ma ja bih ga otrovala, majke mi moje...makar ga odležala...
Kako reagovati???
-
cinderella
fakat me zanima šta je ta djevojka uradila pa da taj moron osjeti potrebu da je namariše? možda mu je noktom ogrebala lak na bolidu???
-
obuca
Amazonka27 wrote:Zivota mi ziva istina...
posla ja kod kolegice i prolazim pored jednog malog parka u mahali chujem vrisku, dreku, urlanje...ja se skamenila. Prolaze ljudi - niko nista. Naidje i jedan iz mahale...kaze ne idi dole izgleda da neko trebu silujeposto u to doba nije bilo mobitela...ja odtrchim u prvi kafich i vidim dva drota sjede i sva onako isprepadana vrisnem "siluju trebu". Oni skochise... i kazu hajde sa nama. Mi dole u park (mada ne kontam koji sam ja klinac krenula dole) situacija se smirila. Sjedi tip, cura mu i od cure mama. Policajac uze bateriju i osvjetli lika... u pm...jaran mi
i ono pozdravlja me...na kraju priche...mater i momak tukli curu.
-
tempora
Malo grijesis.Nema to veze sa zivljenjem u EU vec sa pomanjkanjem civilne solidarnosti ( u svim situacijama) svuda u svijetu.U nekim EU drzavama svako malo bude ubijen neko ko se usudio da upozori nasilnika, siledziju, kriminalca.Onda istu noc, izadje pola grada sa svijecama u rukama u znak mirnih protesta i odavanja pocasti.Neki ljudi i zavrse u zatvoru zato sto su napali nasilnika.Kao moj prijatelj neki dan, koji je bio napadnut od strane petorice, hodajuci s djevojkom i kako se branio, uspio je jednog udariti-pa mu je dosao poziv na sud na kojem je odluceno da plati kaznu od 400 eura jer je tom tipu razbio dva zuba.I iako postoji policijski raport, da su napadnuti,tip je ulozio zalbu i "zrtva" je osudjena.arman1 wrote:Ti si čudna. Ne živiš u EU. Ovdje ti mnoge nakon šamara okrenu i drugi obraz.besana wrote:@mircerka:
Nisi u pravu. Možda bi ti tako reagovala...ja sigurno ne bih. Pošto "svaka u životu naleti na mejmuma"...svakoj se može desiti da je tip udari. Može to bitti prvi, drugi sastanak, i ja tada sigurno ne bih rekla.."NEMOJ GA..JA SAM KRIVA" A Boga mi ne bi ni ti...ako si pametna.
I ne znam što cirkuzaš s tim?Fakat si čudna treba...
Samo budale i neupučeni ovdje na ulici glumi viteza.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
amazonka, to je uyas....
besana, ukratko, 2 sata ujutro, mjestor adnje POD MOJIM BALKONOM...ljeto, svi proyori otvoreni...ona i on se fataju, ona ne da, izadje iz auta, klapa u stiklama oko auta, on sere iz auta da se vrati, i pocne joj prijetiti, ona nejmu mater on njoj mater, galame jedno na drugo, ona umjesto da ode stoji pored auta, on izadje i pocnu se koskat, zovnemo i ja i komsije sprat iznad policiju, dodju u roku od 20 sec, da bi ona rekla MA DAJTE STA VAM JE MALO SMO SE PORJECKALI NEMOJTE TAKO a sva crvena po vratu i mishkama i obrazima..
takvima zelim da ih bocom razbijenom ukrase po tijelu jer bolje nisu ni zasluzile!
Bogu hvala, nisu sve iste.
besana, ukratko, 2 sata ujutro, mjestor adnje POD MOJIM BALKONOM...ljeto, svi proyori otvoreni...ona i on se fataju, ona ne da, izadje iz auta, klapa u stiklama oko auta, on sere iz auta da se vrati, i pocne joj prijetiti, ona nejmu mater on njoj mater, galame jedno na drugo, ona umjesto da ode stoji pored auta, on izadje i pocnu se koskat, zovnemo i ja i komsije sprat iznad policiju, dodju u roku od 20 sec, da bi ona rekla MA DAJTE STA VAM JE MALO SMO SE PORJECKALI NEMOJTE TAKO a sva crvena po vratu i mishkama i obrazima..
takvima zelim da ih bocom razbijenom ukrase po tijelu jer bolje nisu ni zasluzile!
Bogu hvala, nisu sve iste.
