ako je NABACAJ bacanje sihri/ara, moyda je odbacaj skidanje istih...InfraRedRidinghood wrote:Šta je odbačaj, jadna majko?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Za skidanje placeno 12.300 maraka
-
Nancy Drew
-
tempora
Ja sam izgleda vec odavno izgubila sav smisao za humor.
Kada pogledam oko sebe vidim armije ljudi koji potrazuju ovu vrstu pomoci.Poznajem nekolicinu, a broj im sve vise raste, koji su dali hiljade maraka ili eura za ovakvu vrstu lijecenja.I ne radi se tu samo o neukom, praznovjernom svijetu.
Sve, ali bas sve po pitanju mentalnog i fizickog zdravlja, cini mi se u totalnom kursluzu.Ja ne bih samo kaznjavala sve ove nadrilje nego i medicinske radnike -kada vidim koliko mistike ima u dijagnozama onih koji su oboljeli od teskih bolesti-pa se sastane "konzilij" rodbine da ga lijeci aloe verom, specijalnim medom, zapisima, noni dzusom itd itd.........
Sve, ali bas sve po pitanju mentalnog i fizickog zdravlja, cini mi se u totalnom kursluzu.Ja ne bih samo kaznjavala sve ove nadrilje nego i medicinske radnike -kada vidim koliko mistike ima u dijagnozama onih koji su oboljeli od teskih bolesti-pa se sastane "konzilij" rodbine da ga lijeci aloe verom, specijalnim medom, zapisima, noni dzusom itd itd.........