monografija Alije Izetbegovica ili Drzavne tajne Halilovica?

Drzavne tajne Halilovica ili Monografije Izetbegovica

Halilovici
15
58%
Izetegovici
9
35%
Neko treci
2
8%

Total votes: 26

Vodenjak

Post by Vodenjak »

zlajaBHF wrote:
Vodenjak wrote:
zlajaBHF wrote: Znaci, samo kada se radi o ljudima koji su bili oko Alije.... ?

Dobra vam je ta logika... :-)
Eeeeeeee.... :-)

Ako je Alija bio najbolji najprviji :D , najjediniji, 8) najposteniji, :zzzz: najljepsi :shock:, sto ce reci najzasluzniji sto imamo danas drzavu, je li, :-) onda mu ne treba osporiti ni zasluge koje je ostvario na planu ekonomskog jacanja iste! 8-)
Drzave, je li... :-) :-)
Ni njemu, a vala ni njegovima.... :oops:
Da nema i tebe tu negdje medju njima? :P :D
Ocigledno imas neke ne rijesene probleme sa tim familijama, i necu da ulazim u to... :-?

Treba biti kritican prema svemu, medjutim tvoja kritika proizilazi iz neke mrznje....osjeti se na kilometar.... a mrznja cini ljude subjektivnima !

I pocni pisati normalno, a ne stavljati smajlije svaku trecu rijec. Hvala
Zlaja, Zlaja, sejtancicu mali...
Kako si me samo prokljuvio...

Da, naravno da sam subjektivan! I to kako!
Neces mi vjerovati, ali ljudi koje nabrojah zajedno sa onima s kojima su pod ruku dosli na vlast, u mojoj zemlji kad sam imao punih 30 godina unistili su sve ono sto sam do tada gradio...
Unistili su moju tadasnju sadasnjost, izbrisali su sve moje planove, zelje, snove...
Doveli su me, zajedno sa mojom porodicom, na samu granicu opstanka, otjerali su me iz moje zemlje a danas mi zbog svog lopovluka ne daju da se vratim!
I da ti kazem, jedino u cemu si se prevario je to sto kazes da ih mrzim.
Ne, ne mrzim ih!
Za mrznju su potrebni osjecaji a ja za takve ljude osjecaja nemam.
Jedino sto me prema njima prozima je prezir.
Cisti, do kraja ogoljeni prezir!

A ti i dalje budi objektivan i ako su ti subjektivni mrski, ne citaj moje postove i pokusaj naci nekog ko nije dovoljno covjek pa uspijeva sve sto nas okruzuje gledati tvojim - objektivnim ocima!

I na kraju, Vodenjak se vrlo rijetko igra sa smajlijima.
Koristi ih samo u konverzaciji sa objektivnima da im unese barem malo zivosti u njihovu sivu svakodnevnicu!
_BosanaC

Post by _BosanaC »

zlajaBHF wrote:
_BosanaC wrote:
zlajaBHF wrote: Smatram sebe objektivnim...razlog... nemam mrznje prema ljudima koji imaju drugacije politicko stajaliste od mene, kao drugi.
To sto ti neslaganje sa vlastitim misljenjem smatras automatski mrznjom prema subjektu o kojem se raspravlja je samo i iskljucivo tvoj problem ;)
Ne znam zasto se ti javljas, jer nisam komentirao tvoj post, nego kolege vodenjaka. Njegov post je pun mrznje, i zato sam rekao da ga ta mrznja cini subjektivnim. :zzzz:
Bez obzira, ovo sto sam rekao stoji i ja stojim iza toga.
BigBalabuto

Post by BigBalabuto »

MUSSEUM, da li je to ona tvrdjava o kojoj je pisao Meša Selimović.

Ono što se tu moglo razatnati lokacijski otprilie to bi bilo to, a i suštinski SVILEN GAJTAN OKO BIJELOG VRATA.
zlajaBHF

Post by zlajaBHF »

Vodenjak wrote:
Zlaja, Zlaja, sejtancicu mali...
Kako si me samo prokljuvio...

Da, naravno da sam subjektivan! I to kako!
Neces mi vjerovati, ali ljudi koje nabrojah zajedno sa onima s kojima su pod ruku dosli na vlast, u mojoj zemlji kad sam imao punih 30 godina unistili su sve ono sto sam do tada gradio...
Unistili su moju tadasnju sadasnjost, izbrisali su sve moje planove, zelje, snove...
Doveli su me, zajedno sa mojom porodicom, na samu granicu opstanka, otjerali su me iz moje zemlje a danas mi zbog svog lopovluka ne daju da se vratim!
I da ti kazem, jedino u cemu si se prevario je to sto kazes da ih mrzim.
Ne, ne mrzim ih!
Za mrznju su potrebni osjecaji a ja za takve ljude osjecaja nemam.
Jedino sto me prema njima prozima je prezir.
Cisti, do kraja ogoljeni prezir!

A ti i dalje budi objektivan i ako su ti subjektivni mrski, ne citaj moje postove i pokusaj naci nekog ko nije dovoljno covjek pa uspijeva sve sto nas okruzuje gledati tvojim - objektivnim ocima!

I na kraju, Vodenjak se vrlo rijetko igra sa smajlijima.
Koristi ih samo u konverzaciji sa objektivnima da im unese barem malo zivosti u njihovu sivu svakodnevnicu!
Vodeni :) Ne mrzim subjektivne ljude kao sto si ti, ni najmanje... nije mi u karakteru :-D

Ja bi stvarno volio razumjeti nacin na koji razmisljas...ali nikako ne ide...

Ne mogu razumjeti kako mozes optuziti te ljude da su ti bas oni upropastili zivot....ne mogu...

Ja osjecam to isto sto i ti, ali prema nekim drugim ljudima.... naravno mislim na radovana, slobodana, ratka...i hiljade njima slicnih...

Zivio
Fair Life

Post by Fair Life »

. . .
Last edited by Fair Life on 14/11/2007 19:00, edited 1 time in total.
Fair Life

Post by Fair Life »

. . .
Post Reply