-
funaki
Hm, ne moze tako! Onda bas i nema neke razlike izmedju tebe i njega!cinderella wrote:fakat me zanima šta je ta djevojka uradila pa da taj moron osjeti potrebu da je namariše? možda mu je noktom ogrebala lak na bolidu???![]()
![]()
![]()
-
cinderella
ma, nemoj mi reci???? od silne huje mi jedino to padne na pamet!!!funaki wrote:Hm, ne moze tako! Onda bas i nema neke razlike izmedju tebe i njega!cinderella wrote:fakat me zanima šta je ta djevojka uradila pa da taj moron osjeti potrebu da je namariše? možda mu je noktom ogrebala lak na bolidu???![]()
![]()
![]()
-
obuca
samo protesti i nemiri zesci mogu pomocicinderella wrote:ma, nemoj mi reci???? od silne huje mi jedino to padne na pamet!!!funaki wrote:Hm, ne moze tako! Onda bas i nema neke razlike izmedju tebe i njega!cinderella wrote:fakat me zanima šta je ta djevojka uradila pa da taj moron osjeti potrebu da je namariše? možda mu je noktom ogrebala lak na bolidu???![]()
![]()
![]()
ma ja bih ga otrovala, majke mi moje...makar ga odležala...![]()
![]()
- homo_sapiens
#33 Re: kako reagovati??
Ovo je već konstatacija koja može otvoriti jednu drugu temu na drugom podforumu, i dotaći i istoriju, i kulturu, i politiku, bar što se tiče balkanskog područja.mojgrad wrote:slazem se sa homo_sapiens-om.. Nema tu udaranja niti nekog nasilja, ide ide ne ide vozdra..
Zasto trositi energiju na takve gluposti. A iskreno mislim da neke zene dozvoljavaju sebi da ih udaraju. Jer ljudi se ponasaju prema tebi bas onako kako ti to sam dozvolis. Moze mu ruka krenuti prema meni, mozda i da mu se omakne da me udari (ako je tolika budala) ali bi mu to zadnje u zivotu bilo, sanse da me ikada u zivotu vidi (ma ni za izvinjenje) ne bi dobio.
Komentar se može dati u jednoj rečenici: „kulturno-istorijsko nasljeđe“.
- DaysleepeR
arman1 wrote:U toku rata na č.vili u parku, vidim tip polupijan, visok oko 180 mršav oko 45-50 godina mlati neku ženu njegovih godina.sulesavic wrote:Jednom glumio heroja, dobio po labrnji (žrtva se nije trznula ni u toku mog dobijanja po labrnji ni poslije toga), od tad bez imalo griže savjesti 'ladno okrećem glavu...
Ubi boga u njoj.
Priđem pokušam konverzacijom smirit stvari.
Kreten me posla u p. materinu pljunu ka meni i nastavi maranje.
Upalim ga nogom u glavu u stilu P. Aertsa. Tip se izvrnu, a žrtva makljaže se malo pribra, pogleda balvan i iz sve glasa : " a ljudi ubi mi čovjeka, vidi šta mu uradi itd".
U to priđoše neki drotovi koji su sve vidjeli. Da ne bi njih još bi ispalo da sam ja napao kretena.
trebo si i nju izvrnut odmah
- elixiaboy
#35 Re: Kako reagovati???
mIRCerka wrote:zato sto bi ona rekla NEMOJ GAAAAAAA JA SAM KRIVA SMRC BUAAAAAAAA
Funaki, svaka cast! Ispravno si postupio.
-
funaki
besana wrote:Nešto kontam....kad bi svi tako u svim situacijama zvali policiju, vatrogasce, hitnu...kad bi se svi hvatali telefona i kada ne bi , rizikujući vlastiti život, pokušali spasiti život nekog koga i ne znaju...ovaj svijet bi stvarno bio pakao, gori nego što je sad.
Kada bi svi koji ugledamo tipa koji tuče djevojku pomislili da je ona to zaslužila, ili da će nam reći "nemoj ga ja sam kriva", onda...ne znam...onda bismo mogli kada vidimo utopljenika pomisliti da je sam skočio, ili kad ugledamo požar da ga je neko namjerno, zbog osiguranja podmetnuo.
Nesto sto je potrebno nekada ce biti i dovoljno!
-
tempora
Mislim da si otisla predaleko u razmisljanjima.besana wrote:Nešto kontam....kad bi svi tako u svim situacijama zvali policiju, vatrogasce, hitnu...kad bi se svi hvatali telefona i kada ne bi , rizikujući vlastiti život, pokušali spasiti život nekog koga i ne znaju...ovaj svijet bi stvarno bio pakao, gori nego što je sad.
Kada bi svi koji ugledamo tipa koji tuče djevojku pomislili da je ona to zaslužila, ili da će nam reći "nemoj ga ja sam kriva", onda...ne znam...onda bismo mogli kada vidimo utopljenika pomisliti da je sam skočio, ili kad ugledamo požar da ga je neko namjerno, zbog osiguranja podmetnuo.