PS. ISLAM = KURAN I VJERODOSTOJNI HADISI
ISLAM JE JASAN KAO DAN!!!
A šta ti nije jasno kod derviša?univerzalac wrote:Fina pjesmica...ali derviši = ne pravi ISLAM!!! Ništa najbolje je da se ova tema zaključa s obzirom da na ovom forumu nema kapaciteta koji bi razgovarali na ovu temu...![]()
PS. ISLAM = KURAN I VJERODOSTOJNI HADISI
ISLAM JE JASAN KAO DAN!!!
paša, pokušavaš da saznaš nešto više o duši i tome kakva je ista kod životinja i biljaka, držeći se samo četiri elementarne matematske operacije, a limesi, izvodi, integrali, etc. su zabranjeni.univerzalac wrote:Muslimani se nesmiju etiketirati...ubacivati neke stvari u vjeru...muslimani su muslimani...ljudi pokorni Bogu koji se striktno drze KURANA I SUNNETA odnosno slijede VJERODOSTOJNE HADISE!!!
PS. Od ove teme nema hajra...jer se 100 podtema otvore...
Daj dokaz...kolega wrote:paša, pokušavaš da saznaš nešto više o duši i tome kakva je ista kod životinja i biljaka, držeći se samo četiri elementarne matematske operacije, a limesi, izvodi, integrali, etc. su zabranjeni.univerzalac wrote:Muslimani se nesmiju etiketirati...ubacivati neke stvari u vjeru...muslimani su muslimani...ljudi pokorni Bogu koji se striktno drze KURANA I SUNNETA odnosno slijede VJERODOSTOJNE HADISE!!!
pusti taj beduinski pristup.
ne mozes tako odmah covjeku za oci "daj dokaz", ono sto trenutno ne razumijes, saznaces kasnije, moli Allaha da te ucini jednim od onih kojima je dao ispravno poimanje stvari.univerzalac wrote:Daj dokaz...kolega wrote:paša, pokušavaš da saznaš nešto više o duši i tome kakva je ista kod životinja i biljaka, držeći se samo četiri elementarne matematske operacije, a limesi, izvodi, integrali, etc. su zabranjeni.
kolega wrote:D7 G-g3/4univerzalac wrote:Zamo me vi zezajte...
PS. Da nas Allah s.w.t uputi na pravi put!!! Amin
Ja upitah žuti cvijet:
F Em Am Dm G7 C
Oca, majku imaš li?
C Hm H7 Hmaj//Em ---Dm G g3/4
Cvijet mi reče: Dervišu,
B Gm A -A7 D7 -D
Otac, majka zemlja su.
Ja upitah žuti cvijet:
Braće, sestre imaš li?
Braća, sestre lišće su.
Ja upitah žuti cvijet:
Što si tako iskrivljen?
ja bit imam ispravnu.
Ja upitah žuti cvijet:
Što si lica žutoga?
Smrt je meni preblizu.
Ja upitah žuti cvijet:
Pa zar i ti umireš?
Gdje bića ne umiru.
Ja upitah žuti cvijet:
Pripadaš li ummetu?
Muhammeda ummetu.
Ja upitah žuti cvijet:
Znaš li mene? Ko sam ja?
Ja govorim Junusu.
Kakve ti crne dokaze trazis kad sam ne znas dokazati ni da je 1+1=2?univerzalac wrote:Daj dokaz...kolega wrote:paša, pokušavaš da saznaš nešto više o duši i tome kakva je ista kod životinja i biljaka, držeći se samo četiri elementarne matematske operacije, a limesi, izvodi, integrali, etc. su zabranjeni.univerzalac wrote:Muslimani se nesmiju etiketirati...ubacivati neke stvari u vjeru...muslimani su muslimani...ljudi pokorni Bogu koji se striktno drze KURANA I SUNNETA odnosno slijede VJERODOSTOJNE HADISE!!!
univerzalac wrote:Meni je zasta žao što se neki prozivaju u mojim postovima, ali ja sam bez dlake na jeziku...nemojte mi zamjeriti...već se mijenjajte ako želite progres na svakom polju vašeg djelovanja!!!
PS. Sami će se naći prozvani, ja se nadam da ih neću još više pokvariti svojim postovima...
Znam...da te Allah s.w.t nagradi na svakom polju!!! Aminkolega wrote:samo pazi, najvise grijeha se moze uciniti jezikom.univerzalac wrote:ali ja sam bez dlake na jeziku...nemojte mi zamjeriti...