Nije lako biti zena
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- danas
-
mojgrad
Ako ga danas nemas neces ga imati ni sutradanas wrote:neka bolan, prepasce sepitt wrote:kad pricas o zenama kazes "neke zene" dok sve muskarce u isti kosh trpasko je nesiguran ovdje?
pa nam nece htjet pojasnit kako da nadjemo svoje ja
i can hardly wait
- pitt
jesi se zapitala ikada da nije mozda do tebe? Tj ne znas naci mozda pravog muskarca?mojgrad wrote:Pa sa muskarcima sam imala iskustva a ne sa zenamapitt wrote:kad pricas o zenama kazes "neke zene" dok sve muskarce u isti kosh trpasko je nesiguran ovdje?
![]()
Opet ponavaljam ovo su moja iskustva.. Ne generalizuj u moje ime..
- danas
i sta jos veli on kad ti doneses komad kruVa u kucumojgrad wrote:Ako ga danas nemas neces ga imati ni sutradanas wrote:neka bolan, prepasce sepitt wrote:kad pricas o zenama kazes "neke zene" dok sve muskarce u isti kosh trpasko je nesiguran ovdje?
pa nam nece htjet pojasnit kako da nadjemo svoje ja
i can hardly wait
- pitt
pa gdje nadje tog hairliju.....one in a millionmojgrad wrote:Ne trebam se zapitkivati, jer sam nasla sto sam trazila, sretno udata vec 10 g. Ovo pitam da cujem vas muske sta vi u stvari zelite???pitt wrote:jesi se zapitala ikada da nije mozda do tebe? Tj ne znas naci mozda pravog muskarca?mojgrad wrote: Pa sa muskarcima sam imala iskustva a ne sa zenama![]()
Opet ponavaljam ovo su moja iskustva.. Ne generalizuj u moje ime..ili su mozda tvoja iskustva univerzalna pa da ih preimenujemo u zakone?
-
mojgrad
ehhhhhhhhhhhhh zabusavate.. Ne vodi ova tema nicemu vidm ja to.pitt wrote:pa gdje nadje tog hairliju.....one in a millionmojgrad wrote:Ne trebam se zapitkivati, jer sam nasla sto sam trazila, sretno udata vec 10 g. Ovo pitam da cujem vas muske sta vi u stvari zelite???pitt wrote: jesi se zapitala ikada da nije mozda do tebe? Tj ne znas naci mozda pravog muskarca?ili su mozda tvoja iskustva univerzalna pa da ih preimenujemo u zakone?
:D
Ima li i jedno musko na ovom forumu koje ce reci sta trazi/zeli/ocekuje/prizeljkuje/voli kod zena ?????
-
mojgrad
pitt wrote:eno sad.......jel smeta njemu taj kruV sto ti donosis?mojgrad wrote:Za ljubav mog zivota nista mi mrsko nije ucinit.. A naravno isto toliko ocekujem za uzvratpitt wrote:mora da je lavor trazio:D:D
Sto bi mu smetalo, jer je bilo godina kada nisam ja donosila ama bas nista na stol.
- van Basten
Zanimljivo kako svako malo se na ovom forumu otvori tema o nekakvom kao strahu SVIH muškaraca prema NEKIM ženama, u pravilu pametnim, uspješnim...
U logičkom kvadratu koji bismo napravili kombinacijom znam/ne znam varijanti, najgora varijanta je ne znati da ne znaš.
Prevedeno na priču o muškom "strahu" od pametnih, uspješnih i kakvih sve ne žena: Od žene koja zna da je poglupa gora je samo ona koja misli da je pametna.
Danas skoro svaka curica, cura, djevojka, žena... nađe za shodno da se samoproglasi pametnom i na taj način objasni svoje ljubavne neuspjehe jer se, eto, muškarci "boje pametnih žena". Zbog takvih osoba one žene koje su zaista pametne, sposobne... moraju kopati rukama i nogama da izađu na površinu.
U logičkom kvadratu koji bismo napravili kombinacijom znam/ne znam varijanti, najgora varijanta je ne znati da ne znaš.
Prevedeno na priču o muškom "strahu" od pametnih, uspješnih i kakvih sve ne žena: Od žene koja zna da je poglupa gora je samo ona koja misli da je pametna.
Danas skoro svaka curica, cura, djevojka, žena... nađe za shodno da se samoproglasi pametnom i na taj način objasni svoje ljubavne neuspjehe jer se, eto, muškarci "boje pametnih žena". Zbog takvih osoba one žene koje su zaista pametne, sposobne... moraju kopati rukama i nogama da izađu na površinu.