Kako se osvetiti hemijskoj cistionici? (onoj u Staklenom?)
-
jefferson
Samim tim sto si pokrenuo ovu temu nesto si napravio.
Najbolje preko medija, sta se imas zalit trzisnoj inspekciji, veca je mogucnost da ce ti inspektor reci "ma hajde jebo te odjelo"
Ali sve dok potrosaci nebudu reagovali putem medija i natjeraju prodavce da se izvine to ce se i dalje desavati!
Najbolje preko medija, sta se imas zalit trzisnoj inspekciji, veca je mogucnost da ce ti inspektor reci "ma hajde jebo te odjelo"
Ali sve dok potrosaci nebudu reagovali putem medija i natjeraju prodavce da se izvine to ce se i dalje desavati!
- Zox
Nakon savjeta na ovoj temi, pregledao sam Zakon o zastiti potrosaca i utvrdio da je, barem po zakonu, potrosac u ovakvim slucajevima enormno zasticen.
Obratio sam se trzisnoj inspekciji i jos jednom se prijatno iznenadio kad sam shvatio da su, nakon prijave, vrlo azurni.
To je bilo dovoljno da se nagodim sa cistionicom, tako da mislim da nema smisla i dalje drzati otvoren ovaj topic.
Obratio sam se trzisnoj inspekciji i jos jednom se prijatno iznenadio kad sam shvatio da su, nakon prijave, vrlo azurni.
To je bilo dovoljno da se nagodim sa cistionicom, tako da mislim da nema smisla i dalje drzati otvoren ovaj topic.
- pitt
ama neka nas bolan....
:D:D Hajd fino.....drago mi je sto ti je uspjelo ispraviti tu nepravdu. Nisam ja ni sumnjao da nema zakon, samo nisam bio siguran kako i ko ga sprovodi i sa kakvim uspjehom. Cuo sam mali milion horor prica o kupljenim artiklima sto se nakon mjesec dana raspadnu....i nikom nista. Mozd aje i do ljudi tj. kupaca koji to prihvate kao normalu umjesto da se bore za svoja prava.
- pitt
Saian wrote:kad vlasnici chistione furaju tudji robu dok je na "chischenju"jeza u ledja wrote:Ovo me podsjeca na jednu epizodu Seinfelda.![]()
![]()
antologijska (ja sam definitivno seinfeld geek
)
prica se da si imao crush na elaine dok si bas bio bebano
- Saian
ond asam vidio kako pleshe i to je jednostavno bio kraj, poslije sam imao nocne morepitt wrote:Saian wrote:kad vlasnici chistione furaju tudji robu dok je na "chischenju"jeza u ledja wrote:Ovo me podsjeca na jednu epizodu Seinfelda.![]()
![]()
antologijska (ja sam definitivno seinfeld geek
)
prica se da si imao crush na elaine dok si bas bio bebano:D:D
http://www.youtube.com/watch?v=5xi4O1yi6b0