Za skidanje placeno 12.300 maraka

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

InfraRedRidinghood wrote:Šta je odbačaj, jadna majko? :-) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ako je NABACAJ bacanje sihri/ara, moyda je odbacaj skidanje istih...
Nancy Drew

Post by Nancy Drew »

...
Last edited by Nancy Drew on 10/02/2009 11:35, edited 1 time in total.
Lace

Post by Lace »

mIRCerka wrote:
InfraRedRidinghood wrote:Šta je odbačaj, jadna majko? :-) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ako je NABACAJ bacanje sihri/ara, moyda je odbacaj skidanje istih...
nigdje ne pise odbacaj...citate napamet :D
janje_

Post by janje_ »

ovo "nabacaj skidam" zvuci ko da se radi o centarhalfu koji presijeca protivnicke lopte ubacene u kazneni prostor..
tempora

Post by tempora »

Ja sam izgleda vec odavno izgubila sav smisao za humor. :( Kada pogledam oko sebe vidim armije ljudi koji potrazuju ovu vrstu pomoci.Poznajem nekolicinu, a broj im sve vise raste, koji su dali hiljade maraka ili eura za ovakvu vrstu lijecenja.I ne radi se tu samo o neukom, praznovjernom svijetu.
Sve, ali bas sve po pitanju mentalnog i fizickog zdravlja, cini mi se u totalnom kursluzu.Ja ne bih samo kaznjavala sve ove nadrilje nego i medicinske radnike -kada vidim koliko mistike ima u dijagnozama onih koji su oboljeli od teskih bolesti-pa se sastane "konzilij" rodbine da ga lijeci aloe verom, specijalnim medom, zapisima, noni dzusom itd itd......... :oops:
Fratris

Post by Fratris »

Nancy Drew wrote:Ovo je negdje u Hrvatskoj :) naši su pismeniji :zzzz:
Ja sam htio reci, ja bih na ono tablu fino napisao svoju reklamu na kojoj pise "lijecim nepismenost."
Post Reply