Spiric na BHT Vijestima sinoc (31.10.07.)

osa

Post by osa »

izzy131 wrote:
bl4ever wrote:
osa wrote:kad bi došao u emisiju kod mislava bage, on bi proplakao.
meni je Bago dno, zivim u BL i gledam ga cesto i mogu samo reci da je blijeda kopija Hlo
Sjedi, 1.

Hloverka za razliku od Bage je pripadnica jedne opcije, a to je odmah srozavanje profesionalizma. Bago je najjaci novinar na Balkanu ali mozda i sire.
kakvi najači pa dečko nema ni 60 kg s krevetom, a profesionalan je.
bl4ever

Post by bl4ever »

osa wrote:bez ljutnje ali vi u BL malo drukčije doživljavate politiku od ostalog svijeta, mogu pretpostaviti zašto ti se sviđa HLO, vojnik partije (hdz-a), uvijek na zadatku, a bago je ipak samo novinar, koji se trudi izvuđi iz političara ono najgore pa da narod vidi za koga glasa.
prvi dio necu ni komentarisati jer nije vrijedno ("mi" iz BL cemo uvijek po vama biti drugaciji makar i za trazvu rekli da je zelena), a samo bi te podsjetio, ako si gledao/la, i ako te sluzi sjecanje, javljanja Mislava iz Izbornog Stozera HDZ-a kad su bili prosli predsjednicki izbori, i to 1. krug izbora. Bio je tako tuzan dok nisu dosli glasovi dijaspore koji su odnijeli pobjedu Mesica u 1. krugu i produzili nadu/agoniju Jadjanki Kosoj u (za nju jednako neuspjesni) drugi krug... Upiskio se momak od srece kao da je on usao u taj 2, krug a ne Suzana-Jadjanka...

E to je, Oso, dno!

PS, nisam rekao da je Hlo profesionalka, ali je britkija od Bage kudikamo, a novinar nr. 1 u hrvata je Latin... pa onda 20 praznih mjesta!
osa

Post by osa »

čini mi se da ja ipak malo višem gledam htv, pa sam imao prilike kad je sanader kod njega gotovo proplakao, ali i ostali, dečko je studiozan dobro se pripremi za temu i što je najbitnije insistira na odgovorima na neugodna pitanja, ne dopušta političarima da takva pitanja elegantno izbjegnu, što radi većina novinara s ovih prostora.
bl4ever

Post by bl4ever »

osa wrote:čini mi se da ja ipak malo višem gledam htv, pa sam imao prilike kad je sanader kod njega gotovo proplakao, ali i ostali, dečko je studiozan dobro se pripremi za temu i što je najbitnije insistira na odgovorima na neugodna pitanja, ne dopušta političarima da takva pitanja elegantno izbjegnu, što radi većina novinara s ovih prostora.
u zadnjem se slazem, kao sto sam i rekao ovi nasi i nisu novinari nego su uz pomoc one stvari ili jakih veza zavrsili na ekranima...
osa

Post by osa »

ne znam hoćeš li se složiti, ali u republici srpskoj bar na centralnoj televiziji ne postoje novinari koji su spremni govoriti kritički o istoj. redovno gledam i programe iz banja luke i tako nešto još nisam čuo. nema novinara kao denis latin, koji bez imalo navijanja govori o ulozi hrvatske politike u ratu u bih, zločinima na srbima u hrvatskoj, koji takve stvari naziva pravim imenom i značajno utječe na demokratizaciju medija, a samim time i kompletnog društva. u banja luci se mogu čuti i gledati uglavnom navijački novinarski uradci. gledam predsjednika veritasa savu štrbca koji se uspoređuje s hrvatskim helsinškim odborom, a oni su kao nebo i zemlja. hho piše u zločinima (prvenstveno) nad srbima koje su počinili hrvati , aktuelizira to pitanje, jer su svjesni da samo tako može doći do katarze kompletnog društva, jer zločinac je zločinac, a savo štrbac radi to isto govori o hrvatskim zločinima, umjesto da radi na otkrivanju ubica tisuća hrvata koji su ostali na prostoru hrvatske pod srpskom kontrolom, jer je i sam bio dio vodećih struktura te tvorevine i vrlo lako bi ustanovio(ako ih već ne zna) tko je pobio sve te ljude. da ne govorim o onome što se dešavalo u novom, prijedoru i cijeloj istočnoj bosni. kad novinari iz banja luke ili neki od njih budu spremni pisati o takvim stvarima i genocid nazvati pravim imenom možda i rs bude imala perspektivu kao kako to dodik voli reći "trajna kategorija". u tome su velike razlike između društva u hrvatskoj i u republici srpskoj.
bl4ever

Post by bl4ever »

osa wrote:ne znam hoćeš li se složiti....
ako mi das sansu, slozicu se 101 % ali sta onda sa onom tvojom "ali vi u BL malo drukčije doživljavate politiku od ostalog svijeta" koja nas izjednacava?!
rihakm

Post by rihakm »

bestseler wrote:
Eomer wrote:
Pravi Bosanceros wrote:

Jedan je od rijetkih ljudi iz stranke iz koje dolazi koji javno podvlaci svoj, po meni korektan, odnos prema BiH. (barem verbalno)
Potpis.
Dobro je da svi nemamo ISTA misljenja. Stav Spirica prema BiH je u najmanju ruku NEKOREKTAN - 8-9 mjeseci NISTA NE RADI - a prima platu od mene i onih koji rade. .... fuuuuuujjjjj...
eh ovo je za potpis!!!
osa

Post by osa »

bl4ever wrote:
osa wrote:ne znam hoćeš li se složiti....
ako mi das sansu, slozicu se 101 % ali sta onda sa onom tvojom "ali vi u BL malo drukčije doživljavate politiku od ostalog svijeta" koja nas izjednacava?!
čuj, ja o banja luci imam izgrađeno mišljenje na osnovu gledanja banja lučkih tv programa, zato sam i rekao ovo o vama u banja luci i vašem doživljavanju politike, zar sve ovo što sam napisao ne govori o razlikama a ne o izjednačavanju, iako teško je generalizirati o narodu na osnovu televizije.
Post Reply