali bijesni, i evo imam sve ekstremitete hvala Bogu, stavise bili su mi tako simpaticni da sam stao i posmatrao ih na minutu dok je oko njih raja prolazila nesmetano, a oni ''kulirali''. Nejse nemoj zvati sintere. Mjesanci su puno bolji psi od inbreedera.nosty wrote:becu wrote:Ma uzmi ih i pusti na Alipasino polje, neki sam dan prolazio i vidio copor, hrani ih raja valjda.wow rjesenja!
Ma da... pa ne smijem psa izvesti ni da se popiša![]()
Boli raju klinac sto je vecina njih bijesna pa mi umalo ruku jedan nije otkinuo neki dan![]()
Raja ih ne hrani, vec primitivne seljacine ostatak rucka istresu kroz prozori kada se na njihovo smece pod prozorima navuce bijesna pascad znaju kukati kad im djecu zaganjaju.
I upravu je Tinchy... bitno je da se udome ovi maleni a ne puste na ulicu da lutaju. Tako da... stop!
- cheguevara_k1
Spaseni su, drugim rijecima, zivi su i slobodni. Sad jedino preostaje da im se nadje novi dom, jer trenutno ih je na jednom mjestu 11.
Cijelog zivota sam imao razne rasne pse, sve do ljetos. Kada su mi uginuli rotovi od starosti, pokupio sam sa ulice jednog BPK ( Bosanskog Prevrtaca Kontejnera ) i mogu odgovorno da tvrdim, da boljeg druga i boljeg psa cuvara nisam jos imao.
On zivi u kuci i mogu reci da je cistiji i uredniji od vecine ljudi. Za jako kratko vrijeme je naucio gdje se piski i kaki. Nece to uraditi u kuci nema sanse.
Stvarno ne razumijem komentare tipa sapuna i Kineza.
Cijelog zivota sam imao razne rasne pse, sve do ljetos. Kada su mi uginuli rotovi od starosti, pokupio sam sa ulice jednog BPK ( Bosanskog Prevrtaca Kontejnera ) i mogu odgovorno da tvrdim, da boljeg druga i boljeg psa cuvara nisam jos imao.
On zivi u kuci i mogu reci da je cistiji i uredniji od vecine ljudi. Za jako kratko vrijeme je naucio gdje se piski i kaki. Nece to uraditi u kuci nema sanse.
Stvarno ne razumijem komentare tipa sapuna i Kineza.
-
Punky girl
Spaseni su ali i dalje traze dom...
pomazimo...
drift_kraljica
drift_kraljica