Zlaja, Zlaja, sejtancicu mali...zlajaBHF wrote:Ocigledno imas neke ne rijesene probleme sa tim familijama, i necu da ulazim u to...Vodenjak wrote:Eeeeeeee....zlajaBHF wrote: Znaci, samo kada se radi o ljudima koji su bili oko Alije.... ?
Dobra vam je ta logika...![]()
Ako je Alija bio najbolji najprviji, najjediniji,
najposteniji,
najljepsi
, sto ce reci najzasluzniji sto imamo danas drzavu, je li,
onda mu ne treba osporiti ni zasluge koje je ostvario na planu ekonomskog jacanja iste!
![]()
Drzave, je li...![]()
![]()
Ni njemu, a vala ni njegovima....
Da nema i tebe tu negdje medju njima?![]()
![]()
Treba biti kritican prema svemu, medjutim tvoja kritika proizilazi iz neke mrznje....osjeti se na kilometar.... a mrznja cini ljude subjektivnima !
I pocni pisati normalno, a ne stavljati smajlije svaku trecu rijec. Hvala
Kako si me samo prokljuvio...
Da, naravno da sam subjektivan! I to kako!
Neces mi vjerovati, ali ljudi koje nabrojah zajedno sa onima s kojima su pod ruku dosli na vlast, u mojoj zemlji kad sam imao punih 30 godina unistili su sve ono sto sam do tada gradio...
Unistili su moju tadasnju sadasnjost, izbrisali su sve moje planove, zelje, snove...
Doveli su me, zajedno sa mojom porodicom, na samu granicu opstanka, otjerali su me iz moje zemlje a danas mi zbog svog lopovluka ne daju da se vratim!
I da ti kazem, jedino u cemu si se prevario je to sto kazes da ih mrzim.
Ne, ne mrzim ih!
Za mrznju su potrebni osjecaji a ja za takve ljude osjecaja nemam.
Jedino sto me prema njima prozima je prezir.
Cisti, do kraja ogoljeni prezir!
A ti i dalje budi objektivan i ako su ti subjektivni mrski, ne citaj moje postove i pokusaj naci nekog ko nije dovoljno covjek pa uspijeva sve sto nas okruzuje gledati tvojim - objektivnim ocima!
I na kraju, Vodenjak se vrlo rijetko igra sa smajlijima.
Koristi ih samo u konverzaciji sa objektivnima da im unese barem malo zivosti u njihovu sivu svakodnevnicu!